CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 583 av 629 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(583 av 629rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 219)

Hotell PLaza

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 maj 2012)
“Mycket centralt beläget hotell, med säkert 15 restaraunger inom 100 meters avstånd. Bra standard, även om vårt dubbelrum var mycket litet, och det luktade matos i korridoren från en närbelägen restaurang. Våra medresenärer fick dock ett stort rum. Bra, serviceminded, vänlig personal. Standard hotellfrukost, helt ok. Kommer troligen bo där igen när jag åker tillbaka till Island, för tillbaka, det ska jag:o)!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Blev väldigt rörligt i frukostrummet, då...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 apr 2012)
“Blev väldigt rörligt i frukostrummet, dåligt med syre. Maten ok men varierade inte under dagarna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Plaza

Rekommenderad av Fogis, Sverige (Sverige tis 03 apr 2012)
“Bra läge, trevlig personal. Scyssta rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Usel service

Ej rekommenderad av Ann-Mari, Sverige (Sverige sön 25 mar 2012)
“Hotellet blev en besvikelse på grund av den dåliga servicen. Jag kontaktade receptionen för att vi dels hade ett fönster som vi inte kunde stänga så det blev väldigt kallt i rummet. Vi delade ett trebäddsrum där en av sängarna hade dåliga ben, två av dem gick inte ända ned till golvet vilket gjorde att den stod och vippade. Det dunkade till i sängen varje gång personen som låg i den vände sig. Vi avhjälpte detta med att använda rummets biblar till att göra sängen stabil då vi aldrig fick någon hjälp från hotellet. Vi bodde på hotellet i sex nätter och under hela denna tiden städades inte golven en enda gång, vilket gjorde att sängarna blev ganska äckliga när man gått på golvet och sedan la sig i sängen. Så tyvärr det enda positiva att säga om detta hotell är läget för det var perfekt. Jag meddelade receptionen då vi checkade ut att man inte gjort något åt våra problem men av det fick jag inget annat än en uräskt. Någon form av kompensation hade man kunnat vänta sig där, men icke.”
Totalupplevelse 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Service 1 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 20 mar 2012)
“Mycket bra hotell I ”down town” Reykjavik. Modernt och fräscht med bra läge. Städningen var bra varje dag. Det var ett nöje att gå ner till frukosten. Personalen var trevlig och hjälpsam. Skulle absolut rekommendera detta hotell till vänner. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza - ett hotell när du vill vara i smeten!

Rekommenderad av Danne Andersson, Sverige (Sverige tis 13 mar 2012)
“Hotel Plaza har verkligen hållit det de lovade! Ett bra hotell med fräscha rum och bra service. Frukosten i all ära men just att det ligger så centralt som det gör tycker jag väger upp betyget. Var absolut inga problem att bli upphämtad till sina olika aktiviteter samt att bli avlämnad var heller inga avstånd att gå, vilket är positivt när man är trött efter en hel dag ute på "fältet". Jag skulle rekommendera detta hotell till alla som vill bo "nära stan" men samtidigt inte störas av utelivet när det väl blir natt. Personalen var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma. Så jag lovar att ni blir nöjda om vi väljer detta! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket centralt och fräscht hotell! Mass...

Rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige mån 12 mar 2012)
“Mycket centralt och fräscht hotell! Massor av restauranger i närheten och nära till det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Över förväntan

Rekommenderad av Emilia, Sverige (Sverige fre 02 mar 2012)
“Väldigt trevlig, hjälpsam personal! Bra och effektiv service, de gjorde verkligen allt för att vi ska trivas. Otroligt bra och varierad frukostbuffé, inget att anmärka på städningen heller. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

nyår 2012

Rekommenderad av Jens, Sverige (Sverige ons 04 jan 2012)
“Fick ett dåligt rum först men med den fina personalen fixade de till det så att allt blev helt perfekt”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Det perfeckta hotellet

Rekommenderad av familjefar fran Oland, Sverige (Sverige mån 24 okt 2011)
“Ett mysigt hotell med kansla av det lilla mysiga med kvallite och service likt dom basta”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-01-12 09:35:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews