Hotel Fron

Adress: Laugavegur 22A, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 96% 414 av 431 rekommenderar (184 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(414 av 431rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Lägenhetsstandard 4,3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4,3 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 184)

Hotell Fron

Rekommenderad av Gunsan, Sverige (Sverige ons 18 mar 2020)
“Ligger på affärs gatan och är nära till allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Centralt

Rekommenderad av Isabel , Sverige (Sverige tor 27 feb 2020)
“Hotellet var jättefint. Centralt och bra service, bra frukost och dygnet runt hjälp från receptionen som alltid var så hjälpsamma. Det enda negativa, men som ändå inte förstörde något för oss i sin helhet, är att i och med att hotellet ligger så centralt så spelas det musik med rejäl baslåda sent in på natten. Jag fick sova med öronproppar och min man hade ännu mer svårt att somna med sin kroniska sömnsvårighet. Det hade alltså varit bra att få denna information innan, för att kunna vara beredd eller kanske faktiskt få byta/kosta på ett hotell med mindre ljud från stadens liv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Et godt hotel og en særdeles fin beliggenhed

Rekommenderad av Hoffmann, Danmark (Danmark lör 09 nov 2019)
“Et godt hotel - en fantastisk god morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig - Søde og meget hjælpsomme mennesker i receptionen. Beliggenheden er rigtig god - lige midt i Reykjavik - man kan gå til alle seværdigheder Næste gang vi besøger Island, vil vi igen bo på Fron”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Hotel

Rekommenderad av Helle Kousgaard, Danmark (Danmark lör 12 okt 2019)
“Hotellet havde en god atmosfære hvor man hurtigt følte sig velkomne. Alle var så søde og personalet i receptionen var så hjælpsomme. V.h. Helle K”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Rummen är helt okej, sängarna är sköna. ...

Ej rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tor 10 okt 2019)
“Rummen är helt okej, sängarna är sköna. Vår utsikt bestod av ett plåttak, mindre skoj. Trist att det är 2 enkelsängar och inte dubbelsäng. Små rum och det saknas plats att hänga ytterkläder. Frukosten blev jag jättebesviken på, rostbröd var vad som fanns i brödväg. Inga bullar eller annat bröd utan antingen vanligt rostbröd eller med fiber i. I övrigt fanns yoghurt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Frukosten var kaos

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Första frukosten var det kaos. Maten tog slut,kaffet strulade,tallrikar o bestick tog slut. Fans inga platser vi fick sitta i receptionen. Endes tog upp maten på rummet. Förutom det så vad det ett bra hotel md ett bra läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Hotel

Rekommenderad av Resa island, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Mycket bra läge och service. Frukosten ok men inte mer. En 3:a av 5. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Hotell Fron

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 10 sep 2019)
“Mycket bra hotell, centralt i Reykjavik. Nära till allt. Trevlig hotellpersonal, städning bra. Frukost bra och i en trevlig miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Snyggt rum med utsikt!

Rekommenderad av Linnea, Sverige (Sverige mån 09 sep 2019)
“Fint rum, bra liten kokvrå, något trångt badrum men funktionellt. Härlig säng, mysigt matbord för två, bäddsoffa, skrivbord och balkong ut mot shoppinggatan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Hotel Fron

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige sön 08 sep 2019)
“Bra hotell med hjälpsam personal centralt i Reykavik”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

I närheten av



Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews