CenterHotel Plaza

Adress: Adalstraeti 4, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Gästbetyg: 100% (6 av 6 rekommenderar) (4 recensioner)

Hotell | Hotellet ligger mycket centralt i Reykjavík vid torget Ingolfstorg i hjärtat av den gamla staden. Plaza är ett hotell med avslappnad atmosfär, bra service och med ett ypperligt läge med närhet till nationalteatern, Hallgrimskyrkan, museum och restauranger.

Detta familjevänliga hotell erbjuder bar och kostnadsfri wi-fi i allmänna utrymmen. Hótel Plaza använder sig av elektroniska rumsnycklar. Personalen är flerspråkig och hela fastigheten är rökfri. Det är även lätt att ta sig fram för rullstolsburna.

Avstånd till centrum
I centrum.

Rummen
Alla 180 rum är ljusa och trevliga. Hotellet byggdes 2003 och har därefter byggts ut i två olika omgångar, 2006 och 2010, därför har rummen också en skiftande karaktär. Alla rum har dusch/wc, spegelbord, hårtork, telefon, TV, minibar, fri icke trådlös internetanslutning och te- och kaffekokare. Städning erbjuds dagligen.

Service
• Receptionen öppen dygnet runt.
• Personalen är flerspråkig.
• Hotellet har hiss.
• Uppringd väckning går att beställa.
• Säkerhetsskåp finns både i receptionen och i rummen.

Parkering
Parkering sker på offentliga parkeringsplatser och parkeringshus.

”Fina trevliga rum. Vi var ett sällskap på 7 pers i 4 rum och vi fick dom placerade tillsammans. Trevlig personal och centralt läge.”

Rekommenderad av Farmor
Sverige Sverige (ons 07 sep 2016)

”Hotellet har snygga rum men slitna badrum. Vi fick en superior rum högst upp med utsikt mot torget, snyggt men då Islänningarna har tokvarma rum krävs att fönstret är öppet för att kunna sova hyfsat vilket medför en del oväsen då torget nedanför har en skateboard bana som nyttjas kvällar/nätter och sedan på morgonen...”

Rekommenderad av Roadrunner
Sverige Sverige (mån 15 aug 2016)

Gästbetyg 100%

(6 av 6 rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 of 5
Standard på hotellet/rummet 4,3 of 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 of 5
Städning 4,5 of 5
Prisvärt 3,5 of 5
Service 4,7 of 5
Frukost 4 of 5

Faciliteter och service

  • Generella faciliteter
    Antal våningar: 6 Antal rum: 200 Antal barer: 1 Bagageförvaring Hiss Konferensrum Trådlöst internet 24 timmars check-in Värdeförvaring
  • Byggnadsinformation
    Senaste renovering: 2010 Byggår: 2003
  • Mat & Dryck på plats
    Bar