Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Paketresor
Flyg och hotell
Weekendresor
Flyg & hyrbil
Bilrundresor
Rundresor med guide
Ridresor
Resor från Göteborg
Norrskensresor
Vinterresor
Veckoresor
Familjeresor
Sparesor
Stopover Island - USA
Skräddarsydda resor
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din islandsresa. Välkommen att kontakta oss!
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Skandinavien - Island - Nordamerika

Spendera några dagar på Island innan du fortsätter din resa över Atlanten. Våra kombinationsresor ger dig möjlighet att uppleva två resmål under samma resa.

img1

Kombinationsresa | Island - Nordamerika

Spendera några dagar på Island innan du fortsätter din resa över Atlanten. Våra kombinationsresor ger dig möjlighet att uppleva två resmål under samma resa.

Nedan presenteras de destinationer vi erbjuder. Priset som presenteras baseras på ett kort stopp på Island samt flyg vidare till slutdestinationen. Observera att detta är frånpriser och baseras på utresa under lågsäsong.

 

Vi hjälper gärna till med hotell på valda destinationen i USA eller Kanada.
Kontakta oss för programförslag.
 

 

Destinationer i USA

NEW YORK

New York är USA:s största och mest fascinerande smältdegel och kan upplevas en gång, tio gånger eller 100 gånger. Staden kryllar av berömda sevärdheter och kultur. Besök Frihetsgudinnan, Empire State Building, Central Park och Broadway med sina teatrar och musikalscener. För den shoppingintresserade är en resa till New York en resa till paradiset. Upplev staden under en weekend eller en vecka. Att komma till New York som turist är ingen match. Här finns allt man kan önska sig.

PRIS fr. 6 020:-

 

ANCHORAGE
Alaskas största stad erbjuder en unik upplevelse för naturälskare som älskar nya upptäckter. En ung, dynamisk stad med ett fascinerande förflutet. Vackra bergstoppar och glittrande glaciärer pryder Alaskas sydvästra strand. Högsäsong är maj till september då sommardagar är långa och nätterna korta. Temperaturen ligger under sommarmånaderna på behagliga + 20-25° C, på vintern kan den dock sjunka så lågt som minus 30°C.

PRIS fr. 8 730:-
BOSTON
Boston, staden som förenar det bästa från europeiska storstäder med amerikansk modernism. Med en livfull musikscen, historiska platser, livliga shoppingkvarter och några av världens finaste universitet är Boston en stad med mycket att utforska. En resa till Boston, den blomstrande hamnstaden i Massachusetts, tar dig till ett av USA:s mest enastående och populära resmål.

PRIS fr. 6 020:-
DENVER

Denver som ligger vid foten av vackra Klippiga Bergen, är ett pulserande centrum för kultur, idrott och friluftsliv. En välkomnande stad där solen skiner 300 dagar om året. Med sin blandning av storstadsliv och utomhusäventyr har Denver allt. Belägen på stranden av South Platte River på en höjd av 1609 meter över havet, är staden en port till Klippiga Bergen.

Numera huvudstad i Colorado och statens folkrikaste stad. I USA är Denver främst känt som en av de mest framträdande platserna för blues och jazz. Denver har också ett flertal prominenta museer och konstgallerier.

 

PRIS fr. 6 450:-

MINNEAPOLIS

En stad med blomstrande teatrar, storslagna gallerior, utmärkta restauranger och hänförande natur. Minneapolis har kallats "USAs vänligaste stad". Här finns USAs största köpcentrum, underbara restauranger, museum utan motstycke och en musikscen som har förbluffat lyssnare i årtionden. I närheten finns dessutom bra vandringsleder och goda fiskemöjligheter. Minneapolis kombinerar gammalt och nytt på ett unikt sätt. En perfekt destination för familjer!

 

PRIS fr. 6 280:-

ORLANDO

Orlando, i soliga delstaten Florida, är förmodligen mest känt för sina många temaparker, med Disney, Universal Studio och Sea World högst på listan. I motsats till vad många tror är Orlando mer än en samling temaparker. Där finns utomordentliga restauranger och fantastisk shopping, med Florida Mall i spetsen. En shoppares paradis. Florida är även ett golfparadis. Några av världens bästa golfspelare bor i Florida, bland andra Tiger Woods. Intresserad av att se mer? I närheten finns flera finns stränder eller varför inte besöka Miami med det pulserande nattlivet.

 

PRIS fr. 6 020:-

PORTLAND

Portland som är Oregons största stad, ligger på den amerikanska västkusten. Här kryllar det av indieband, konstkollektiv, cyklar och välvårdade skägg. Upptäck världens snällaste hipsterstad. Portland är även ett himmelrike för dig som vill utforska bra gatuköksmat. Det finns över 475 food carts utplacerade i staden, med mat och kombinationer i en häpnadsväckande mångfald.

 

PRIS fr. 6 450:-

SEATTLE

Seattle är storstaden med puls, kosmopolitisk miljö och liv – omgiven av vacker natur. Stadskärnan är späckat med aktiviteter och här hittar man flera av stadens mest imponerande byggnader och museum såsom Experience Music Project, Seattle Art Museum och Olympic Scultpture Park, för att bara nämna några. Seattles mest berömda landmärke är dock Space Needle, härifrån har man en svindlande 360 graders utsikt över den storslagna staden. Seattle är hem till flera stora musikband. Dessutom är Seattle högkvarter för Starbucks, Amazon, Microsoft och Boeingfabriken - fyra inte helt okända verksamheter.

 

PRIS fr. 6 450:-

WASHINGTON D.C

En semester i världens maktcentrum är som att resa genom ett stycke amerikansk historia. USA:s huvudstad är hem till många kända sevärdheter och berömda platser, som Vita Huset, Capitol Hill, shoppingdistriktet George Town och Washington monumentet med mera. De flesta sevärdheterna ligger nära varandra i centrala Washington, vilket möjliggör en avkopplad semester utan stress. Förmodligen mer än någon annanstans i USA känner du känslan av frihet, demokrati och sprudlande energi som ofta associeras med Amerika. Washington DC stoltserar även med ett sällsynt urval av museum i världsklass, berömda institutioner såsom National Museum of Natural History och National Gallery of Art.

 

PRIS fr. 6 020:-

 

 

 

Destinationer i Kanada

TORONTO

En resa till Toronto är en spännande upplevelse. Denna pulserande och livliga stad har mycket att erbjuda med de mångskiftande folkslagen och kulturerna. Toronto är också en idealisk utgångspunkt för den som vill utforska Stora sjöarna på gränsen mellan Kanada och USA.

 

PRIS fr. 5 350:-

HALIFAX

Halifax är ett idealiskt resmål för den som vill gå ner i varv, koppla av och ha roligt. Här hittar du bra boende, utmärkta restauranger, livlig underhållning, trevlig lokalbefolkning, färgstarka kulturella traditioner och givetvis även bra shopping.  

 

PRIS fr. 6 990:-

VANCOUVER

Staden som tidningen New York Times kallat Kanadas Manhattan, fast med berg. Oavsett om du sugen på bergsaktiviteter, slumra till på stranden eller hänge dig till den mångkulturella shoppingen, så kan du vara säker på att du hittar allt inom Vancouvers stadsgräns. Vancouver ligger på Kanadas västkust och staden är känt för sitt stora utbud av utomhusaktiviteter.

 

PRIS fr. 6 250:-

EDMONTON

Edmonton - staden som är känd för två skilda saker - festivaler och Nordamerikas största köpcentrum. Staden har förutom sin industriella prägel ett högtstående kulturellt liv, bl.a. med tanke på dess många festivaler som gett den smeknamnet Festival City of Canada. Oavsett om du älskar mat, teater, musik, kunskap eller något annat, så kan du vara säker på att Edmonton har festivalen som matchar dina intressen.

 

PRIS fr. 4 750:-

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström