Centerhotel Midgardur

Adress: Laugavegi 120, 105 Reykjavík  visa karta
Område: Reykjavik centrum
Gästbetyg: 97% (97 av 100 rekommenderar) (22 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(97 av 100rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Standard på hotellet/rummet 4,5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4,3 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Service 4,6 av 5
Frukost 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 22)

Trevlig o hjälpsam personal. Frukosten v...

Rekommenderad av karin, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Trevlig o hjälpsam personal. Frukosten var bra men kunde kanske ha serverats redan 06.30 då det ibland blev lite jäktigt med tanke på utflykterna.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Snyggt och trevligt hotell i utkanten Av...

Rekommenderad av Therese, Sverige (Sverige mån 22 apr 2019)
“Snyggt och trevligt hotell i utkanten Av Reykjavik. Restaurangen i hotellet var utöver det man kan förvänta sig. Trevlig personal som bjöd hela sällskapet på dessert som kompensation för en liten miss i beställningen. Vi åt där flera kvällar i rad och hade väldigt bra. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Rent och fräscht hotell med modern desig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 23 sep 2018)
“Rent och fräscht hotell med modern design. Ganska små rum. Handfatet skulle varit på toalett/duschrummet och inte i hallen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Midgardur

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige ons 02 maj 2018)
“Lugnt och fridfullt i änden av shoppinggatan. Restaurang med utsökt mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Centerhotel Midgardur

Rekommenderad av Emilia, Sverige (Sverige mån 09 apr 2018)
“Vi bodde på Centerhotel Midgardur och vi var väldigt nöjd med hela vistelsen. Rummet var väldigt fräscht och frukosten var också väldigt bra, trevlig personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra hotell, trevlig personal och trevlig...

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tor 14 dec 2017)
“Bra hotell, trevlig personal och trevliga rum. kan absolut tänka mig åka dit igen. Frukosten i Restaurangen som låg i hotellet va oki men renhålningen va inte perfekt, kladiga juiceglasflaskor mm när dom precis fyllt på dom. Sen att spela hög musik och ha något slags discotek inne där personalen jobbar på morgonen när folk ska äta frukost är väl kanske inte så professionelt. Samma restaurang prövade vi även att äta på på kvällen och maten va väl oki servicen va riktigt dålig. Trevlig personal dock men att glömma tillaga halva rätten och servera den dessutom så när man säger till så upptäcker dom först felet som blivit. och ingen kompensation alls för misstaget heller, riktigt dåligt. Jag påpekade detta vid utchekning på hotellet med för att ge dom en andra chans att fixa till det när jag skulle betala för maten men fick bara infon att dom gör va dom kan för att alltid förbättra sig.”
Totalupplevelse 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 3 av 5

Ett trevligt hotell som ligger precis vi...

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige tis 07 nov 2017)
“Ett trevligt hotell som ligger precis vid "shoppinggatan" i Reykjavik. Trevliga rum, god mat och mycket trevlig och hjälpsam personal. Fina och trivsamma rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Toppenfrukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 okt 2017)
“Toppenfrukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Gudrun, Sverige (Sverige fre 13 okt 2017)
“Bra boende med det perfekta läget!”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Hotell Midgardur

Rekommenderad av Sophia, Sverige (Sverige ons 20 sep 2017)
“Trevligt , modernt, fräscht och prisvärt hotell med bra läge i Reykjavik. Kan absolut rekommendera det, och återvänder gärna till det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews