Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Gruppresor och konferensresor
till Reykjavik och Island

Kontakta oss
img4
Unika gruppaktiviteter!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss
img4
Action och spänning!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss
img4
Naturupplevelser på Islandshäst!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss
img2
Bad i varma källor!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss
img3
Spa och wellness!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss
img4
Ett rikt natt- och kulturliv!
GRUPP- OCH KONFERENSRESOR

Kontakta oss

 

Vi skräddarsyr er gruppresa!

Vårt mål är att uppnå ert mål. Med gediget kunnande om Island och lång erfarenhet av att arrangera resor för företag och grupper, skapar vi reseupplägg som är anpassade till era unika förutsättningar och behov. Vi arbetar med att hjälpa dig bygga och underhålla relationer, förmedla budskap, stärka er image eller teamkänsla. Berätta för oss vilken effekt ni vill ha ut av ert arrangemang, så ger vi er förutsättningar att uppnå den.
Konferens på Island
Island är en idealisk plats för er konferens. Här blandas sagolik natur, konferenspass och kreativa gruppövningar med fantastiska upplevelser. En konferens på en ny plats ger distans till arbetets vardag. Ni får nya perspektiv när ni vill utveckla och diskutera organisationens verksamhet kollegor emellan.
Studieresor till Island

Åk till Island på studieresa! Besök platser och företag som är väsentliga för er. Samla information, lär er något nytt och lämna landet med nya kreativa lösningar och motivation. Studieresan innehåller också stora naturupplevelser och aktiviteter.

Kick-off på Island
Ska ni ordna en kick off? Vi erbjuder spännande aktiviteter i en fantastisk miljö som gör er nästa kickoff till en ny upplevelse för alla medarbetare. En kickoff i en annorlunda miljö är en utmärkt inramning för starten på ett projekt, en ny verksamhet eller företagets årliga möte. Ni fokuserar både på verksamheten - och på att ha kul tillsammans.

 

Gruppresor till Island

Åk på en fantastisk gruppresa med fokus på upptäckarglädje. På Island ryms både storstadspuls och fantastiska naturupplevelser. Reykjavik har allt från spännande designbutiker till ett hett nattliv. Precis utanför staden kan ni njuta av den fascinerande naturen med glaciärer, varma källor, fjäll och vulkanlandskap samt delta i olika aktiviteter. Vi ordnar resor för alla typer av sällskap.

Julbordsresor till Island

Varför inte hålla årets julbord med företaget på Island? Under lättsamma former umgås ni med era kollegor bland mäktig natur, spännande aktiviteter och högklassig mat. Runda av året och fyll på med energi inför det kommande året i vintervackra Reykjavík tillsammans med era medarbetare.

 

Avgångar: 16. Nov - 8. Dec 2017

 

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström