Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Destination: Reykjavík

img1

Destinationen Reykjavík

I världens nordligaste huvudstad, Reykjavík, bryter värmen och gästfriheten isen. Reykjavík och Island är en exotisk men trygg destination. Med ett brett utbud av centrala hotell, utmärkta konferensfaciliteter och spännande aktiviteter är Reykjavik en perfekt destination för grupp- och företagsresor. Känn stadens puls, njut av dess spännande och rikliga kultur- och nöjesutbud eller upplev någon av de fantastiska sevärdheterna.
Nattliv i Reykjavik
En liten stad med intensiv puls

Reykjavik erbjuder ett spännande och variationsrikt kultur- och nöjesutbud. Här finner alla sitt lystmäte: för den nöjeslystne finns allt från gemytliga pubar och högklassiga restauranger till fartfyllda danspalats och heta diskotek, där dansen pågår till långt fram på småtimmarna. Den kulturintresserade hittar ett brett utbud av olika museer, gallerior, konserter, teater-, opera- och balettscener.

Superjeep på Island
Landet med unika aktiviteter och upplevelser
Ett stenkast från stadsgränsen finns en mängd möjligheter både för intensiva naturupplevelser och spännande aktiviteter. Det finns mycket att se och göra - allt från klassiska rundturer och bad i varma källor till spännande och fartfyllda utmaningar som ridning, superjeepsafari, forsränning, bergsbestigning och snöskoterturer.

På Island finns ett flertal fiskrika älvar för öring- och laxfiske, natursköna leder och stigar att upptäcka till fots eller ridandes på den berömda islandshästen. För golffantasten finns ett flertal spännande golfbanor med olika bankaraktär och svårighetsgrad inom räckhåll från Reykjavík!
Isländsk natur
En stad med naturen runt husknuten
Island är ett skolexempel på hur naturelement  format jorden genom vulkaniska utbrott, jordskalv och erosion. Den speciella flora och fauna som trivs bra i Islands relativt milda klimat, lägger sitt till bilden av ett enastående och mycket spännande land.

I Reykjavik är du aldrig långt ifrån landets unika och karaktäristiska natur med glaciärer, vulkaner och varma källor. I närheten ligger även sagolika Blå Lagunen, en ljusblå oas omgiven av ett kargt, vulkaniskt landskap. Det 38-gradiga vattnet kommer från Islands glödheta underjord där källvatten blandats med havsvatten och skapat en vitaliserande blandning. Ett måste är även ett besök till de varma källorna vid Geysir, där källan Strokkur sprutar upp en vattenpelare i skyn var sjätte minut.
Restaurangliv på Island
Kulinariska äventyr

Det läckra isländska köket härrör från Islands rena natur, där bara det bästa är gott nog. Högklassiga råvaror från de omgivande fiskevattnen, den rena landsbygden och från de varma växthusen utgör basvarorna hos stadens många restauranger. Låt dig lockas av läckra internationella menyer, eller av äkta isländsk husmanskost som kan vara en upplevelse exotisk nog.

Smaklig måltid och mycket nöje - Góða skemmtun í Reykjavík!

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström