CBIS 4826921
CBIS 4826922
CBIS 4826923
CBIS 4826925
CBIS 4826928

Imagine Peace Tour

2 timmar fr. 795 :-

Imagine Peace Tour är en guidad kvällstur tillägnad Yoko Onos IMAGINE PEACE TOWER som hon uppfört till John Lennons minne och deras fortsatta kampanj för världsfreden.

Imagine Peace Tour är en guidad kvällstur tillägnad Yoko Onos IMAGINE PEACE TOWER som hon uppfört till John Lennons minne och deras fortsatta kampanj för världsfreden. Turen börjar med upphämtning på hotellet, en båtresa till ön Viðey, en guidad promenad mot Imagine Peace Tower med intressanta stopp på vägen. Imagine Peace Tour förenar historia, konst och natur på ett intressant sätt och de ständigt växlande väderförhållandena spelar en avgörande roll för ljustornet från Imagine Peace Tower.
Under båtresan tillbaka till Reykjavík bjuds ni på härligt varm choklad.

Förutom känslan av varm medmänsklighet bjuder Imagine Peace Tower på ett skådespel där styrka och intensiteten av dess ljus ständigt förändras med rådande väder och de atmosfäriska förhållandena som är så unika för Island. På en molnfri natt skapar monumentet en hög och tydlig ljuspelare, i regn eller snöfall kan man ibland dessutom förnimma uppkomsten av en regnbåge och när himlen fylls av moln skapas briljanta reflektioner. Skulle ni ha turen att se ljuset i kombination med norrsken så skapas ytterligare en dimension.
På Imagine Peace Towers fundament finns även orden IMAGINE PEACE ingjutet på 24 olika språk.

Ingår och tillval