Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Om oss
Lediga tjänster
Omdömen resor
Vulkanresor 20 år!
Om webbplatsen
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din islandsresa. Välkommen att kontakta oss!
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Vulkanresor fyller 20 år!

I år firar vi 20 år som specialist på resor till Island. Genom finanskriser, vulkanutbrott och en digital revolution har vi sakta men säkert blommat ut till Skandinaviens största researrangör till Island. Över 100 000 resenärer har rest med oss under åren och i dag hjälper vi kunder i Sverige, Norge, Danmark och Storbritannien att få ut så mycket som möjligt av sina resor till en av världens mest spännande destinationer.

Följ med på Vulkanresors Jubileumsresa!

Har du drömt om att upptäcka Island? Passa då på att följa oss på en storslagen resa med naturupplevelser som du aldrig glömmer. Resan tar dig den skira vårgrönskan i södra och västra Island under sex dagar med avgång den 30 april och en höstavgång den 3 oktober

 

Bokar gör du här på siten eller genom att ringa oss på 090-12 95 50 eller genom att mejla info@vulkanresor.se

 

Gyllene Island - Jubileumsresa 2017

Nu fyller vi 20 år! För att fira har vi satt ihop den här jubileumsresan där du och ditt resesällskap på ett bekvämt sätt får resa runt i södra och västra Island samt upptäcka huvudstaden Reykjavík.

Vår jubileumstävling är nu avgjord!
Stort tack till alla er som var med och hyllade Island. Bland många värdiga vinnare har vi valt ut följande:

1. Sofie Öberg vinner en iPad!
"Island är som en som en magisk saga där allt känns möjligt. Ingen annanstans på jorden kan man se så många olika miljöer på så kort avstånd som just i detta land. Vulkanjorden och dess kullar sträcker ut sig med sin grönklädda skrud och djurlivet är fantastiskt. För att inte tala om maten och de vänliga människorna."

2. Jonas Lundbladh vinner ett isländskt fårskinn!
"Spännande och annorlunda natur, vattenfall, mossor, lava och med naturens krafter under fötterna. Med ett språk som klingar märkligt men vackert i mina öron."

3. Richard Rahmi vinner ett isländskt fårskinn!
"För mig som älskar att fotografera är Island extra spännande! Kontrasterna mellan eld och is, gröna slätter och svart lava skulle definitivt få min kameralins att le. Say cheeseland!"

Stort grattis från oss på Vulkanresor!

Sofie, Jonas och Richard, skicka ett privat meddelande till oss här på Facebook med era adresser så ser vi till att priserna hittar hem till er inom kort.
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström