Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Om oss
Lediga tjänster
Omdömen resor
Vulkanresor 21 år!
Om webbplatsen
Kundservice
» Så hittar du lägsta priset
» Bokning och Betalning
» Vanliga frågor & svar
» Resegaranti
» Resevillkor
» Avbeställningsskydd
» FAQ: Island
» Avresa från Fin/Dan/Nor
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din islandsresa. Välkommen att kontakta oss!
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

img1

Omdömen om våra resor till Island - Vulkanresor AB

Vulkanresor AB grundades 1997 och är en del av Vulkan Travel Group. Tillsammans är vi 12 anställda som 2017 hjälpte omkring 10 000 resenärer att uppleva Island.

 

Om våra omdömen och betyg

Vi vill gärna dela med oss av den informationen till de kunder som fortfarande funderar på att resa till Island. Därför har vi med tillåtelse från våra kunder valt att publicera några av de e-mail och citat som vi har fått från våra resenärer här nedan.

Våra kundbetyg visar det betyg som lämnats av våra resenärer (alltså, enbart de som upplevt produkten kan sätta betyg).
Alla kundbetyg som lämnas av våra resenärer publiceras på vår webbsida (alltså, vi döljer inga betyg).

 

Obs! De senaste betygen och omdömena finner ni i beskrivningen av resan, hotellet eller utflykten.

Island april 2018

En fantastisk reseupplevelse. Sin speciella natur med karja lavalandskap som bas smyckad med otroliga platser både till färg, doft och naturscenerier gjorde att man hela tiden matades med wow-upplevelser. När man åkte hem kände man att nu är det dags att börja smälta alla upplevelser vilket gjorde resan mycket längre på ett sätt jag inte upplevt så starkt tidigare.

Arne, 2018-04-09 12:33, bokningsnummer: OOJP16

Påskweekend på Island!

Vi är väldigt nöjda med allt från välorganiserade utflykter med fräscha bussar till fantastisk guidning och precision vad gäller tider för upphämtning till samtliga aktiviteter. Då vi var 10 stycken i åldrarna 6 till 72 var det skönt att få hjälp från hotellet vad gäller upphämtningsinformation och annan info som var til stor hjälp för att vi skulle få en bra vistelse. Den fantastiksa naturen kom till sin fulla rätt när allt var så välorganiserat. Vi skapade oss ett minne för livet.

Anna, 2018-04-05 09:13, bokningsnummer: CLUZ91

Härlig upplevelse

Ett land man vill besöka! Erbjöd allt vi önskade om man bortser från vädret som ingen kan rå för. Vi hyrde bil för egen utflykt vilket vi i efterhand hade velat gjort i stället för bussturen och besökt dess resmål själva... I det stora hela en mycket lyckad resa med många fina minnen vi tar med oss i livet <3

Liljekvistarna, 2018-01-27 09:30, bokningsnummer: YCJH70

Wow!

Island är fantastiskt, och även om vi hade otur med vädret så var alla utflykter Superbra! Välorganiserat med duktiga guider och tidsplanering. Vi hann med att se otroligt mycket på 3 och en halv dag! Glaciärvandringen var något av det häftigaste jag hade varit med om.

Kija, 2017-12-10 21:35, bokningsnummer: VGIC21

Äventyr runt vulkanen

Vi var två med längre ridvana och två relativt nybörjare och vi anmälde oss till ridningen på nivå två. Det visade sig stämma väl med den utlovade svårighetsnivån och det kändes tryggt och professionellt och att det fanns gedigen kunskap om att välja hästar som passade vars och ens nivå. Särskilt uppskattat var det av barnen att en av ledarna pratade svenska.

Äventyrliga familjen, 2017-08-15 15:18, bokningsnummer: ASWJ78

vad är väl en bal på slottet... när DU kan resa till Island

Island är först och främst så isländskt, en natur som är magisk. Ett bad i Blå lagunen kommer du aldrig att glömma, vilket du säkert gjort med många andra dopp. Vi bodde centralt i Reykjavik med utsikt över havet och bergen i bakgrunden. ett hotell med ett litet spa på bottenplan och med restaurang i takvåningen, så vi fick allt. Nära till restauranger och affärer, museer och hamn, underbara på strövtåg på egen hand. Det var enkelt att boka utflykter med hjälp av hotellets personal eller alla de små hjälpsamma turistbyråer som alltid hade öppet. Eftersom vi firade julhelgen på Island fick vi lära känna deras fantasifulla och inte alltid så snälla tomtar som fanns lite här och där. Många goda maträtter, allt från julbord på restaurang Reykjavik till Islands bästa hummersoppa på Sea baron kan vi tipsa om. Så vill du göra en resa som ger dig oförglömliga minnen och uppleva det som bara finns på Island, så ta chansen och ge dig en Islandsresa.

Karin, 2016-01-04 08:46, bokningsnummer: GEWP73

Förlovningsresa

En underbar resa med fantastisk service på samtliga ställen vi besökte. Naturen gav en underbar inramning till vår förlovningsresa. Att äta frukost på Hotellet i Sellfoss och se bergen avteckna sig när gryningen randades kommer att följa med oss länge. Att sedan hyrbilen gav oss den friheten att besöka olika platser i vår egen takt gjorde inte resan minder minnesvärd. En helt underbar resa, ävensom sällskapet och syftet gjorde sitt till :-)

Tulle, 2015-12-18 00:39, bokningsnummer: TTWX21

En Weekend utöver det vanliga

vi tog en weekendresa utan barnen och dirket när vi landade så tog vi en buss och började med bad i den blå lagunen vilket var en fantastisk upplevelse. Dag två hade vi bokat in en ATW-safari uppe i bergen vilket var fantastiskt roligt och man fick se mycket av landskapet och miljön. Dag tre red vi på islandshästar och min make som aldrig ridit förut blev helt faschinerad av att det var så härligt och roligt. Finns många olika nivåer att välja mellan så det finns någon tur för alla. På vår lediga tid promenerade vi mycket i den vackra staden som är väldigt ren och fullsmockad med trevliga caféer , pubar och restauranger. All mat vi åt på resan var helt fantastisk och jag har aldrig ätit så god fisk förut ( vi bor ändå i fiskstaden Göteborg). Den isländska ölen var jättegod och jag som dricker vin annars ändrade vana helt på denna resan. vi kommer absolut att åka till Island igen och då åker vi när det är lite grönare och inte så sent på säsongen. Kan ärligt säga att detta är den bästa weekendresa som jag har gjort och även om vi hade något bokat varje dag så hann vi ta det lungt, njuta och varva ner ordentligt!

Therese och Peter J, 2015-11-20 08:36, bokningsnummer: QPBO85

En upplevelse utöver det vanliga i vardagen ! Besök !

Ni som funderar över ett Islandsbesök bara Res säger vi. Fantastiskt sagoland som är så rent o fint. Makalösa platser som knappast finns någon annanstans på vårt jordklot.

Britten, 2015-11-07 18:00, bokningsnummer: MINU80

Höga förväntningar

Vi hade höga förväntningar på vår korta (3 nätter) Islandsresa och till vår glädje infriades dessa. Blå Lagunen och Gyllene cirkeln var höjdpunkterna. Att vädret var föga Islandslikt (strålande sol) förhöjde upplevelsen av en för oss så annorlunda natur. Boendet (Luna) mitt i centrum var toppen.

Roger, 2015-11-05 08:30, bokningsnummer: MIKP49

En minnesvärd weekend

Det är otroligt att man kan uppleva så mycket på fyra dagar. Med en trevlig och humoristisk guide har vi sett så mycket vackert och fått veta så mycket om Island att vi inte kunde ta in mer information. Resan överträffade våra förväntningar med islandshästlängder. Vi kom i snöväder och att bada i Blå Lagunen, i detta underbart varma vatten när det snöade lätt i håret, var en sensation. Hotell Cabin var väldigt bra. Salladsbuffén på kvällen var mycket prisvärd. Vi kan varmt rekommendera denna resa till både vänner och eventuella ovänner. Man blir bara lycklig och snäll av all upplevelse. Det blev mycket att minnas.

Gunnel, 2012-02-21

Jeep resa i snöstorm

Super jeep trippen var ett minne för livet, vi åkte gyllene cirkeln i full snöstorm. Omar som föraren heter frågade oss om vi ville fullfölja resan fast vädret var som det var, och vi svarade ja något vi inte ångrar. Första delen av rundturen var som en vanlig tur men efter besöket vi geysyr började det bli ganska så spännande. Vi körde upp mot glacieren det snöade och blåste som tusan,vägen var totalt översnöad och bara övre delen av markerings pinnarna på sidan om vägen syntes. Omar släppte ut luft ur dom super stora däcken för att få bättre fäste i snön, vi körde dels efter gpsen och efter vägmarkeringarna som inte syntes förens man kom ca 3-5 meter ifrån. efter ett par timmar kom vi över en liten bergskam där var vädret lite lungnare men det snöade fortfarande ganska ymnigt. Där rann en ganska så stor bäck som vi körde i med jeepen en bra stund innan vi återvände ner till vägen. När vi nästan var frame vid vägen såg vi en jeep till nere i en dalgång som uppenbarligen hade problem omar släppte ut mer luft ur däcken och åkte dit för att bistå med hjälp, sedan vi dragit loss dom så åkte vi före och spårade åt dom tills vi kom upp på vägen. Nu var klockan ca 15,30 så vi beslutade oss för att återvända hemmåt innan det blev mörkt, så efter att ha pumpat upp hjulen igen så åter vände vi mot geisyr

Stefan, 2012-01-23

Sagolika Island

Ett helt magsikt land som taget ur Sagan om ringen. Blå lagunen är ett måste, härligt varmt vatten i en trollsk miljö. Utflykten Gyllene cirkeln var toppen med en mycket kunnig guide och bara upplevelsen att få se dessa varma källor spruta upp vattenkaskader och att komma nära Gullfoss detta stora mäktiga vettenfall. Vi gjorde även ett besök nere i lavagrottorna och det var super fräckt att gå/krypa i dessa grottor där lavan stelnat och gjort olika mönster och konturer på väggarna och golvet i grottan, man tappar helt tidsuppfattningen när man är där nere. En heldag i Reyjkavik är ett måste. Kyrktornet skall man åka upp i och få en härlig vy över stan. Toppen att bo centrelt för då är det bar att gå ut och äta på någon av de trevliga restaurangerna, mycket bra mat och service, sen kan man vandra hemmåt när den friska luften gör en trött. En hätlig upplevelse utöver det vanliga är en resa till Island.

Madde, 2011-11-13
Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström