CenterHotel Klöpp

Adress: Klapparstígur 26, 101 Reykjavik  visa karta
Område: Reykjavik centrum
Gästbetyg: 89% (278 av 314 rekommenderar) (121 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(278 av 314rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,8 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,2 av 5
Frukost 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 121)

Centralt oc bra

Rekommenderad av Singsa, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Trevlig personal vänligt bemötande hjälpsamma.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Resa till Island med barnbarn

Rekommenderad av Farmor, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Hotellet låg centralt i Reykavik. Enkelt och bra för oss som bara skulle vara borta 4-5 dagar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

dejligt hotel

Rekommenderad av Henriette, Danmark (Danmark sön 16 jun 2019)
“Alt var ok. Jeg vil gerne selv komme igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel klöpp nära och bra till centrum , ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 maj 2019)
“Hotel klöpp nära och bra till centrum , prisvärt 👋❤️”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellet ligger perfekt lägesmässigt. Li...

Rekommenderad av Roger, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Hotellet ligger perfekt lägesmässigt. Lite synd att badrummet varken har golvvärme eller handdukstork ( där var ganska så kallt)”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

rum

Rekommenderad av igggy, Sverige (Sverige ons 26 sep 2018)
“Fräscht rum med nyrenoverad dusch och toa. Ganska litet rum med små avställningsytor för väskor. Bra hjälp av tjej i reception med bokning av transfer till flygplatsen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

For primitivt

Ej rekommenderad av dlb, Danmark (Danmark lör 22 sep 2018)
“Selve værelset trak den samlede oplevelse ned. Det var småt og badeværelset meget koldt med étlags vinduer og ingen varme i gulvet. Vi fortalte de flere gange til receptionen, uden held. Men morgenmad, service ved receptionen osv var upåklagelig”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kanonläge

Rekommenderad av JFR, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Perfekt läge, fantastisk städpersonal. Vissa i receptionen 1st var uppenbart oengagerad i min mening.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Bra hotell i centrum.

Rekommenderad av Bidde46, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Mycket nära till allt, helt underbara sängar! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Service

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Jättebra service i receptionen. Trevlig, hjälpsam och kunnig personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews