CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 584 av 630 rekommenderar (223 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(584 av 630rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 224)

Ideel hotel

Rekommenderad av Rytter, Danmark (Danmark tor 05 maj 2022)
“Hotellet ligger centralt og lever perfekt op til vores forventninger”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

En plump i protokollet

Rekommenderad av Roffe, Sverige (Sverige tor 04 nov 2021)
“Ett annars utmärkt hotell får underkänt vad gäller städning vid incheckningen. Det fanns inga rena handdukar och det låg väl använda på golvet i badrummet. Papperskorgen i rummet var inte heller tömd utan överfull. När vi gick ut från hotellet samma eftermiddag påtalade vi detta i receptionen och de lovade att åtgärda detta. Detta hade dock inte skett när vi kom tillbaka samma kväll. När jag då gick ner och bad om rena handdukar fick jag besked att det skulle ordnas dagen därpå!? Jag blev lite smått irriterad vilket receptionisten tydligen märkte, så han strök omgående iväg och hämtade en packe nytvättade handdukar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Småt, men godt

Rekommenderad av Lise Lykke, Danmark (Danmark sön 03 okt 2021)
“Fin udsigt over byen”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Frukost

Rekommenderad av Thyberg Maria, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Helt okej låg så bra! Men frukosten var väl sådär.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Hotellets standard - godtagbar. Utmärkt läge mitt stan - allt inom gångavstånd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Great hotel especially for the price and time of year

Rekommenderad av simfelemy, Storbritannien (Storbritannien tor 05 aug 2021)
“Center Hotel Plaza was perfectly located and whilst busy and a little tired in some corners, was a bargain for the time of year and its prime position in Old Reykjavik. Everything went smoothly and for the price, this was a steal. The room was tidy and whilst there was at least one day the room wasn't touched by any cleaners at all, and tea/coffee weren't replenished, the next day when we hung out the "please clean" sign, it was swiftly done. We heard little to no noise in our room, despite how clearly busy the hotel was during breakfast service and staff were incredibly accommodating and helpful when I needed to print off covid testing documents and arrange transfers. As mentioned before, the location is perfect and having seen where other Center Hotel branches were, I'm glad I picked this one as it's within walking distance of Old Harbour, the newer harbour area (Harpa etc), the shopping district and tour buses. Transfer buses pick up just a street away by the government buildings so it's easy to book day trips etc and there's even an amazing gelato/coffee place right next to the hotel which is open late.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mitt i city

Rekommenderad av Heikkinen , Sverige (Sverige fre 08 nov 2019)
“Nära till allt och bra personal på hotellet som ordnar och fixar med allt. Väl rekommenderat av oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plasza

Rekommenderad av Merja, Sverige (Sverige ons 05 jun 2019)
“Rummet var helt okej, de städade inte rummet varje dag, fick be om rena handukar. Det var renovering på hotellet men det var inte störande. Frukosten blev lite tråkig pga att det var samma varje morgon ingen variation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fint men lyhört

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Perfekt läge i centrum men tyvärr för många flanerande nattsuddare runt hotellet, även i den lilla gränden. Sopbilar kommer tidiga morgnar, dessutom hör man gäster i intilliggande rum och på våningen över. Dörrarna är inte täta heller. I övrigt trevlig personal med hög servicekänsla. Mycket god frukost. Brödet extra högt betyg. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Boendet

Rekommenderad av Tea, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Mysigt rum med fint duschrum och sköna sängar. Centralt. Bra frukost som innehöll allt. Trevlig personal i receptionen därav några talade även svenska. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews