CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 581 av 627 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(581 av 627rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-219 av 219)

Bra läge. Men vi hade tyvärr oturen att ...

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tis 16 mar 2010)
“Bra läge. Men vi hade tyvärr oturen att få ett rum utan utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

annorlunda helg

Rekommenderad av kjell o anki, Sverige (Sverige mån 15 mar 2010)
“några dagar på island med boende på hotell plaza ,rum nr 604 6vån med en fin utsikt över ett mycket händeserikt torg var ett mysigt avslappningsställe, närheten till resturanger gågator gör det väldigt trevligt, att bli massarad med varma stenar på ett mysigt spa med möjligheter till ett glas vin och förtäring gör det mycket trivsamt, att bada i den blå lagunens varma vatten är en intressant upplevese”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Sarah Heine, Sverige (Sverige tis 09 mar 2010)
“Hotellet var jätte bra, och det låg på ett perfekt läge dessutom. Det ända som jag skulle klaga på var att det luktade illa på toaletten, vilket vi kom fram till att det var vattnet, så det är väl inget man kan ändra på. och så besvärligt var det inte. Samt att det var mycket kallt på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5

Kunduppfattning

Rekommenderad av Stig Palnér, Sverige (Sverige mån 08 mar 2010)
“Personalen i Receptionen hade en förmåga att förmedla kännslan av service. Dom ville gärna dubbelkolla när var och hur dom olika äventyrsresorna kom och hämtade. Bokade bord fixa taxi med ett leende. Eftersom flyget går till sverige extremt tidigt måste man gå upp halv 5!! detta fixade personalen med en mindre frukost i baren bra! Om man tar med sig familjen och barn bör resebyrån tippsa om att partyt utanför slutar ca 5 på morgonen :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt hotell

Rekommenderad av Pelle Gryt, Sverige (Sverige tis 02 mar 2010)
“Prisvärt hotell med bra standard och ett perfekt läge mitt i gammla stan, även om trafiken runt torget var lite störande”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Lollo, Sverige (Sverige sön 28 feb 2010)
“Prisvärt, centralt och helt okej. Bra service och hjälpsam och trevlig personal! Duschen var dock inte så trevlig. Sedan behövde man ett kreditkort vilket vi inte hade och då fick vi lämna in en despositionsavgift till hotellreceptionen på 10 000 isländska kronor pga att det fanns minibar på rummet. Detta fick man ingen information om innan, det borde man få information om innan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige ons 20 jan 2010)
“Det bästa med hotel Plaza är att det ligger väldigt centralt med affärer och ett flertal restauranger mycket nära”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotell placerat på ett av de centralaste platserna i Reykavik.

Rekommenderad av Bobby, Sverige (Sverige tis 10 nov 2009)
“Hotell Plaza var för oss en glad överraskning, fräscht inte för lyxigt men ändå kanonbra, en trevlig bar i anslutning till receptionen. Bra frukostbufé. Nära till en massa bra restauranger, både snabbmat och finare restauranger inom en radie på 500 meter fanns nog ett 50 tal restauranger o pubar. 4-500 meter till hamnen. Taxistation utanför dörren till hotellet. Helt enkelt ett av de bästa lägena i Reykavik. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Eija, Sverige (Sverige tis 15 sep 2009)
“Det enda felet med rummet var att det var risk att slå huvudet i taket. Rummet låg högst upp i huset och därmed var taket sned. Hotellets safety box var inte säker. Både boxen och nyckeln var onumrerade. En gång fick vi (av misstag) någon annans safetybox och vår nyckel bassade i den.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews