Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Julbordsresor till
Island 2017

Kontakta oss
img4
Vintervackra
Reykjavík


Kontakta oss
img4
Julbord på
Restaurang Reykjavík


Kontakta oss
img4
Mäktiga vattenfallet
Gullfoss


Kontakta oss
img2
Avkopplande
Blå Lagunen


Kontakta oss

Ta med dina kollegor på en
julbordsresa till Island!

Varför inte hålla årets julbord med företaget på Island? Under lättsamma former umgås ni med era kollegor bland mäktig natur, spännande aktiviteter och högklassig mat. Runda av året och fyll på med energi inför det kommande året i vintervackra Reykjavík tillsammans med era medarbetare. På Restaurant Reykjavíks utsökta julbord blandas de bästa traditionella isländska julrätterna som lamm och fisk med skandinavisk julmat.


Avgångar: 16 nov - 8 dec. Direktflyg från Stockholm, Oslo och Köpenhamn.


Pris fr. 6 990:- per person.

Priset är baserat på grupp om 20 personer med boende på hotell Cabin **+. Flygpriset varierar på datum och tillgänglighet.
Välkommen att kontakta oss!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi levererar helhetslösningar utifrån era önskemål, behov och budget.


08-612 43 70 | groups@vulkanresor.se | Be om offert

Beskrivning dag för dag

Dag 1 | Välkommen till Island och bad i Blå Lagunen!

Flygresan till Island tar 3 timmar. Vid ankomst till Keflavik flygplats möts ni av vår lokala guide och ni hälsas välkommen till Island. Vår transfer tar er med till det avkopplande badet i den Blå Lagunen, vilket blir en oförglömlig start på er julbordsresa.Transfern tar cirka 20 minuter. Den Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter och vattnet håller den varma temperaturen 36-39°, året om. 

 

Varma i kroppen åker ni vidare till huvudstaden och checkar in på hotellet. På kvällen äter ni middag tillsammans med kollegorna på någon av Reykjaviks många restauranger innan ni utforskar Reykjavíks berömda nattliv.

Blå Lagunen
Dag 2 | Isländskt julbord på Restaurant Reykjavík

Dagen är fri för egna upptäckter i Reykjavík. På kvällen efter dagens äventyr tar ni en promenerad till Restaurant Reykjavík som ligger i centrum. På restaurangen har de dukat upp ett läckert julbord med isländsk och internationell julmat. Maten består av traditionella isländska julrätter som lamm och fisk kombinerat med amerikansk och skandinavisk julmat. De isländska restaurangerna och den isländska maten håller en mycket hög kvalité och man använder till stort del endast lokalproducerade råvaror.

 

Efter middagen föreslår vi att ni under lättsammare former lär känna era kollegor bättre. Koppla av på någon mysig pub eller spendera natten på ett gungande dansgolv. I Reykjavík finns det rikligt med alternativ och något för alla smaker. 

Julbord på Restaurant Reykjavík
Dag 3 | Gyllene Cirkeln

Tillsammans med dina medarbetare får ni upptäcka några av Islands största sevärdheter. Ni hämtas upp på hotellet för en tur till vattenfallet Gullfoss och landets mest aktiva gejser, Strokkus. Med sina regelbundna utbrott var femte minut får ni flera chanser att uppleva källans utbrott där en majestätisk vattenkaskad kastas upp mot skyn. Ni kan vandra runt bland de bubblande lerpölarna och de ångande underjordiska källorna - och känna jordens inre krafter rakt under fötterna. 

 

I närheten av Geysir besöker ni det imponerande vattenfallet Gullfoss som brukar anses som Islands allra vackraste. Vattenfallet har två etapper och det går att komma tätt inpå de väldiga vattenmassor som kastar sig över stupet ner i ravinen. 

Dag 4 | Hemresa

Ät en stadig frukost tillsammans innan det är dags för hemfärd. Ni hämtas av en buss på ert hotell i anslutning till flygets avgång.

 

 

Våra rekommenderade hotell

Här nedan finner ni några av de utvalda hotell som vi rekommenderar.


Hotel Cabin
Hotel Cabin

Gästbetyg:
3,9 av 5
Hotel Cabin **
Ett prisvärt mellanklasshotell vackert beläget vid Borgartun, med utsikt över den intilliggande havsbukten. Hotellet är enkelt men gemytligt och har god service.

Notera att: Standardrummen är mycket små med normal standard. Deluxerummen är nybyggda, god standard och normal storlek. Hotellet ligger cirka 2 km från city center.Hotel Plaza
Hotel Plaza

Gästbetyg:
4,2 av 5
Hotel Plaza ***
Hotellet ligger mycket centralt i Reykjavik vid torget Ingolfstorg i hjärtat av den gamla staden. Plaza är ett hotell med avslappnad atmosfär, bra service och med ett ypperligt läge med närhet national teatern, museum och restauranger.

Standardrummen har parkettgolv, egen dusch/wc, hårtork, telefon, TV, minibar, fri internetanslutning och te- och kaffekokare.Hotel Arnarhvoll
Hotel Arnarhvoll

Gästbetyg:
4,3 av 5
Hotel Arnarhvoll ***
Hotell Arnarvholl är ett 3-stjärnigt hotell som slog upp portarna 2007. Hotellet har en modern, lite mörk stil, med storslagen utsikt över Reykjaviks hamn. Det är placerat nära shoppinggatan Laugavegur och Reykjaviks historiska center.

Rummen är smakfullt och modernt inredda. Alla rum har egen dusch/wc, kaffe/te-kokare, Kabel-TV, minibar samt möjlighet till Internetuppkoppling.Hotel Radisson SAS 1919
Hotel Radisson SAS 1919

Gästbetyg:
4,0 av 5
Hotel Radisson SAS 1919 ****

Ett trendigt förstaklasshotell i centrala Reykjavik med genomgående stilfull inredning, avslappnad och modern atmosfär. Hotellet öppnade våren 2005 i en av Reykjaviks vackraste gamla byggnader.

Alla rum är exklusivt inredda i bekväm, modern stil och har TV, video-on-demand, säkerhetsskåp och möjlighet till internetuppkoppling.Hotel Nordica
Hotel Nordica

Gästbetyg:
4,5 av 5
Hilton Reykjavik Nordica ****
Ett stort förstaklasshotell i modern stil med en kosmopolitisk atmosfär och god service. Eget spa och många faciliteter. Anses av många som det bästa hotellet i Reykjavik.

Stora och ljusa rum, alla med egen dusch/wc, telefon, TV och säkerhetsskåp. Möjlighet till internet-uppkoppling.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström