Upplev Island 2020

Upplev Island 2020 som aldrig tidigare!

Njut av Island under 2020 – nästan för dig själv

 

Res till Island 2020 - Njut av Island nästan för dig själv

Med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av naturattraktioner och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för din nästa resa. 
Nu har du och ditt resesällskap en unik möjlighet att njuta av Islands fantastiska natur – nästan för er själva. Myndigheterna på Island förväntar sig 90 % färre turister jämfört med 2019, en chans som troligen inte kommer igen.

Island är nu nästan coronafritt

Iceland

Island har genomfört omfattande tester av corona och har i dagsläget endast 19 personer som testat positivt och isoleras för COVID-19. Myndigheterna har varit snabba med förebyggande åtgärder för att minska spridningen av viruset i landet och nämns nu som ett föredöme i internationell press för sin hantering av situationen. På sjukhus: 0     På intensivvårdsavdelning: 0     Isolerade: 19

Praktisk information - resor till Island 2020 

Iceland

 • UD har nu hävt reseavrådan till Island från och med den 30 juni. Island har bestämt att man öppnar upp sina gränser från och med 15 juni.
 • Flygavgångar till Island 2020 med Icelandair.  Köpenhamn (fr. 30 juni): Dagligen. Stockholm (fr. 4 juni): Alla dagar utom tisdag.
 • Personer som reser till Island kommer att behöva genomgå ett test på flygplatsen. Den som inte är smittad får komma in i landet, och den som bär på viruset måste genomgå två veckors karantän. Efter testet få du resa in till hotellet och testresultatet skickas sedan på sms vanligtvis inom några timmar, eller senast påföljande dag, om du landar sent. Testet kommer att kosta 9 000 ISK om man betalar elektroniskt via en betalningshemsida minst en dag innan ankomst till Island, alternativt 11 000 ISK (cirka 750 SEK) om man betalar vid ankomst till Island. Barn födda år 2005 eller senare behöver inte testas.
 • De flesta aktiviteterna går som vanligt och restauranger och utomhusbad har öppet. Alla våra leverantörer har vidtagit åtgärder för att minimera smittspridning och kan ibland ha särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset.

Här hittar du våra specialpriser för sommaren och hösten 2020

Island kommer inte bara ha färre turister än vanligt under 2020, vi kan också erbjuda grymma priser på våra resor tack vare specialpriser från våra partners på Island. Därför är 2020 året då du kan förverkliga din drömresa och få ha Island nästan för dig själv.

Just nu!

 • 5-20% sänkta priser på hotellpriser under 2020.
 • Hyrbilsresor Island runt 7 och 10 nätter med rum med privat dush/wc har sänkta priser med 1800 - 2600 SEK p.p. under 2020. 
 • Om du bokar en hyrbilsresa under 2020 ingår även ersättning för Covid-19 testet på island (11 000 ISK p.p.)
 • 5% rabatt på hyrbilar under 2020 via Europcar.
 • Specialerbjudande från flygbolaget Icelandair, som gäller med avresa från Stockholm, Köpenhamn och Oslo. Gäller för bokningar 16 juni -17 juli och med avresa: 16 juni – 15 oktober.  Gäller för bokningsklass: X/O-class.
 • Alla våra specialpriser finner ni som inkluderade i våra resor. 
 • Erbjudanden gäller nybokningar och i mån av plats.    

Välkommen att kontakta oss

Skulle du ha frågor om de bästa platserna att besöka eller något annat är du självklart alltid välkommen att kontakta oss på telefon eller e-mail, så hjälper vi till med det vi vet om detta fantastiska land!

Telefon: 08-612 43 70
E-mail: [email protected]

Iceland

Skicka in din fråga om du vill att vi ska kontakta dig