CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 581 av 627 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(581 av 627rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 219)

Hotell

Rekommenderad av Iréne, Sverige (Sverige mån 23 maj 2016)
“Medelklasshotell, helt OK. Mitt i centrum var kanon. Frukosten jätte god.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 21 maj 2016)
“ Hotell Plaza,bra och centralt läge.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

hotell Plaza

Rekommenderad av Sivan, Sverige (Sverige ons 18 maj 2016)
“mycket bra personal och mycket angelägna om att få oss att må bra. Frukosten kunde varit lite mer frukt och bär och nötter/frön, annars fanns allt vi behövde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

At bo i centrum, - nemt og mulighed for ekstra oplevelser

Rekommenderad av "Rejsekammeraterne", Danmark (Danmark sön 01 maj 2016)
“Da vi ankom til hotellet var der ikke reserveret et værelse til os !!! VI fik i stedet tilbud et værelse i klassen over standard. Flot løsning, som også betød noget ifht. vores samlede vurdering af hotellet og opholdet der. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige lör 30 apr 2016)
“Ligger perfekt nära gamla hamnen och vid torget. Bra utbud av mängder av pubar o restauranger i närheten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige ons 27 apr 2016)
“Fönster i all ära men vi tittade rätt in till ett annat hotellrum och ner på en skitig bakgård Väldigt lyhört från rummen ovanför. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

støj

Ej rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark fre 22 apr 2016)
“vi boede i den gamle afdeling hvor der var var meget støj fra gaden.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellrum

Rekommenderad av Neta, Sverige (Sverige tor 14 apr 2016)
“Vi fick ett rum på entrévåningen, vilket innebar insyn direkt från gatan på toaletten. Visserligen fanns en rullgardin men det är lätt att glömma den. Våra vänner fick på 5:e våningen. Vi hade alltså att jämföra med.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellets läge

Rekommenderad av rolf, Sverige (Sverige tor 14 apr 2016)
“Perfekt läge mitt i stan, närma till allt”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Martti Huttunen, Sverige (Sverige fre 08 apr 2016)
“Mycket bra läge, alldeles i centrum. Trevlig personal, trevliga stora rum, välstädad. Bra frukost. Nära till många trevliga restauranger.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews