Island corona

Reseinformation & inreseregler Island 2022

Island har nu slopat alla inreseregler och restriktioner. Alla resenärer kan nu resa in till Island, oavsett om de är vaccinerade eller ovaccinerade.

  Island har slopat alla inreseregler och restriktioner!

  Uppdaterad: 15 mars, 2022

  Goda nyheter! Island har fr.om. den 25 februari 2022 slopat alla inreseregler och restriktioner. Nu kan alla resenärer resa in till Island, oavsett om de är vaccinerade eller ovaccinerade. Det innebär att det inte heller kommer att vara några kontroller vid gränsen av vaccinpass, eller PCR-tester.

  Isländska regeringen har även tagit bort alla restriktioner på Island. Det innebär att begränsningar av hur många som får vara på evenemang, öppettider m.m. återgår till de regler som gällde innan pandemin.

  Erbjudande

  Vanliga frågor

  På våra resor till Island gäller fri ombokning fram till 30 dagar före avresa. 

  Läs mer här om aktuella avbokningsvillkor och resevillkor.

   

   

  Om UD avråder från resor till Island och du har bokat en paketresa gäller fri ombokning till annat datum, eller så finns möjligheten att använda inbetalt belopp för en framtida resa, eller återbetalning av resan.

  Iceland

  Om att resa under 2022

  • Flygavgångar till Island.  Köpenhamn: Dagligen. Stockholm: Dagligen. Göteborg: 2ggr/v (apr-okt)
  • Alla aktiviteter aktiviteter genomförs nu som vanligt igen.
  • Restauranger, badhus, campingplatser och museer får nu släppa in så många gäster som de har tillstånd för.
  • Alla våra leverantörer har vidtagit åtgärder för att minimera smittspridning och kan ibland ha särskilda restriktioner med anledning av coronaviruset.
  • Island är ett exklusivt resmål med fantastiska landskap, öppna ytor och ett unikt utbud av sevärdheter och aktiviteter är Island den perfekta destinationen för 2022.

  Våra resor för 2022

  Kolla in våra fantastiska resor och boka din drömresa till Island idag!