CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik  visa karta
Område: Reykjavik centrum
Gästbetyg: 92% (565 av 611 rekommenderar) (218 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(565 av 611rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 218)

Mitt i city

Rekommenderad av Heikkinen , Sverige (Sverige fre 08 nov 2019)
“Nära till allt och bra personal på hotellet som ordnar och fixar med allt. Väl rekommenderat av oss. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plasza

Rekommenderad av Merja, Sverige (Sverige ons 05 jun 2019)
“Rummet var helt okej, de städade inte rummet varje dag, fick be om rena handukar. Det var renovering på hotellet men det var inte störande. Frukosten blev lite tråkig pga att det var samma varje morgon ingen variation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fint men lyhört

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige lör 18 aug 2018)
“Perfekt läge i centrum men tyvärr för många flanerande nattsuddare runt hotellet, även i den lilla gränden. Sopbilar kommer tidiga morgnar, dessutom hör man gäster i intilliggande rum och på våningen över. Dörrarna är inte täta heller. I övrigt trevlig personal med hög servicekänsla. Mycket god frukost. Brödet extra högt betyg. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Boendet

Rekommenderad av Tea, Sverige (Sverige fre 17 aug 2018)
“Mysigt rum med fint duschrum och sköna sängar. Centralt. Bra frukost som innehöll allt. Trevlig personal i receptionen därav några talade även svenska. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Litet rum

Rekommenderad av Wedis, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Litet rum med snedtak, troligen takvåning. Slog ibland i huvudet i taket, är normallång 179 cm. Även snedtak i badrummet fick stå kraftigt böjd över tvättfatet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ett mycket lyhört hotell med fönster som...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 apr 2018)
“Ett mycket lyhört hotell med fönster som inte gick att stänga. Dåligt med förvaring av kläder. Toalettdörr gick inte att stänga.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastiskt bra läge

Rekommenderad av Tjabo, Sverige (Sverige tis 03 apr 2018)
“Fantastiskt bra läge”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 1 av 5

Låg väldigt central och bra!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 21 mar 2018)
“Låg väldigt central och bra! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Som förväntat för priset. Ganska trevlig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 16 mar 2018)
“Som förväntat för priset. Ganska trevligt rum. Dock enkelglas i fönstren, hördes en del in. Absolut ok frukost ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bra service!

Rekommenderad av Kija, Sverige (Sverige sön 10 dec 2017)
“Bra och hjälpsam personal! Mysigt och fint hotell mitt i Reykjavik! Nära till allt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews