Fosshotel Reykjavík

Adress: Höfðatorg, 105 Reykjavík
Område: Reykjavik
Visa karta
Gästbetyg: 100% 48 av 48 rekommenderar (15 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(48 av 48rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,5 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,4 av 5
Frukost 4,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Fräscht, trendigt och centralt - helt perfekt för en weekend!

Rekommenderad av Linda , Sverige (Sverige fre 15 nov 2019)
“Snabb service vid ankomst, fräscht och lagom stort rum med sköna sängar. Extra plus för att det både fanns dusch och badkar! Kvällsbuffén var det bästa jag någonsin varit med om. Mycket fisk och grönt, passar mig perfekt! Ett fantastiskt dessertbord dessutom. Mysig och trendig bar med massor med ölsorter! Gott! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

ok hotell

Rekommenderad av Stina, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Foss Reykjavik var ett ok hotell. Det mesta var fräscht och renoverat, tyvärr var det inte jättestädat, väldigt dammigt under sängen exempelvis. Frukosten var ok, inte i vår smak tyvärr. Det var ok utbud generellt men tyvärr inte helt bra standard på allt, vi fick frukt som var dålig, tallrik med matrester kvar, scrambled eggs var extremt torr samt söt, bacon smakade dåligt. Mackorna var goda och det fanns utbud av pålägg med vissa grönsaker men även salami, skinka och lax. Nudelsoppor också för asiatiska frukostar. Och det fanns även glutenfritt och laktosfritt och vegetariska alternativ. Man kunde även köpa en picknick bag från frukosten att ha med sig till utflykter under dagarna. Man kan boka olika tours via hotellet och hyra bil vilket var en bra möjlighet, han som jobbade i tour desken var tyvärr inte alls bra på service eller sälj, så vi hade lite dåliga upplevelser från honom tills vi tillslut sa till honom att ändra sin dåliga attityd, då blev det bättre. Dom som jobbade i receptionen var dock väldigt trevliga och hjälpsamma. Sängarna var väldigt hårda om man tycker om det. Man kunde få upp en extra (tempur liknande) madrass om man frågade i receptionen. Turen till stan var trevlig, man gick ca 20 min längs med vattnet eller upp till kyrkan på 15 minuter. Eller promenad bort till gamla hamnen med valbåtarna på 30 min. Alla turer var fantastiska ut i landet, Reykjavik gör man på väldigt kort tid, det är landet som man bör avsätta mer tid till att utforska”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 3 av 5
Frukost 3 av 5

Fel good

Rekommenderad av Maggan, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Trevligt bemötande av all personal. Frukosten underbar, den mättade stor del av dagen. Ölbaren värd många besök med sitt urval och trevliga, engagerade personal. Bra läge med härlig utsikt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Fosshotell R

Rekommenderad av Lars S, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Bra hotell på gångavstånd till centrum. Vacker utsikt över Reykjavik och havet (våning 8).”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Byte av handdukar

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Älskar att hotell över ”hela” världen anammat tänket att gästen styr om man verkligen behöver nya handdukar, genom att lägga de man vill byta på golvet. Liiite tråkigt dock när man inte följer sina egna instruktioner på hotellen utan byter alla handdukar varje dag i alla fall. Servicemässigt: superservice. Miljötänk: inte så bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell i Reykjavik

Rekommenderad av Erika, Sverige (Sverige tor 06 jun 2019)
“Fosshotell Reykjavik var ett fint modernt hotell med ett bra läge. De många öl sorterna i deras ölträdgård var ett roligt inslag där vi fick provsmaka några ipa innan vi valde vilken vi skulle köpa.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Trevlig avkoppling

Rekommenderad av Zarah, Sverige (Sverige fre 03 maj 2019)
“Mycket bra hotel där vi kunde sova som två strandade valar efter långa händelserika dagar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Nöjd!

Rekommenderad av Cina, Sverige (Sverige mån 14 maj 2018)
“Trevlig personal i receptionen som hjälpte till med bokning av taxi och hjälpte även till när det strulade lite med vår bokning av Havsfiske.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotellet var bra med god service med bra...

Rekommenderad av Susann, Sverige (Sverige sön 31 dec 2017)
“Hotellet var bra med god service med bra restauranger,trevlig inredning,städat och fräscht i alla utrymmen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Super hotel

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 01 sep 2016)
“Selv om det er et meget stort hotel, bliver alle gæster personligt betjent. Da jeg en aften roste brødet til middagen, blev jeg spurgt, om jeg ville have noget med til morgenmaden den følgende morgen. Det ville jeg naturligvis meget gerne, så det fik jeg. Det har jeg aldrig prøvet før.. Morgenmadsbuffetten er virkelig god, restauranten laver super mad, og ølstuen har mange gode øl; vi fik lov til at prøvesmage, inden vi bestemte os, for hvilken øl, vi ville drikke!! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

I närheten av



Build: 2021-10-27 13:07:21, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews