Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Adress: Myrargata 2, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 98% 45 av 46 rekommenderar (17 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(45 av 46rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,2 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 17)

Marina

Rekommenderad av Sofie , Sverige (Sverige fre 28 sep 2018)
“Fina rum, bra läge med nära till allt. Dessutom fantastisk mat i Slipparinn!! Toppklass, hade kunnat äta där alla dagar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenhotell - kan verkligen rekommenderas!

Rekommenderad av Michaela, Sverige (Sverige fre 09 jun 2017)
“Mycket nöjd med vår vistelse på Hotel Marina. Perfekt beläget i mysiga hamnområdet, nära till allt. Supertrevlig och serviceminded personal, god frukost serverades samt även god mat i restaurangen. Mycket fräscht rum, sköna sängar, rymligt. Kul idé m egen biograf på hotellet :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell marina

Rekommenderad av Renberg , Sverige (Sverige fre 02 jun 2017)
“Hotellet med perfekta läget och den härliga stilen! Underbara samlingsrum !”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt läge!

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige mån 05 sep 2016)
“Modernt hotell med perfekt läge nere vid hamnen. Härlig utsikt och atmosfär med gångavstånd till centrum och trevliga restauranger. Mycket god frukost och mat i hotellets egna restaurang.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge. Bra sevice av personal i recep...

Rekommenderad av Brittis, Sverige (Sverige tor 18 aug 2016)
“Bra läge. Bra sevice av personal i receptionen. Hög mysfaktor. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Icealand Air Hotel Marina

Rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige mån 01 aug 2016)
“Vi är väldigt nöjda med läget på hotellet samt servicen där, fantaskiskt fin frukost buffé. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Støj

Rekommenderad av Søren, Danmark (Danmark ons 30 sep 2015)
“Der var nattestøj fra baren til kl01.00 :( der var meget vejstøj :(”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Vi gillar inte dessa moderna hotellrum, ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 28 maj 2015)
“Vi gillar inte dessa moderna hotellrum, där dusch/wc endast har en glasvägg mot rummet. På Reykjavik Marina fanns inte ens en riktig dörr utan endast en glas-skjutvägg med stora glipor mot rummet. (Tyvärr tycks detta vara en modetrend bland hotellarkitekter: Vi har råkat ut för sådana rumslösningar både i New York (2 olika hotell) och i Toronto.) I övrigt var hotellet bra med centralt läge. På lördagar städar man inte rummen. Hyfsad restaurangen, men det finns bättre i närheten. En kväll var där också ett större sällskap, och då fick personalen uppenbara problem att hantera det hela. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenhotell.

Rekommenderad av Robban, Sverige (Sverige tis 20 maj 2014)
“Bra läge, bra mat , mycket vänlig personal. Servicekunniga !”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Härligt hotell

Rekommenderad av Annette E, Sverige (Sverige tis 22 apr 2014)
“Det bästa med hotellet var dess personal. Fantastiska!!! Service utöver det man kan förvänta sig och alltid med ett leende. Värme och omtänksamhet i kombination med kunnighet och professionalism. Rummet och badrummet var mindre än jag förväntat mig men ändå ok. Jag skulle gärna bo där igen. Hotellet hade fullt med roliga detaljer och en härlig atmosfär. Jag reste med min son på 9 år och han var lika förtjust som jag. Han blev alltid sedd och bemött på ett bra sätt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews