Radisson Blu Saga Hotel

Adress: Hagatorg, 107 Reykjavik
Område: Reykjavik
Visa karta
Gästbetyg: 78% 130 av 167 rekommenderar (30 recensioner)

Gästbetyg: 78%

(130 av 167rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,7 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Service 4,1 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 30)

Dejligt hotel med hygge og god mad

Rekommenderad av Marlene, Danmark (Danmark mån 29 apr 2019)
“Meget lækker morgenmad, hvor vi ikke manglede noget. Spiste 4 aftener på hotellet og fik altid meget lækker mad :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Sagohotellet.

Rekommenderad av Anna-Karin Elisabet, Sverige (Sverige ons 07 nov 2018)
“Det pågick ju en renoveringsarbeten på hotellet och det visste vi ju och det behövdes verkligen. Det märktes att hotellet var slitet men vi har inte så höga krav på standard eftersom vi i princip bara sov där. Frukosten var mycket bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Helt okej hotell

Rekommenderad av Evelin, Sverige (Sverige mån 05 nov 2018)
“Rummen kändes lite gamla och standarden var inte så hög med tanke på att det var ett 4 stjärnigt hotell, dessutom är priserna på Island lite dyrt. Man får inte lika mycket för pengarna jämfört med andra länder.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Blu saga

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Personalen på hotellet var mycket hjälpsamma .De var vänliga .serviceinriktade. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell under ombyggnad

Ej rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige sön 06 maj 2018)
“Saga är ett stort hotell i utkanten av Reykavik där det gjordes stora ombyggnader under tiden vi var där, vilket medförde viss bekymmer i och med att hissar inte fungerade t ex. Personalen var varken trevlig eller otrevlig, men verkade med något undantag ganska ointresserade av gästerna. Barpersonalen satt t ex och pratade i telefon istället för att bry sig om gästerna. Utbudet av smårätter i baren begränsade sig till en plastinpackad kyckligsallad. Frukost och middagsbuffé motsvarade absolut inte svensk standard. Prisnivån var hög. Frukost 400 kr, bnuffe 500 kr och ett glas vin 150 kr (allt i svenska kronor) om jag minns rätt. Rummen var fina och städningen fungerade bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Gudahr

Rekommenderad av Gudahr, Sverige (Sverige sön 06 maj 2018)
“Mycket bra rum, städning och service. Fantastiskt frukost. Även en enkel frukost avresedagen trots okristligt tidigt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Utmärkt hotell

Rekommenderad av Maj-Lis, Sverige (Sverige lör 06 jan 2018)
“Perfekt hotell! Underbar frukost, Skönt med 15 minuters promenad till centrum. (Det enda minus är att jag tror att jag tappat ett litet guldhalsband på rummet. Jag har mailat Saga men inte fått något svar. Jag är införstådd med att det är borta men tycker ändå att man skulle besvara mitt mail!)”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nyår

Rekommenderad av Stefan , Sverige (Sverige fre 06 jan 2017)
“Övergripande omdömen Fantastiskt nyårsafton med utsökt mat och dryck. Icke att glömma den fina servicen av personal. Jag höll på att glömma buss guiden som gav mig mycket information om The circele. Mvh Stefan ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

sagahotel

Ej rekommenderad av Anders Aktab, Sverige (Sverige tor 10 nov 2016)
“Dålig standard på rummen ink wc, hade verkligen behövt en uppfrächning. Det som var positivt var frukosten som var superb.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

Fint hotell

Rekommenderad av LI, Sverige (Sverige ons 25 maj 2016)
“En fest i nåt konferensrum med väldigt hög ljudnivå med tillåtelse av hotellet till kl 02 förstörde vår sista natt. De kunde inte erbjuda ett annat rum ditt musiken inte nådde. Annars var allt mycket bra. Frukosten var fantastisk! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews