Vi skräddarsyr er gruppresa till Island!

Anordna er nästa gruppresa på Island. Med en ny plats får ni nya infallsvinklar och kreativa idéer till er organisation. Kombinera er gruppresa med spännande aktiviteter samt njut av allt det goda som det isländska köket har att erbjuda. Vi har arrangerat gruppresor till Island för små och stora grupper sedan vår start 1997. Vi kan Island utan och innan så därför så kan vi ta fram ett skräddarsytt förslag som är anpassat till era förutsättningar och behov. 
Välkommen att kontakta oss idag så tar vi fram ett förslag!

Populära aktiviteter

Vi erbjuder ett brett utbud av utflykter och aktiviteter. Nedan presenteras några populära aktiviteter.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshästar

2-8 timmar | Året runt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshästar

Då Island haft importförbud för hästar sedan 1100-talet har islandshästen fått sin speciella särprägel. Det är en trygg kamrat som tar dig genom den isländska terrängen och den fantastiska naturen oavsett säsong eller väderförhållanden. En ridtur kan genomföras som en del av ett program eller en egen utflykt, på några timmar till en hel dag, i närheten av Reykjavik och runt större delen av Island. Turerna går längs bergiga sluttningar, branta klippväggar, bland öde lavafält och storslagna raviner. Hästarna fördelas i gruppen efter ryttarnas erfarenheter och vi ser till att deltagarna får den utrustning och de instruktioner som behövs för turen.

Sydkusten

Superjeepsafari

5-10 timmar | Året runt
Sydkusten

Superjeepsafari

Med superjeep blir naturens hinder en utmaning och upplevelse för passagerarna. Superjeep är en modifierad fyrhjulsdriven jeep, specialutrustad för att klara av den ojämna terrängen som leder till många av Islands mest spännande sevärdheter. En superjeepsafari kan vara allt från några timmar till att sträcka sig över hela dagen, och kan kombineras med andra aktiviteter som snöskotertur, ridning, forsränning och olika teambuilding-aktiviteter. Gruppen kan stanna på intressanta platser som de upptäcker längs vägen.

Valskådning

Valskådning

2-3 timmar | Maj - September
Valskådning

Valskådning

Det finns få platser där den vilda naturen är mer tillgänglig än på Island. Längs hela Islands sydvästra kust lever många olika arter av delfiner och valar, vars graciösa ytkrusningar, hopp och spektakulära dykningar kan bekådas bara en kort båttur från Reykjavik. Island är också en av de få platser på jorden där man har chansen att uppleva världens största djur, blåvalen, när förutsättningarna är de rätta. Utflyktens längd är beroende av hur långt ute valarna befinner sig. Räkna med några timmar av spaning ute till havs. De längre utflykterna går endast under sommarmånaderna Juni-Augusti.

forsränning, gullfoss, island

Forsränning

1-5 timmar | Maj - Oktober
forsränning, gullfoss, island

Forsränning

Utmana den isländska naturen och besegra en av dess forsar tillsammans. Forsränning ger gruppen en gemensam upplevelse som stärker teamkänslan, aktiviteten kan genomföras på många platser på ön. Några av de populäraste forsarna på Island finns vid vattenfallet Gullfoss och vid glaciärfloden Hvítá med sina scensiska vyer, som ligger i närheten av Reykjavik. Forsränning kombineras vanligtvis med någon annan aktivitet och genomförs på allt mellan en till fem timmar enligt önskemål. Transfer direkt till och från Reykjavik tar ungefär 2 timmar.

Några av våra nöjda kunder!

Skandia          Länsförsäkringar     Trygghansa          Microsoft

forsränning, grupp, island
Vi valde Vulkanresor huvudsakligen av två orsaker, först och främst deras unika kunskaper och erfarenhet med kundanpassade konferensresor till Island, samt att vi kände stor trygghet med Vulkanresor som en aktiv del i vår verksamhetsutveckling. Dessutom kändes resmålet som väldigt spännande.
Vara Kommuns Kommundirektör Gert Norell
Vi har rest med Vulkanresor till Island flertalet gånger och är alltid lika nöjda med den höga servicenivån under såväl planeringen som på plats. Högsta betyg!
Minnesota Communications Emelie Rosén
Bra konferensanläggning, väl utvalda dagsaktiviteter och god mat.
Tryggt, stabilt och engagerat är vår upplevelse av Vulkanresor som leverantör.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vill bara säga tack, väldigt bra och välorganiserad resa.
Det fanns absolut ingenting som inte klickade. Allt från bussa , inträden, mat, aktiviteter och konferens gick problemfritt.
Att dessutom fått möjlighet att besöka ett så vackert och annorlunda land var ett minne för livet.
Så återigen, Tack!
Jenny Jansson, Supply Chain Manager på Sigicom