CenterHotel Thingholt

Adress: Thingholtsstræti 3-5, 101 Reykjavik  visa karta
Område: Reykjavik centrum
Gästbetyg: 88% (23 av 26 rekommenderar) (14 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(23 av 26rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,5 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,5 av 5
Frukost 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 14)

Thingholt

Rekommenderad av Emelie , Sverige (Sverige tis 29 okt 2013)
“Vi är mycket nöjda med hotellet. Bra att frukost ingick och den var bra med många olika saker att välja mellan. Personalen var trevliga och hjälpsamma. Rummet mycket bra. Sköna sängar och mysigt rum. Städning mycket bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellet

Rekommenderad av Skåning, Sverige (Sverige tor 29 aug 2013)
“Låg perfekt i Centrum. Sköna sängar. Spännande design.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ljudvolym nattetid

Rekommenderad av ulphf, Sverige (Sverige mån 25 mar 2013)
“Ha stängda fönster nattetid. Lördag natt är det party på stan till ca 04.15 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

hotell Thingholt

Rekommenderad av Monica, Sverige (Sverige ons 02 maj 2012)
“Speciell miljö, otroligt bra läge! Kan vara störande med utelivet fred och lördagar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Frukost 4 av 5

Hotell mitt i stan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 02 maj 2012)
“Om man vill bo mitt i stan är det ett perfekt hoteil för allt är verkligen inom gångavstånd. Vi uppskattde rekommendationer på olika bad från hotellpersonalen vilket gjorde att vi fick se delare av Rejkjavik som vi aldrig annars hade sett. God frukost!”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

hotell thingholt

Ej rekommenderad av mkö, Sverige (Sverige tis 01 maj 2012)
“För att bo på detta hotell ska man vara mer intresserad av design än av funktionalitet. Vårt rum var "läckert" men inte särskillt funktionellt, man kunde inte passera sängen med öppen garderobsdörr. Det fanns inte 2 sittvänliga stolar och överhuvudtaget inget användbart bord, ingen plats med spegel att sitta framför (sminkningsproblem) och väldigt knepig belysning. Sänglinnet var "noppigt" och eftersom det inte fanns vettiga sittplatser var sängen sittplats även på dagtid, trots detta byttes aldrig sängutrustningen under 4 nätter. Personalen var väldigt trevlig och serviceminded. Vi visste ju att vi bodde väldigt centralt men att ljudnivån var konstant hög ända till 5-tiden på morgonen var ju inte vad vi förväntat oss. Reykjavik sover ladrig.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mörkt och svajig service

Ej rekommenderad av Niklas, Sverige (Sverige tis 05 jul 2011)
“Ett mörkt och murrigt hotell med bra centralt läge. Bra med en gratisdrink som kompensation för TV, telefon och dataproblem. Riktigt svagt att personalen inte lyckades låsa upp safety-boxen på rummet eller återkomma med besked trots fyra påstötningar!”
Totalupplevelse 3 av 5
Frukost 3 av 5

Överskattat designhotell

Ej rekommenderad av Missnöjd, Sverige (Sverige tis 07 jun 2011)
“Vi hade beställt ett rum Deluxe. Inkvarterades i ett litet dubbelrum där inte ens garderobsdörren kunde öppnas på grund av att sängbordet stod i vägen. I duschutrymmet saknades golvbeläggning och endast vissa väggar hade målats. Sprickor och glipor lite här och där. Missförhållandet påtalades och under heldagsutflykt dag 2 flyttades våra väskor till ett nytt rum. Deluxe ? Något större rum. Här saknas golvbeläggning i hela rummet! Riktigt ofräscht. Personalen oförstående och hotellet fullbokat. Rummet dammades inte under vår vistelse där. Frukosten bestod av två pålägg, bacon, ägg och en påse muffins. I entren förvarades kartonger med sushi som förmodligen skulle stuvas om och serveras till kvällen som tillagade i egna köket. I jämförelse med "gamla" Grand hotel Reykjavik framstår Thingholt som sunkigt.”
Totalupplevelse 2 av 5
Standard på hotellet/rummet 2 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5
Service 2 av 5
Frukost 1 av 5

No problems

Rekommenderad av christoffer, Sverige (Sverige mån 09 maj 2011)
“Bodde på Thingholt mitt i smeten på en mysig bakgata. Kom hem igår och kollar redan på en ny resa tillbaka. Älskade Island och hotellet. Kommer GARANTERAT åka tillbaka. Christoffer”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 5 av 5

Snyggt designhotell

Rekommenderad av multig, Sverige (Sverige ons 20 apr 2011)
“Mycket fräscht och genomtänkt inrett designhotell med sköna sängar. En upplevelse i sig. Vi hade dessutom turen att bo på översta (fjärde) våningen med utsikt över centrum och hamnen. Möjligen kan man önska sig lite bättre mörkläggningsmöjligheter, något som isländska hotell tydligen ofta är dåliga på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Frukost 3 av 5

I närheten av



Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews