Affärsresor med Vulkan

Från idé till resplan, vi skapar tillsammans med er affärsresor med personlig prägel.

Tala med oss idag!

Är du trött på opersonliga och stressiga affärsresor? Hos Vulkan skapar vi varje affärsresa med en personlig prägel och djup förståelse för dina unika behov. Vi är engagerade i att leverera en sömlös och bekväm reseupplevelse, skräddarsydd för att passa din personliga och professionella stil, och vi hanterar all logistik för att göra din resa effektiv och minnesvärd.

Vad vi kan hjälpa dig med

Upptäck vår helhetslösning för reseplanering! Res smidigt och fokuserat med vår sömlösa koordinering av varje resedetalj. Vi skräddarsyr, efter era önskemål, bokningar av flyg, hotell, event och bilhyra. Oavsett vilken destination ni planerar att besöka är vi med på er resa.

Mice tjänster - flyg och hotellbokningar

Bokning av flyg och hotell

Upplev enkelheten och bekvämligheten när vi personligt skräddarsyr och tar hand om alla era bokningar.  Vi ser till att era bokningar av flyg och hotell är exakt som ni önskar, så att ni kan fokusera på er verksamhet medan vi sköter detaljerna.

Mice tjänster - lokal transport

Arrangemang av lokal transport 

När du når din destination, vill vi att din resa ska fortsätta vara smidig och bekymmersfri. Vår tjänst för arrangemang av transport omfattar allt från hyrbilar till bekväma transferalternativ.

Mice tjänster - multidestionationer

Multistopp-resor och komplexa resplaner

För dig som reser till flera destinationer erbjuder vi expertis i koordinering av multistopp-resor och komplexa resplaner. Vi tar hand om logistiken, från flygtider och hotellbokningar till lokala transporter, för att skapa en sömlös och stressfri upplevelse. Med vår hjälp blir komplexa researrangemang enkla och effektiva.

Mice tjänster - resepolicy

Resepolicyhantering

Vi förstår vikten av effektiva och kostnadseffektiva affärsresor i dagens globala affärsvärld. Vår expertis ligger i att skapa skräddarsydda resepolicies som inte bara hjälper ditt företag att kontrollera kostnader och förenkla bokningsprocesser, utan också prioriterar säkerheten och välbefinnandet för dina anställda. 

 

6 anledningar att välja Vulkanresor för dina affärsresor

Personal service

Engagemang och Integritet  

Vi värnar om kunden genom personlig kontakt och hög integritet.

Resebyrå ikon

Trygghet och expertis i varje resa

Vi är en komplett resebyrå dit du med trygghet kan vända dig för rådgivning och bokning av alla typer av resor.

Kundupplevelse Icon

Kundupplevelse 

Hos oss får du som affärsresenär personligt anpassade resor och konstant stöd för en sömlös och bekväm resa.

Trygga och snabba affärslösningar

Vi tar hand om detaljerna

Vi skapar trygga och snabba affärslösningar där ni som resenär inte behöver ha koll på allting själva.

Effektivitet

Effektivitet

Smidig bokning, alla resor på samma ställe hos Vulkanresor.

Trygghet

Trygghet på resan

Som din affärsresebyrå garanterar vi din trygghet under resan genom kontinuerlig säkerhetsuppdatering och proaktiv hantering av oväntade situationer. 

Privatresor

Vi erbjuder också skräddarsydda reselösningar för din familj eller vänner, oavsett om det är en avkopplande semester, ett äventyr eller ett speciellt firande.

Träffa Paula

Paula

Travel Manager

 

Född och uppvuxen i Gnosjö, präglad av den berömda Gnosjöandan, började Paula sin karriär i resebranschen som 19-åring. Hon spelade en nyckelroll i återupplivningen av Cypern som resmål efter konflikterna på 1970-talet. Med över ett decennium som ägare av en egen affärsresebyrå, som hon startade i samma skakiga ekonomiska klimat som följde på Lehman Brothers kollaps 2008, har Paula idag mer än 35 års erfarenhet inom affärsresor och travel management. Hennes expertis sträcker sig över hanteringen av både små och stora företags resebehov, lokalt och internationellt.

En väsentlig del av en travel managers roll är att navigera och stötta kunder genom oförutsedda händelser i omvärlden. Paula har hanterat utmaningar som 11 september-attackerna, askmoln från isländska vulkanutbrott, tekniska problem, strejker, extrema väderförhållanden och den senaste tiden Covid-pandemin. Genom dessa erfarenheter har hon finslipat sin förmåga att snabbt och effektivt lösa reserelaterade kriser.

 

BOKA MÖTE MED PAULA

 

Phone icon

RING!

Öppettider: mån-fre kl. 08:00-17:00

08 – 612 43 74


Email icon

Maila

Undrar du över något? Tveka inte att höra av dig, vi svarar på ditt email inom 24 timmar.

[email protected]

 


FAQ

Vulkan Travel Group är ett familjeföretag grundat 1997, där Benedikt Kristinsson står som VD och ägare till 100%.

Är du missnöjd med något under din resa vill vi veta det med en gång. Väntar du tills du har kommit hem kan vi inte påverka eller åtgärda de fel som uppstått.

Börja därför alltid med att kontakta ditt flygbolag, hotell eller annat på resmålet och berätta vad du är missnöjd med.

Du kan även kontakta oss på telefon så ska vi hjälpa dig dig.

Styrelsen består av Stein Erik Bjørnsen, Daniel Allen, Ulf Nordström och Diana Pajkic.

Huvudkontor/Styrelsens säte i Umeå.

Kungsgatan 53, 1 tr.
Box 436
901 09 Umeå

Innehar F-skattesedel.
Revisor:  BDO Norr AB
Bankgiro:  5176-9594
Org.nr**:  556538-2685 **
Vat.nr: SE556538268501
Bank:  SEB

Vulkan Travel Group AB har ställt resegaranti enligt resegarantilagen, Kammarkollegiet.

 

Svenska Resebyråföreningen

Genom vårt medlemskap i Svenska Resebyråföreningen (SRF) befäster vi vår status som en finansiellt sund och professionellt kompetent resebyrå. SRF:s strikta kriterier för medlemskap säkerställer att vi uppfyller branschens höga krav, inklusive att ställa erforderliga resegarantier för våra kunders trygghet.

Blue background