CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 583 av 629 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(583 av 629rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 161-170 av 219)

-Som turist ska man bo i city ..... Det ...

Rekommenderad av Kalle, Sverige (Sverige ons 28 sep 2011)
“-Som turist ska man bo i city ..... Det är där det händer och lättare att ta sig ut i periferin .....”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Plaza

Rekommenderad av Helén, Sverige (Sverige ons 21 sep 2011)
“Trevligt mycket centralt hotell. Nära till restauranger och shoppinggata. Nära till hamnen. Bra frukost och trevlig personal i receptionen. Städningen var dock inte perfekt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Plaza

Rekommenderad av Pia-Lotta, Sverige (Sverige ons 14 sep 2011)
“Allt var bra på hotellet, som dessutom låg centralt, förutom "frukosten" som var ett skämt bestående av kaffe/te och croissanter när man måste lämna hotellet tidigt för att hinna med planet hem..... Det kan inte vara så svårt att göra i ordning ett formulär där gästerna kan välja vad man önskar på sin smörgås till exempel, så kan man hämta sin påse och ta kaffe/te/juice etc själv, Första morgonens frukostbuffé var helt OK. Men betyget går helt i botten för den andra morgonen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 1 av 5

Plaza

Rekommenderad av sofie, Sverige (Sverige tis 13 sep 2011)
“Underbar frukost fantastiskt läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Det var ok, men inget som jag direkt lov...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 sep 2011)
“Det var ok, men inget som jag direkt lovordar. Jag fick väl vad jag betalade för men inte mer. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Eva-Britt, Sverige (Sverige fre 26 aug 2011)
“Plaza har ett läge som är mycket centralt och bra, dock kan en del höga ljud från torget invid, nattetid verka störande. Något man ändå kan ta eftersom läget är så perfekt. Ett bra medelklass hotell som kan rekommenderas.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Kommentar: Dusch/toalett - utrymmet för...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 aug 2011)
“Kommentar: Dusch/toalett - utrymmet för litet, duschväggen skärmade inte av tillräckligt för vattnet som rann ut på golvet vid toalettstolen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Centrala Plaza

Rekommenderad av Pe, Sverige (Sverige fre 12 aug 2011)
“Betala några hundra extra för att bo på Plaza, det ligger centralt,nära hamnen, restauranger affärer och museum. Gångavstånd till det mesta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Kvinna 62 år, Sverige (Sverige tor 11 aug 2011)
“Bra läge med närhet till hamnen och många bra fiskerestauranger. Beläget vid ett torg som varje kväll intogs av skatare och MC-killar, vilket var underhållande. Motorcykelbullret var inte så störande. Frukostmatsalens stolar borde ha stolstassar då det var mycket störande stolsskrap.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Plaza hotel

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 26 jul 2011)
“Ett hotell med mycket bra läge, trevlig personal och utmärkt frukost. Tyvärr var städpersonalen inte på topp.smutsiga glas och koppar fick stå kvar och inga rena lämnades. Möjligheten att kunna göra kaffe och te på rummet uppskattade vi, tyvärr fylldes aldrig kaffe och teförrådet på. Personalen i foajen var mycket trevlig och verkligen hjälpsamma om man önskade eller undrade över något, flera gav mer service än man kunde förvänta!”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-01-12 09:35:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews