CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 92% 592 av 643 rekommenderar (228 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(592 av 643 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,9 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 191-200 av 231)

Plaza

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 jun 2011)
“Som tur var så fick vi rum mot baksidan. De som låg mot framsidan hade vissa svårigheter att soma pga nattlivet utanför. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Mycket bra. Trevlig personal. Inga probl...

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige sön 29 maj 2011)
“Mycket bra. Trevlig personal. Inga problem med någonting. Ett extra plus för kaffe och croissant klockan 05.00 avresedagen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Anethe, Sverige (Sverige tis 24 maj 2011)
“Ett trivsamt hotell mitt i pulsen av Reykjavik. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hjälpsam personal. Något struligt med at...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 27 apr 2011)
“Hjälpsam personal. Något struligt med att få rätt rumstorlek + att få trasiga lampor fixade tog ett par dagar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotell Plaza

Rekommenderad av LMN, Sverige (Sverige ons 27 apr 2011)
“Bra och prisvärt hotell som låg väldigt bra till. Nära till restauranger och shopping och med vackra gamla hus omkring. Upplevde inget störande ljud utifrån heller. Bra storlek på rummen med fräsch inredning, dock hade kanske inte dammråttorna under sängen behövt ingå. Men helhetsbilden var ändå bra. Foajen var också fin med flera sittgrupper. Kunde kanske ha önskat en lite mer välkomnande personal som hälsade när man kom in men klagar inte på servicen då dom gärna hjälpte till vid ev frågor. Frukostbuffen var även den helt ok och fräsch. Har varit på hotell med lite större utbud men det fanns ändå något för alla smaker.”
Totalupplevelse 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt hotel mitt i centrala Reykjavik...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2011)
“Trevligt hotel mitt i centrala Reykjavik, närhet till hamnen, många bra restauranger och många mysiga affärer. Ändå ett lugnt ställe. Rymliga rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Plaza

Rekommenderad av Malmberg, Sverige (Sverige mån 25 apr 2011)
“Hej ett mycket trevligt hotell att bo på mitt i centrum nära alla uteställena och hamnen 10-20 min till det mesta.Mycket trevlig personal hjälpsamma alla talade mycket bra engelska visade och pekade både ute mitt i på gatan och kartan vilken väg man skulle gå fyra++++. En liten miss bara vi hade 2 bokningar den ena hade kommit bort men dom ordnade med det men att vi inte hamnade i samma flygel som våra ungdomar var ett litet minus vad kan man begära för det ?”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Mat

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige tis 29 mar 2011)
“Jag och min fru åkte över en weekend och åt ute 3 kvällar. Alla nära beläget till torget. Första platsen var Austur, Hummersoppa till förätt var god. Till huvudrätt beställde jag kött och min fru kyckling, kycklingen var god men köttet är de inte bra på att tillaga, hela rätten var smaklös och till det priset borde vi fått en mer genomtänkt rätt. Andra kvällen åt vi påfiskrestaurangen som ligger runt hörnet till hotellet, (fiskkällaren?) och kan varmt rekomendera restaurangen. Vi beställde en 4 rätters fisk meny och skapelserna kocken framställde var det mycket hög klass på, väldigt gott och bland det bästa fiskrestauranger jag ätit på. Sista kvällen åt vi på La Primavera, en ganska alldaglig pastarätt och känndes ganska platt efter maten från kvällen innan. Min bedömning är att om man är på Island, ska man hålla sig till fisk och ifrån PAsta eller kött.”
Totalupplevelse 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Ett prisvärt boende mitt i centrum

Rekommenderad av D, Sverige (Sverige tis 22 feb 2011)
“Hotell Plaza ligger jättebra till mitt i centrum. Det finns gott om restauranger inom gångavstånd. Vi bodde i den delen som inte var nyrenoverad. Rummen kändes ändå moderna. Duschen var sliten men det kanske beror på det mineralrika vattnet. Städningen på hotellet kunde vara bättre. Det gäller att inte flytta på några möbler som vi gjorde. Då kommer dammråttorna fram. Vi hade problem med TV:n första dagen och den beskrivning som fanns på rummet var inte aktuell. Vi fick då direkt hjälp av receptionisten som kom upp även om han inte heller verkade så säker på hur det fungerade. Andra dagen fick vi problem med internetkopplingen på hotellrummet som inte verkade fungera och det verkade inte heller som om det fanns någon personal som riktigt visste hur vi kunde lösa det. Det fick bli att sitta i lobbyn där det fanns trådlöst och det gick alldeles utmärkt. Även om personalen inte verkade så tekniskt kunnande så var servisen i övrigt bra. Vi fick hjälp med att boka hyrbil till dagen efter även om klockan redan var 7 på kvällen. De var hela tiden tillmötesgående. Frukosten var en typisk hotellfrukost. Inte så mycket över det vanliga. Ett plus för frukosten var den frächa frukten som fanns uppskuren.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

hotell Plaza

Rekommenderad av Mimmi, Sverige (Sverige mån 24 jan 2011)
“Hotellet ligger mycket centralt, nära till busstation, granne med turistbyrån, kort promenad till hamnen och museeum. Prisvärt, ombonat och med trevlig personal. Bra frukost, ´välstädade rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Build: 2022-07-26 14:25:13, Host: online3core20, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews