CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 584 av 630 rekommenderar (223 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(584 av 630rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 211-220 av 224)

lugnt och lyxigt

Rekommenderad av Cissi, Sverige (Sverige tor 15 jul 2010)
“Tysta rum med fräsch interiör. Mycket fin frukost, service,städning och bemötande av personalen. Perfekt läge mitt i centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Perfekt läge

Rekommenderad av Jonny Stockholm, Sverige (Sverige mån 17 maj 2010)
“Ett trevligt hotell med duktig personal. Mycket god och riklig frukost av intenationell karaktär. Något minus för den något trånga lokalen. Kontinuerlig service på hotellet om läget med flyget.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hur en vulkan stoppade resan med Vulkanresor till Island

Rekommenderad av gamma53, Sverige (Sverige ons 21 apr 2010)
“Hej! Vi kom pga av flygstopp på Kastrup inte iväg på vår resa till Island. Tyvärr! Så jag kan inte ge några omdömen. Vår Islandsresa med Vulkanresor kunde bokstavligen ha blivit en resa till vulkanutbrottet. Jag är mycket nöjd med hanteringen av problemen och informationen från resebyrån. Högsta betyg och mycket trevligt bemötande (Anna-Carin) Jag kommer att rekommendera Vulkanresor, fast jag inte har varit på Island. ”

Mycket centralt och bra läge.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 12 apr 2010)
“Mycket centralt och bra läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet där det händer

Rekommenderad av Tommy H, Sverige (Sverige lör 10 apr 2010)
“Hotellet ligger vid ett torg som vi senare förstod användes av en del invånare i huvudstaden till olika aktiviteter såsom skejting, motorcykel och bil folk träffades där på kvällen och hade trevligt, barnfamiljer träffades och lät deras ungar cykla runt bland skejtare och bil o mc-folk, och det trevliga var att det samlades en massa folk som verkade ha det bra. Sen närheten till shoppinggatorna var ett stort plus då jag hade min tonårsdotter med mig. Som sagt, ett trevligt hotell som nog har det absoluta bästa läge man kan tänka sig- ”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge. Men vi hade tyvärr oturen att ...

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tis 16 mar 2010)
“Bra läge. Men vi hade tyvärr oturen att få ett rum utan utsikt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

annorlunda helg

Rekommenderad av kjell o anki, Sverige (Sverige mån 15 mar 2010)
“några dagar på island med boende på hotell plaza ,rum nr 604 6vån med en fin utsikt över ett mycket händeserikt torg var ett mysigt avslappningsställe, närheten till resturanger gågator gör det väldigt trevligt, att bli massarad med varma stenar på ett mysigt spa med möjligheter till ett glas vin och förtäring gör det mycket trivsamt, att bada i den blå lagunens varma vatten är en intressant upplevese”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotel Plaza

Rekommenderad av Sarah Heine, Sverige (Sverige tis 09 mar 2010)
“Hotellet var jätte bra, och det låg på ett perfekt läge dessutom. Det ända som jag skulle klaga på var att det luktade illa på toaletten, vilket vi kom fram till att det var vattnet, så det är väl inget man kan ändra på. och så besvärligt var det inte. Samt att det var mycket kallt på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 4 av 5

Kunduppfattning

Rekommenderad av Stig Palnér, Sverige (Sverige mån 08 mar 2010)
“Personalen i Receptionen hade en förmåga att förmedla kännslan av service. Dom ville gärna dubbelkolla när var och hur dom olika äventyrsresorna kom och hämtade. Bokade bord fixa taxi med ett leende. Eftersom flyget går till sverige extremt tidigt måste man gå upp halv 5!! detta fixade personalen med en mindre frukost i baren bra! Om man tar med sig familjen och barn bör resebyrån tippsa om att partyt utanför slutar ca 5 på morgonen :)”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Prisvärt hotell

Rekommenderad av Pelle Gryt, Sverige (Sverige tis 02 mar 2010)
“Prisvärt hotell med bra standard och ett perfekt läge mitt i gammla stan, även om trafiken runt torget var lite störande”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews