CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 581 av 627 rekommenderar (219 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(581 av 627rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 219)

Hotellet

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige fre 01 apr 2016)
“Rummet levde upp till mina förväntningar. Ett stort plus är det fenomenala läget”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Ganske fint hotel i centrum

Rekommenderad av Mike, Danmark (Danmark mån 28 mar 2016)
“Ganske fint hotel som ligger midt i centrum. Hotellet bærer præg af at være slidt, hvilket tydeligt ses på gangene samt værelset. Morgenmadsbuffetten var ikke noget at prale af, og havde en meget monoton smag alle dage. Hotellet er bygget meget småt, og sidenhen udvidet. Dette betød at der kun forefandtes to elevatorer (og ingen trapper!), hvilket selvsagt betød at man ofte måtte stå og vente ved elevatoren. + Beliggenheden Receptionen - Hotellets stand Morgenmaden”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 2 av 5

Städerska stal mitt halsband och ingen p...

Ej rekommenderad av Irriterad, Sverige (Sverige fre 04 mar 2016)
“Städerska stal mitt halsband och ingen på hotellet vill kännas vid detta. Skulle rekommendera hotellet om det inte var för personalen ”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Vi bodde tyvärr i ett annex till hotelle...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 22 feb 2016)
“Vi bodde tyvärr i ett annex till hotellet. Rummet var lyhört. Vi hörde skratt och musik till 12-tiden varje natt. Vi fick gå en bit för att må rummet via en gång och en trappa. Har tidigare bott på hotellet och det var mycket bättre. Så jag blev besviken.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Margaretha, Sverige (Sverige ons 27 jan 2016)
“Rummet var lite litet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Drömläge!

Rekommenderad av Jan, Sverige (Sverige ons 13 jan 2016)
“Okej, hotellet har kanske visst behov av underhåll, men det kompenseras fullt ut av allt som är bra. Fantastiskt läge nära gamla hamnen och många andra sevärdheter. Massor av bra restauranger, barer, pubar i närområdet. Fantastiskt bra service, personal och frukostbuffé. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rummet var slitet, men läget av hotellet...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 30 dec 2015)
“Rummet var slitet, men läget av hotellet var väldigt bra. Så i våran fall det spelade inte så stor roll hur rummet såg ut. För oss var det viktigare att vara i mitten av Reykjavik för bra pris. Frukost var god.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Trevligt centralt hotell -Center plaza hotel

Rekommenderad av Vevve, Sverige (Sverige tor 19 nov 2015)
“Fint 3 stjärniga hotell som ligger väldigt centralt. Fin och trevlig personal som alltid hälsade på en och hjälpte en om man hade frågor eller behövde hjälp med någon utflykt mm. Enkla men rymliga rum. Kaklade badrum, rent och fräscht i rummen. Bodde precis ovanför entrén. Frukosten låg i källaren, kanske något tråkig lokal med betong golv. Frukosten var god och fint presenterat även mycket skivad frukt att välja bland. Nye stor hotellfrukost men fullt tillräcklig för allas smaker.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centralt hotell

Rekommenderad av Anette , Sverige (Sverige tor 12 nov 2015)
“Mycket bra läge på hotellet och det var nära till allt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell

Rekommenderad av Lottie, Sverige (Sverige tor 05 nov 2015)
“Hotellet låg centralt,rum mot torget typ 604,605 bäst,fanns ingen hängare för jackor i hall,saknar en väckarklocka, Frukosten var inte toppen men ok ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Build: 2021-12-07 14:28:03, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews