CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 583 av 629 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(583 av 629rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 201-210 av 219)

Rum

Rekommenderad av kallea, Sverige (Sverige tis 28 sep 2010)
“Hadde lite funderingar angående hotellets rum mot torget, men vi fick ett tyst och bra läge mot baksidan. Kanske inte roligaste utsikten men lugn & ro övervägde. Däremot tycker jag duschen var för trång och bökig med slangen fastskruvad i blandaren=irriterande!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevligt vänligt hotell

Rekommenderad av Eva Sw., Sverige (Sverige fre 17 sep 2010)
“Plaza ligger så fint i Gamla stan, bra omgivning, lugnt hotell med vänlig personal, fina rum, bra städning, jag tycker hotellet är en liten pärla!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt läge

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 13 sep 2010)
“Bättre läge kan man ej få ,med nära till hamnen,restauranger,shopping,turistbyrå allt några meter från hotellet.Valde ett standard rum. Utsikten var in mot gården vilket i sig inte var så kul ,men det gav oss lugn och ro på kvällen/natten. Frukost buffen har det man kan önska sig ,men lokalen var trång ,då alla äter ungefär samtidigt ,eftersom alla turer börjar ca 8:30 på morgonen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 aug 2010)
“Vi bokade ett superior rum och tror att det var värt pengarna för rummet låg lugnare till. Hotellet ligger väldigt centralt så störande ljud utifrån får man räkna med om man inte som vi besöker Island på vardagar då det är betydligt lugnare ute.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 3 av 5

Bra centralt läge men mycket störande na...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2010)
“Bra centralt läge men mycket störande nattetid.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

lugnt och lyxigt

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tor 15 jul 2010)
“Tysta rum med fräsch interiör. Mycket fin frukost, service,städning och bemötande av personalen. Perfekt läge mitt i centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt läge

Rekommenderad av Jonny Stockholm, Sverige (Sverige mån 17 maj 2010)
“Ett trevligt hotell med duktig personal. Mycket god och riklig frukost av intenationell karaktär. Något minus för den något trånga lokalen. Kontinuerlig service på hotellet om läget med flyget.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hur en vulkan stoppade resan med Vulkanresor till Island

Rekommenderad av gamma53, Sverige (Sverige ons 21 apr 2010)
“Hej! Vi kom pga av flygstopp på Kastrup inte iväg på vår resa till Island. Tyvärr! Så jag kan inte ge några omdömen. Vår Islandsresa med Vulkanresor kunde bokstavligen ha blivit en resa till vulkanutbrottet. Jag är mycket nöjd med hanteringen av problemen och informationen från resebyrån. Högsta betyg och mycket trevligt bemötande (Anna-Carin) Jag kommer att rekommendera Vulkanresor, fast jag inte har varit på Island. ”

Mycket centralt och bra läge.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2010)
“Mycket centralt och bra läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet där det händer

Rekommenderad av Tommy H, Sverige (Sverige lör 10 apr 2010)
“Hotellet ligger vid ett torg som vi senare förstod användes av en del invånare i huvudstaden till olika aktiviteter såsom skejting, motorcykel och bil folk träffades där på kvällen och hade trevligt, barnfamiljer träffades och lät deras ungar cykla runt bland skejtare och bil o mc-folk, och det trevliga var att det samlades en massa folk som verkade ha det bra. Sen närheten till shoppinggatorna var ett stort plus då jag hade min tonårsdotter med mig. Som sagt, ett trevligt hotell som nog har det absoluta bästa läge man kan tänka sig- ”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2022-01-12 09:35:26, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews