CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 583 av 629 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(583 av 629rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 219)

varmt

Ej rekommenderad av 70-åring, Sverige (Sverige tis 25 jun 2013)
“solen sken på hotell Plaza och det blev varmt, ohyggligt varmt inne i rummet som saknade AC. En fläkt tillhandahölls efter förfrågan men den var snarast patetisk. Endast ett litet fönster gick att öppna. Att komma ut var en stor lättnad.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 2 av 5
Frukost 3 av 5

bra hotell på alla sätt och vis, men

Ej rekommenderad av svensk, Sverige (Sverige mån 24 jun 2013)
“saknade möjligheten att äta middag på hotellet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Nöjd resenär

Rekommenderad av Britt, Sverige (Sverige sön 16 jun 2013)
“Rummet var bra,men ganska trångt,kunde önska lite fler hängare till kläder,ev några krokar att förvara ytterkläder på. Information om dagens väder i receptionen hade varit fint. Personalen var mycket trevlig o behjälpelig om vi behövde något”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Mitt i smeten

Rekommenderad av Thomas Rosén, Sverige (Sverige fre 12 apr 2013)
“Över 10 restauranger och kaféer inom 100 meter från Plaza”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Vi kom till hotellet sent på natten. Det...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 mar 2013)
“Vi kom till hotellet sent på natten. Det första rummet vi fick hade en utsikt mot en bakgård. Fönstret gick inte att öppna och luften var unket. Vi fick byta rum följande dag utan större problem och fick ett mycket trevligare rum”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Mitt i smeten! Nära till allt!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 01 mar 2013)
“Mitt i smeten! Nära till allt! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige tis 26 feb 2013)
“Kanonläge i stan, närhet till grymma restauranger o caféer, men skrikigt utanför nattetid (just pga läget o taxipark utanför entrén).”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Boende hotel Plaza

Rekommenderad av Nettan, Sverige (Sverige tor 10 jan 2013)
“Bra hotell med utmärkt läge centralt i stan. Vi promenerade lätt runt till shopping och sevärdheter. Hjälpsam personal”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Bo mitt i City

Rekommenderad av Eja, Sverige (Sverige ons 09 jan 2013)
“Hotellet låg vid köp-restauranggatan mitt i Reykavik, nära till allt, bättre kan man inte bo”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel i centrum

Rekommenderad av AK, Danmark (Danmark ons 02 jan 2013)
“Hotellet lå i centrum og service i receptionen var helt fint. Store værelser, kaffe/te faciliteter. MEN standarden var under det forventede. Mange fejl ved indretningen, utilstrækkelig rengøring, TV fungerede ikke, morgenmad restaurant var bestemt ikke indbydende, udvalget meget begrænset. Alligevel ville vi anbefale hotellet med disse forbehold, netop grundet beligenhed, udsigten og god service. Husk at tage shampoo, conditioner og bodylotion med, på badeværelset finder man kun sæbe...”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 2 av 5

Build: 2022-01-12 09:35:26, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews