Test

Test sida Lena

SÅ TYCKER VÅRA KUNDER 

Vi vill gärna dela med oss av den informationen till de kunder som fortfarande funderar på att resa till Island. Därför har vi med tillåtelse från våra kunder valt att publicera några av de e-mail och citat som vi har fått från våra resenärer här nedan. Våra kundbetyg visar det betyg som lämnats av våra resenärer (alltså, enbart de som upplevt produkten kan sätta betyg). Alla kundbetyg som lämnas av våra resenärer publiceras på vår webbsida (vi döljer alltså inga betyg). De senaste betygen och omdömena finner ni i beskrivningen av resan, hotellet eller utflykten.

test

UPPLEVELSER I TOPPKLASS

Arne, 2018-04-09

Island runt med hyrbil blev ett minne för livet. Inget trassel någonstans, smidigt att allting var bokat och förbetalt. Färdplanen med förslag på attraktioner var mycket bra att ha i bilen. Vi hade förberett favorit-listan i Waze och hade med en mobilhållare med sugkopp, så navigeringen blev enkel, bara att trycka fram nästa favorit när vi hade besökt en plats. Det hade blivit (alltför) mycket jobb att planera och boka in denna resa på egen hand, toppen att få allting serverat. Har även uppskattat kommunikationen med och informationen från Vulkanresor, trots en pågående pandemi kände vi oss trygga med att allt skulle fungera när vi väl kom iväg. 

Klassisk weekend »
 

test

PÅSKWEEKEND PÅ ISLAND!

Anna, 2018-04-05 

Vi är väldigt nöjda med allt från välorganiserade utflykter med fräscha bussar till fantastisk guidning och precision vad gäller tider för upphämtning till samtliga aktiviteter. Då vi var 10 stycken i åldrarna 6 till 72 var det skönt att få hjälp från hotellet vad gäller upphämtningsinformation och annan info som var til stor hjälp för att vi skulle få en bra vistelse. Den fantastiksa naturen kom till sin fulla rätt när allt var så välorganiserat. Vi skapade oss ett minne för livet. 

Weekendresa med svensktalande guide »