Hotel Reykjavik Centrum

Adress: Adalstraeti 16 , 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 96% 53 av 55 rekommenderar (28 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(53 av 55rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-28 av 28)

prfekt läge mitt i centrum, bra restaura...

Rekommenderad av ROGER, Sverige (Sverige ons 14 mar 2012)
“prfekt läge mitt i centrum, bra restaurang och cafe”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Receptionisterna var trevliga och person...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 sep 2011)
“Receptionisterna var trevliga och personalen i restaurangen mycket tillmötesgående. Vi fick dessutom det finaste rummet, ett luftigt hörnrum med torn i då vi var på vår bröllopsresa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

hotellet

Rekommenderad av uffe, Sverige (Sverige ons 07 sep 2011)
“Bra hotell rent och välstädat, mycket trevlig och hjälpsam personal,lagom och bra frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellets läge är utmärkt för utforsking...

Rekommenderad av Inger, Sverige (Sverige sön 04 sep 2011)
“Hotellets läge är utmärkt för utforsking av staden till fots. Rummen är tevligt inredda, personalen är trevlig och hjälpsam. Fruosten fungerade bra, även om dety kunde vara lite trångt i matsalen ibland. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett trevligt hotell nära till mycket

Rekommenderad av Lotta Lundberg, Sverige (Sverige mån 13 jun 2011)
“Rummen är fräscha, har sköna sängar, smakfull inredning. Ett minus i ett rum som hade en hall, månen lyste in i takfönstret och det gick inte att stänga för det. I övrigt finns inget att klaga på. Mycket bra och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Lugnt, trevligt och nära

Rekommenderad av Aina, Sverige (Sverige tis 31 maj 2011)
“Det är lätt att trivas på Hotell Reykavik Centrum. Enkla med fräscha rum och mycket trevlig personal. Läget är perfekt, lugnt men ändå nära. Fantastisk restaurang och därtill en bar med enklare rätter. Perfekt efter långa dagar med upptäckande.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 3 av 5

hotellet

Rekommenderad av gegge, Sverige (Sverige ons 10 mar 2010)
“Bra hotell”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 2 av 5

Utmärkt läge, varierande i övrigt

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tor 30 jul 2009)
“Hotellet är nytt och fräscht och har ett helt utmärkt läge. Personalen var oftast serviceinriktad men helt ovillig att fixa en undermålig tredje säng. Vi hade bokat ett trippelrum (i stället för ett dubbelrum med extrasäng) men fick ett vanligt dubbelrum med en stenhård extrasäng med två halvmadrasser med skarv emellan och de slog ifrån sig alla försök från oss att få en mer normal säng, inte ens en extra madrass kunde de fixa. Rummet var i övrigt bra förutom dusch utan draperi eller kabin som gör det väldigt blött i badrummet, särskilt om man är flera. Frukosten var under medelnivå och relativt ofräsch senare på morgonen. Mycket bra service avresedagen med supertidig frukost framdukad etc. Många i personalen ger ett ganska surt intryck, trots att de är hjälpsamma om man frågar om något.”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 2 av 5

Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews