CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 92% 592 av 643 rekommenderar (228 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(592 av 643 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 231)

Bo mitt i City

Rekommenderad av Eja, Sverige (Sverige ons 09 jan 2013)
“Hotellet låg vid köp-restauranggatan mitt i Reykavik, nära till allt, bättre kan man inte bo”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel i centrum

Rekommenderad av AK, Danmark (Danmark ons 02 jan 2013)
“Hotellet lå i centrum og service i receptionen var helt fint. Store værelser, kaffe/te faciliteter. MEN standarden var under det forventede. Mange fejl ved indretningen, utilstrækkelig rengøring, TV fungerede ikke, morgenmad restaurant var bestemt ikke indbydende, udvalget meget begrænset. Alligevel ville vi anbefale hotellet med disse forbehold, netop grundet beligenhed, udsigten og god service. Husk at tage shampoo, conditioner og bodylotion med, på badeværelset finder man kun sæbe...”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 2 av 5

centralt beläget men matsalen kunde varit bättre

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 20 sep 2012)
“Matsalen kunde ha varit lite trevligare med fönster Rummet ok. Vid durschning kom det vatten fram på halva badrummsgolvet. felbyggt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotellrummet på Plaza var väldigt litet ...

Rekommenderad av Hille, Sverige (Sverige tis 18 sep 2012)
“Hotellrummet på Plaza var väldigt litet (fick ett rum på översta våningen med snedtak). Men fräscht och rent så helt ok. Det låg väldigt centralt och nära till det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Annvor, Sverige (Sverige sön 12 aug 2012)
“Tredje gången vi bor på detta hotell, det är helt suverän service. Så trevlig och tillmötesgående personal, god frukost och läget är fantastiskt. Vi vill bara bo på detta hotell :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Plaza

Rekommenderad av Rolf Ljung, Sverige (Sverige mån 30 jul 2012)
“Hotell med bra centralt läge i Reykjavik. Medelgod standard . Klassificering tre stjärnor är korrekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 0 av 0

Bra läge bra frukost

Rekommenderad av Biwe, Sverige (Sverige tor 26 jul 2012)
“Bra läge bra frukost ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Plaza

Rekommenderad av Anette, Sverige (Sverige tor 19 jul 2012)
“Ett mycket bra hotell med bästa läge down town med gångavstånd till allt. Servicen var perfekt och frukosten helt underbar. När jag åker till Reyjkavik nästa gång ska jag absolut bo på Plaza. Rekommenderar det varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Personalen i hotellets reception är myck...

Rekommenderad av N o M, Sverige (Sverige mån 11 jun 2012)
“Personalen i hotellets reception är mycket serviceinriktad. Matsalen är dock lite för trång och underdimensionerad när hotellet är fullbelagt. Frukosten är utmärkt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfection

Rekommenderad av Evy & Erik Frandsen, Danmark (Danmark mån 21 maj 2012)
“We are experienced travellers. This trip was very important to us for other reasons than just having a good time, adventure and events. We have never seen such perfection before: from the earliest planning stages to yesterday when we returned to Denmark. Everything was perfect; Vulkan travels, the hotel, Reykjavik Excursions, Flybus, all the trips we had decided on. All on time and very kind people everywhere. We can only promise one thing: WE WILL RETURN! Thank you from the bottom of our hearts.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews