Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Sök utflykter på Island
Sök dagsutflykter från Reykjavik under perioden:
Utresedatum:

Antal dygn:

Sök utflykt

Startsida för Utflykter
Blå Lagunen
Natur och Historia
Aktiviteter
Superjeepturer
Ridturer på Islandshästar
Bordsbokning
Tio-i-topp!
Valskådning & Blå Lagunen

(I03)

 

Åk på valsafari och se valarna vid Faxaflóibukten och njut av ett varmt och välgörande bad i den världsberömda Blå lagunen. Segla ut i Faxaflóibukten och håll utkik efter bardvalar, knölvalar, tumlare, och vitnosdelfiner. Lyssna till guidens fascinerande fakta om valar, silvertärna, havssula, gull- och lunnefåglar som finns på kusten ni passerar.

Efter cirka 3 timmar på sjön återvänder ni till hamnen i Reykjavik där ni antingen kan besöka valutställningscentret eller äta lunch innan dagens andra utflykt.

Vid 12:30 hämtas ni upp igen igen vid hamnen för att åka med buss till det berömda geotermiska badet, Blå Lagunen. Blå lagunen ligger mitt ute i ett kargt lavalandskap på vägen mellan flygplatsen i Keflavik och Reykjavik. Efter en förmiddag på havet är det skönt med ett varmt bad. Sjunk ned i det 36-39°C varma, mineralrika vattnet, slappna av och titta ut över lavalandskapet.

Avgångar från Blå lagunen till Reykjavík är kl 15:00, 17:15, 19:00 och 21:00. Bussturen till Reykjavík tar cirka 50 minuter.

 

 

Pris 2018:

2 270:- (mar-jul)


Ingår: Upphämtning på boende i Reykjavik. Guidad busstur på engelska. 3-timmars valskådningstur med engelsktalande guide samt inträde till Blå Lagunen.


Period: 1 feb - 30 nov; dagligen.
Längd: 7-13 timmar.
Åldersgräns: Min. 2 år.
Barnpriser: Ja

 

Denna utflykt bör bokas mycket långt i förväg, då Blå Lagunen är en av de allra populäraste utflykterna på Island, och dessutom med ett begränsat antal platser.

 

Boka denna utflykt genom att använda sökrutan uppe till vänster "Sök utflykter på Island". 

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström