Hotel Fron

Adress: Laugavegur 22A, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 96% 425 av 444 rekommenderar (186 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(425 av 444rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Lägenhetsstandard 4,3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Städning 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 187)

Mycker prisvärt. Super läge

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige sön 26 sep 2021)
“Läge superbra. Ordnade parkering till oss. Bara bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Centralt

Rekommenderad av Cecilia, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Bra läge på hotellet , rent och snyggt, bra frukost , rummen var lite små men man är ju inte så mycket på hotellet, bara när man sover. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 0 av 0
Faciliteter (kök, badrum etc) 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Städning 0 av 0

Ett hotell med bästa läget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Att få bo så centralt som vi gjorde la grunden till att resan blev så bra som den blev. Nära till allt och barnen kunde röra sig fritt på stan utan att vi behövde följa med hela tiden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

hotellet var fint til den ene overnatnin...

Rekommenderad av Børge Nygaard, Danmark (Danmark fre 09 jul 2021)
“hotellet var fint til den ene overnatning vi havde i Reykjavik”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Centralt

Rekommenderad av Isabel , Sverige (Sverige tor 27 feb 2020)
“Hotellet var jättefint. Centralt och bra service, bra frukost och dygnet runt hjälp från receptionen som alltid var så hjälpsamma. Det enda negativa, men som ändå inte förstörde något för oss i sin helhet, är att i och med att hotellet ligger så centralt så spelas det musik med rejäl baslåda sent in på natten. Jag fick sova med öronproppar och min man hade ännu mer svårt att somna med sin kroniska sömnsvårighet. Det hade alltså varit bra att få denna information innan, för att kunna vara beredd eller kanske faktiskt få byta/kosta på ett hotell med mindre ljud från stadens liv. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Et godt hotel og en særdeles fin beliggenhed

Rekommenderad av Hoffmann, Danmark (Danmark lör 09 nov 2019)
“Et godt hotel - en fantastisk god morgenmad med alt, hvad man kan ønske sig - Søde og meget hjælpsomme mennesker i receptionen. Beliggenheden er rigtig god - lige midt i Reykjavik - man kan gå til alle seværdigheder Næste gang vi besøger Island, vil vi igen bo på Fron”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Hotel

Rekommenderad av Helle Kousgaard, Danmark (Danmark lör 12 okt 2019)
“Hotellet havde en god atmosfære hvor man hurtigt følte sig velkomne. Alle var så søde og personalet i receptionen var så hjælpsomme. V.h. Helle K”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Rummen är helt okej, sängarna är sköna. ...

Ej rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tor 10 okt 2019)
“Rummen är helt okej, sängarna är sköna. Vår utsikt bestod av ett plåttak, mindre skoj. Trist att det är 2 enkelsängar och inte dubbelsäng. Små rum och det saknas plats att hänga ytterkläder. Frukosten blev jag jättebesviken på, rostbröd var vad som fanns i brödväg. Inga bullar eller annat bröd utan antingen vanligt rostbröd eller med fiber i. I övrigt fanns yoghurt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 3 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 4 av 5

Frukosten var kaos

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige tor 26 sep 2019)
“Första frukosten var det kaos. Maten tog slut,kaffet strulade,tallrikar o bestick tog slut. Fans inga platser vi fick sitta i receptionen. Endes tog upp maten på rummet. Förutom det så vad det ett bra hotel md ett bra läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Hotel

Rekommenderad av Resa island, Sverige (Sverige mån 16 sep 2019)
“Mycket bra läge och service. Frukosten ok men inte mer. En 3:a av 5. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

I närheten av



Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews