Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Konferensresor
till Island

Kontakta oss
img4
Mäktiga vattenfallet
Gullfoss


Kontakta oss
img4
Njut av ett dopp
i Blå Lagunen


Kontakta oss
img2
Konserthuset
Harpan


Kontakta oss

Konferensresor till Island!

Island är en idealisk plats för er konferens. Här kan vi väva in sagolik natur, konferenspass och kreativa gruppövningar med upplevelser som ger deltagarna en fantastisk upplevelse. Med ett effektivt informationsutbyte och bra resultat i fokus utformar ni tillsammans med våra projektledare ett program som kombinerar gruppaktiviteter, middagar och andra avkopplande arrangemang under konferensen.

Avgångar:

Dagliga direktflyg från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo.
Anslutning kan bokas från övriga orter i SverigeVälkommen att kontakta oss!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi levererar helhetslösningar utifrån era önskemål, behov och budget.


08-612 43 70 | groups@vulkanresor.se | Be om offert

 

Programförslag

Dag 1: Ett rykande välkomstbad och Reykjavík

Vid ankomst väntar en transfer som tar er med till det avkopplande badet i den Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er företagsresa. Transfern tar cirka 20 minuter. Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om. 

 

Koppla av med kollegorna i en vacker miljö innan ni varma i kroppen åka vidare till huvudstaden för att checka in på hotellet. På kvällen äter ni middag på någon av Reykjaviks många restauranger. Om tid och intresse finns är det sedan fritt fram att upptäcka nöjeslivet för de som önskar.

Blå Lagunen
Blå Lagunen
Dag 2: Konferens eller möten

Diskutera företagets framtid kollegor emellan i en stimulerande och vacker miljö. Dagen består av två konferenspass, med stopp för lunch. Flera hotell erbjuder goda konferensmöjligheter men det finns även andra alternativ, till exempel konsert- och konferensbyggnaden Harpan eller anläggningen vid Blå Lagunen.

 

Kvällen avrundas med middag på någon av Reykjaviks många restauranger. Det isländska köket håller hög klass. Råvarorna är färska och oftast lokalproducerade. Islänningarna äter mycket fisk och lamm men på restaurangerna erbjuds det förutom isländska specialiteter mat från alla världens hörn.

Konferens och möte på Island
Konferens
Dag 3: Gyllene Cirkeln och avslutningsmiddag

En lyckad konferensresa förenar nytta med nöjen! Dagen börjar med ett besök till några av Islands naturunderverk. Turen går från Reykjavík till det den vackra nationalparken Thingvellir. Island ligger mitt på sprickan mellan de europeiska och amerikanska kontinentalplattorna och i Thingvellir blir förkastningen som bildas när de två kontinenterna sakta glider isär mycket tydlig.

 

Efter ett lunchstopp åker ni vidare till Islands mest aktiva gejser, Strokkur. Med sina regelbundna utbrott var femte minut får ni flera chanser att uppleva källans utbrott där en majestätisk vattenkaskad kastas upp mot skyn. Nästa anhalt på turen är Gullfoss, vattenfallet har två etapper och det går att komma tätt inpå de väldiga vattenmassor som kastar sig över stupet ner i ravinen.

Thingvellir
Strokkur

På väg tillbaka till Reykjavík åker ni genom staden Hveragerdi där det odlas frukt och grönt i växthus som värms upp av geotermiska källor. Ni är tillbaka på hotellet vid 17-tiden. På kvällen avnjuter ni tillammans en utsökt middag på någon av Reykjaviks många restauranger.

 

Runda av kvällen tillsammans på någon mysig pub eller ett gungande dansgolv. Islands nattliv är lika hett som de varma källorna. De flesta barer och nattklubbar ligger samlade i centrala Reykjavík, så samla ihop gänget en sista gång och ge er ut på en pubrunda - ett perfekt avslut på er islandsvistelse och konferens.

Reykjavík
Dag 4: Hemresa

Hemresa på morgonen eller eftermiddagen.

 

 

Alternativt boende - utanför Reykjavík 

Om ni föredrar lugnare boende utanför Reykjavík hjälper vi er gärna med detta. Vi erbjuder flera bra hotell och konferensfaciliteter utanför huvudstaden. Få mer tid tillsammans med kollegorna mellan konferenspassen och på kvällarna, omgivna av makalös natur och med flera sevärdheter nära till hands.

 

Ett urval av aktiviteter från vårt breda utbud
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström