Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Kick-off på Island

Kontakta oss
img4
Koppla av i Blå Lagunen

Kontakta oss
img4
Metropolen Reykjavík

Kontakta oss

Kick-off på Island

Ska ni ordna en kick off? Vi erbjuder spännande aktiviteter i en fantastisk miljö som gör er nästa kickoff till en ny upplevelse för alla medarbetare. Kickoff resor kan vara starten på ett projekt eller en ny verksamhet - ni fokuserar både på verksamheten och på att ha kul tillsammans. Vi skräddarsyr ett program efter era behov och önskemål!

Avgångar:

Dagliga direktflyg från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo.
Anslutning kan bokas från övriga orter i Sverige


Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi levererar helhetslösningar utifrån era önskemål, behov och budget.


08-612 43 70 | groups@vulkanresor.se | Be om offert

Exempel på program för kickoff
Dag 1: Välkomstdrink och bad i Blå Lagunen
Vid ankomst väntar en transfer som tar er med till det berömda utomhusbadet Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er kickoff.  Transfern tar cirka 20 minuter. Lagunen får sitt mineralrika vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om.

Rivstarta er kickoff med en välkomstdrink vid ankomst till Blå Lagunen. Koppla av med kollegorna i en vacker miljö, omgivna av karga lavafält, innan ni varma i kroppen åka vidare till huvudstaden för att checka in på hotellet. På kvällen äter ni middag på någon av Reykjaviks många restauranger. Om tid och intresse finns är det sedan fritt fram att upptäcka nöjeslivet för de som önskar.
Dag 2: Teambuilding och lavagrottor

Börja dagen med några spännande teambuilding-aktiviteter, ett utmärkt sätt att bygga laganda och ha lite kul tillsammans. Efter några kortare grupptävlingar äter ni något smått innan det är dags att bege sig på en exotisk och spännande resa genom 500 meter långa lavagrottor. Efter besöket under marknivå avslutar ni dagen med att koppla av i geotermiskt uppvärmda badtunnor eller bastu.

 

På kvällen äter ni middag tillsammans. Reykjavík har ett brett utbud av restauranger, och det isländska köket håller hög klass. Råvarorna är färska och oftast lokalproducerade. Islänningarna äter mycket fisk och lamm men på restaurangerna erbjuds det förutom isländska specialiteter mat från alla världens hörn. Efter middagen rekommenderar vi att ni rundar av dagen med en pubrunda i världens nordligaste huvudstad.  

Dag 3: Naturfenomen med superjeep

Starta dagen med frukost på hotellet innan ni beger er ut på äventyr. Med superjeepar besöker ni några av landets mäktigaste sevärdheter; Thingvellir, Geysir och Gullfoss. Kör österut mot Thingvellir, platsen där världens första riksdag grundades. Där kan vi även se förkastningssprickan mellan Nordamerika och Europa. Resan fortsätter längs sjön Thingvallavatn till det berömda Geysirområdet där ni får skåda den omtalade gejsern Strokkur, som med 5-minuters intervaller sprutar vatten rakt upp i luften.

Efter lunch åker ni till Gullfoss,  det ”Gyllene vattenfallet”, för att sedan fortsätta mot glaciären Langjökull. Ni gör ett stopp på glaciären för vidare upptäckter. Innan det är dags för hemfärd kommer ni även att få se explosions-kratern Kerid och stanna till vid växthusbyn Hveragerdi innan ni kör tillbaka till Reykjavík.

 

 

Dag 4: Hemresa

Hemresa på morgonen eller eftermiddagen.

 

Ett urval av aktiviteter från vårt breda utbud
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström