CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 583 av 629 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(583 av 629rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 219)

I reykjaviks hjärta

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige tis 14 dec 2010)
“Att vi av ren slump valt ett hotell med det bästa tänkbara läget blev en av höjdpunkterna på vår Islandsresa. Ett mycket bra hotell, i Reykjaviks allra trevligaste kvarter med bara några minuters promenadväg till allt det vi visste att vi ville se, allt det vi inte visste att vi ville se och alla de krogar, kafeer och pubalr vi ville besöka. Rekommenderas varmt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 3 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Agneta, Sverige (Sverige fre 10 dec 2010)
“Läget på hotellet var helt perfekt. Standarden på rummen var väl hyfsad, medan badrummet var iskallt”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 4 av 5

Nice and friendly hotel. Problems with T...

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tis 09 nov 2010)
“Nice and friendly hotel. Problems with TV and very cold room! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Frukost 4 av 5

Island på 60 timmar

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige mån 08 nov 2010)
“Hotel Plaza är ett centralt beläget hotell med gångavstånd till restauranger och shopping. God frukost, bra service, rent med trivsam atmosfär. Utflykterna fungerade utmärkt och den engagerade personalen på hotellet hjälpte oss att få ut så mycket som möjligt av vår korta tid genom att erbjuda sig att omboka besöket på Blå lagunen. Det var en positiv överraskning med croissant och kaffe i arla morgonstund innan flygbussen gick till flygplatsen. Det enda som fanns på negativa sidan var att sängkläderna innehöll syntet vilket medförde att det blev för varmt om man är "varmblodad". Men det är ett vanligt hotellproblem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra familjehotell!

Rekommenderad av Anderssons, Sverige (Sverige mån 08 nov 2010)
“Vi är en familj med tre barn. Det var enkelt att boka två dubbelrum med extrasäng i det ena. Rummet med extrasäng var rymligt och båda rummen låg för sig själv så att vi kunde ha dörrarna öppna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Olof, Sverige (Sverige lör 06 nov 2010)
“Hotellet ligger perfekt beläget mitt i Reykavik. Nära till restauranger och shopping. Servicegraden mycket hög hos personalen. Underbart ur alla perspektiv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Jocke, Sverige (Sverige mån 18 okt 2010)
“Mycket trevligt hotell med ett bra läge i centrum. Nära till matställen och affärer. Bra frukostbuffé!”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Til utsidan anonymt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 okt 2010)
“Hotellet är grått och intet sägande från utsidan men kommer man in så blir man väldigt överaskad av den mysiga atmosvären och inredningen. Hotellet ligger väldigt centralt. Det kan bli lite bullrigt i omgivningen, men det störde inte oss. Party till kl 7 på mogonen...”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Nästan i topp

Rekommenderad av Wictor, Sverige (Sverige mån 04 okt 2010)
“Det enda jag har att anmärka på var att taket i toaletten/duschen var det skadat (rum317). Annars har jag inget att klaga på. Att det kunde vara lite livat på helgen utanför men vad är att förvänta när hotelet ligger så nära pubbar och barer? Personalen var på topp för att hjälpa till om hjälp behövdes. Med andra ord nästan i topp.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Dave, Sverige (Sverige ons 29 sep 2010)
“Very helpful reception staff - friendly and informative. The brekfast was excellent, both varied and plentiful, although a little cramped when the hotel is full. Not to be missed! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-01-12 09:35:26, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews