Room With a View

Adress: Laugarvegur 18, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 93% 97 av 104 rekommenderar (46 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(97 av 104rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Lägenhetsstandard 4,4 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 46)

Bästa läge

Rekommenderad av JB, Sverige (Sverige fre 21 jun 2019)
“Riktigt bra läge, mitt i smeten! Passar perfekt för stora sällskap. Kan säkert upplevas som högljutt från gatan på nätterna men inget som störde oss.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Meget centralt

Rekommenderad av Trine, Danmark (Danmark mån 11 feb 2019)
“Lejligheden var super flot og lå i midten af centrum. Rengøringsniveau var super fin. Vi var omgivet af lækre restauranter og havde en dejlig spa, når vi kom hjem fra en lang dag i kulden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Perfekt

Rekommenderad av Bo Malmberg, buller, Danmark (Danmark lör 08 sep 2018)
“En fantastisk lejlighed med alt, perfekt beliggenhed midt i hovedgaden.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Room with a view

Rekommenderad av Bucketlist-kattis , Sverige (Sverige ons 21 mar 2018)
“Vi var totalt tio personer, 6 vuxna och fyra barn som reste och skulle bo i två lägenheter. Lägenheterna var fantastiska, stora, fräscha, vi hade två badrum och köket var välutrustat och de fyllde på kaffe VARJE dag-kärlek! På nätterna var det liv på gatan eftersom det ligger så centralt, inget som störde oss men det kan vara bra att veta när man bokar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

menmenmen

Rekommenderad av menmenmen, Sverige (Sverige ons 14 mar 2018)
“Absolut prisvärt!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

Room with a view

Rekommenderad av Cilla Eriksson, Sverige (Sverige fre 20 okt 2017)
“Högklassigt lägenhetshotell, nytt, modernt och stiligt, mycket hjälpsam personal i receptionen. Ligger dessutom mitt på gågatan, vilket var en upplevelse i sig. Barnen stod och vinkade i fönstret på kvällen, de har aldrig bott så centralt. De tyckte det var jättespännande. En del ljud från gatan på kvällen, men för vår del var det en del av upplevelsen, samt att barnen tyckte det var mysigt och tryggt att somna till ljud. Man var dessutom utmattad på kvällen så vi sov så gott, sköna, fräscha sängar var det också. Boendet för oss var mer att ha någonstans att sova, men med detta lägenhetshotellet så blev boendet en del av hela reseupplevelsen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Städning 5 av 5

Lägenhethotell

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige sön 04 jun 2017)
“Mycket fin och lyxig lägenhet med stora möjligheter till självhushåll. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 4 av 5

Vi ville bada i jacuzzin på takterrassen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 jun 2017)
“Vi ville bada i jacuzzin på takterrassen med barnen en kväll men vattnet var så varmt att det inte gick att bada i den. "Viewn" från vårat rum var mot innergården med en stor stengrop så det var inte så spektakulärt. Lite falsk marknadsföring där tycker jag. Annars var rummet stort och bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Städning 4 av 5

En god og rumlig lejlighed som opfyldte ...

Rekommenderad av Jan Balsby Offersen, Danmark (Danmark lör 17 sep 2016)
“En god og rumlig lejlighed som opfyldte vores families behov.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 3 av 5
Städning 4 av 5

Perfekt beliggenhed

Rekommenderad av Anonym, Danmark (Danmark tor 08 sep 2016)
“Det har været en rigtig dejlig oplevelse at bo på hotellet, der er rent, ligger perfekt, personalet var imødekommende. Perfekt med en terrasse og jacuzzie . Skal jeg til Island igen vil jeg helt sikkert vælge samme hotel/ værelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Lägenhetsstandard 5 av 5
Faciliteter (kök, badrum etc) 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Städning 5 av 5

I närheten av



Build: 2000-01-01 00:00:00, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews