CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 92% 592 av 643 rekommenderar (228 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(592 av 643 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 231)

Rummets standard.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 maj 2014)
“Det var inte städat ordentligt, golven smutsiga, badrum inte rent, läckage i duschen så vi fick byta rum utan problem och vänligt bemötande. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 4 av 5

Godt hotel med en fantastisk beliggenhed...

Rekommenderad av Larsen DK, Danmark (Danmark mån 21 apr 2014)
“Godt hotel med en fantastisk beliggenhed.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Receptionen

Rekommenderad av Malin Matsson, Sverige (Sverige tis 15 apr 2014)
“Trevligt, fräscht och centralt hotell. Tycker dock att det vore ännu trevligare att mötas av ett hej från receptionen när man går förbi. Och ett "kan jag hjälpa till med något" när man står och väntar på hjälp. Var varje gång den som sökte ögonkontakt och fick hälsa först. Är man gäst på ett hotell bör man uppmärksammas av personalen. Det krävs väldigt lite för att känna sig välkommen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet

Ej rekommenderad av Marsresenär, Sverige (Sverige tor 03 apr 2014)
“Det rum vi fick (115) låg halvvägs under markplan! . Det ena fönstret var fullklotrat med grafitti. Väldigt stojigt utanför i gränden och varje morgon väcktes vi av sopmaskinen som körde förbi. Lite ointresserade i recaptionen vid anmkomst. Frukosten och läge var det dock inget att klaga på.”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 5 av 5

Bra Hotell mitt i centrum. Allt du behöv...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 mar 2014)
“Bra Hotell mitt i centrum. Allt du behöver på gångavstånd. Sköna sängar och god frukost, vad mer behöver man?”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett trevligt hotell med bästa läge i cen...

Rekommenderad av A o A, Sverige (Sverige sön 02 mar 2014)
“Ett trevligt hotell med bästa läge i centrum av Reykavik. Bra frukost i enkel miljö, trevlig personal, sköna sängar och tysta rum i enkel stil.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Toppenhotell med toppenläge!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige ons 19 feb 2014)
“Hotellet kunde inte ha bättre läge, det var verkligen mitt i centrum med närhet till shopping, restauranger och barer! Det var fräscha rum, med fräscha badrum. Bra frukost med stort utbud. Wi-fi som fungerade mycket bra. Trevlig, hjälpsam personal som var duktiga på engelska. Vi är nöjda som bara den helt enkelt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Lina, Sverige (Sverige ons 12 feb 2014)
“Prisvärt hotell. Man får helt enkelt vad man betalar för. Bra frukost. Serviceminded personal och hotellet låg centralt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel

Rekommenderad av Miguel, Sverige (Sverige fre 03 jan 2014)
“Ligger mkt bra i mitt i stan nära hamnen med gångavstånd till närliggande restauranger och cafeer”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt läge och hjälp personal.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 dec 2013)
“Centralt läge och hjälp personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews