Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Grupp och Konferensresor
Destination: Reykjavik
Våra tjänster
Be om offert
Kontakta oss
Kontakta våra projektledare för att diskutera idéer kring ert arrangemang.
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Studieresor
till Island

Kontakta oss
img4
Hallgrímskyrkan

Kontakta oss
img4
Intressanta studiebesök

Kontakta oss
img4
Vattenfallet Gullfoss

Kontakta oss

Studieresor till Island

Åk till Island på studieresa! Besök platser och företag som är väsentliga för er verksamhet. Samla information, lär er något nytt och lämna landet med nya kreativa lösningar och motivation. Studieresan innehåller också stora naturupplevelser och aktiviteter. Studiebesök med inriktning på hälsovården, energisektorn samt olika institutioner är bara några exempel på vad vi tidigare ordnat för våra kunder.

Avgångar:

Dagliga direktflyg från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo.
Anslutning kan bokas från övriga orter i SverigeVälkommen att kontakta oss!

Kontakta oss gärna för en icke-bindande offert. Vi levererar helhetslösningar utifrån era önskemål, behov och budget.


08-612 43 70 | groups@vulkanresor.se | Be om offert

Programförslag
Dag 1: Välkomstbad i Blå Lagunen

Flyget till Island tar 3 timmar. En transfer tar er grupp till det berömda utomhusbadet Blå Lagunen som ligger på vägen in till Reykjavík. Koppla av i en klarblå oas, omgiven av karga lavafält.  Lagunen får sitt varma, mineralrika vatten, cirka 38°C , direkt från geotermiska källor.

 

Varma i kroppen åker ni vidare till huvudstaden och checkar in på hotellet. På kvällen rekommenderar vi att ni äter en gemensam middag på någon av Reykjavíks utsöka restauranger för att sedan runda av dagen med en kvällspromenad i gemytliga Reykjavík eller koppla av på någon mysig pub tillsammans.

Den Blå Lagunen
Dag 2: Spännande studiebesök

Besök platser och företag som är väsentliga för er verksamhet. Samla information, lär er något nytt och lämna Island fyllda med ny motivation och kunskap. Förutom flyg och boende bokar vi även transfers, aktiviteter, restaurangbesök och konferensrum med mera. Vi skräddarsyr resan efter era önskemål och hjälper er att spara tid och pengar genom vår erfarenhet och våra goda kontakter världen över. 


Avrunda kvällen med middag tillsammans med kollegorna efter dagens studiebesök. Reykjavík har ett brett utbud av restauranger. Det isländska köket håller hög klass. Råvarorna är färska och oftast lokalproducerade. Islänningarna äter mycket fisk och lamm men på restaurangerna erbjuds det förutom isländska specialiteter mat från alla världens hörn.

Studiebesök på Harpa
Dag 3: Naturupplevelser och avslutningsmiddag

 Upptäck några av Islands mest klassiska sevärdheter tillsammans. Turen går från Reykjavík till ett av landets vackraste vattenfall, Gullfoss. Vattenfallet har två etapper och det går att komma tätt inpå de väldiga vattenmassor som kastar sig över stupet ner i ravinen. Alldeles i närheten av Gullfoss finner ni det geotermiska Geysir-området med sina varma källor och Islands mest aktiva gejser, Strokkur. Med sina regelbundna utbrott var femte minut får ni flera chanser att uppleva källans utbrott där en majestätisk vattenkaskad kastas upp mot skyn. Ni får även besöka vackra nationalparken Thingvellir, platsen där det isländska Alltinget höll sina möten.


Avsluta eran islandsvistelse med en gemensam middag i Reykjavík. Njut av det isländska köket i gott sällskap medan ni avrundar studieresan Efter middagen finns det möjligheter att utforska Reykjavíks nattliv. Det finns gott om barer och nattklubbar mitt i centrum, med något som passar oavsett smak.

Strokkur vid Geysir
Dag 4: Hemresa

Hemresa på morgonen eller eftermiddagen.

 

 

Ett urval av aktiviteter från vårt breda utbud
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström