Staff

OM VULKANRESOR

Vi är specialiserade på resor till Island och har marknadens bredaste utbud. Genom att noggrant välja ut och sätta ihop resorna vill vi maximera upplevelsen av Island för privatpersoner, grupper och företag. Våra resenärer väljer från ett brett utbud av resor som de själva kan anpassa – direkt på vår webb eller tillsammans med vår personal.

 

 

ATT RESA MED VULKANRESOR

Många av våra resenärer gillar att planera och boka själva på vår webb. Andra tycker om den personliga kontakten med vår personal som själva gjort resorna, bott på hotellen och kan prata om Island i timmar. Oavsett vilket har vi gjort det enkelt att upptäcka Island både från vår webb och genom vår personal. Vi tar ett helhetsansvar för våra resor: från flyg, hotell och transfer till hyrbilar och aktiviteter. Tack vare att vi arbetar direkt med handplockade leverantörer på plats kan våra resenärer fokusera på upplevelsen. Dessutom kan vi hålla konkurrens-kraftiga priser.

 

 

ATT RESA SOM GRUPP MED VULKANRESOR

Vi har länge hjälpt grupper att uppleva Island. Vi arrangerar helhetslösningar för konferens, kickoff eller andra gruppresor. Längs vägen har vi utvecklat en känsla för att anpassa resorna efter varje grupps förutsättningar och behov. Därför ger vi våra grupper en personlig kontakt som ser till att alla får ut så mycket som möjligt av resan.
 

 

VI ÄR IATA-CERTIFIERADE

Tack vare att vi är IATA-certifierade utfärdar vi själva flygbiljetter. För våra resenärer innebär det snabbare och bättre service.

 

 

VI HAR RESEGARANTI

Resegarantin skyddar dig mot ekonomiska förluster om din paketresa blir inställd eller avbruten. 
Här är en länk till Kammarkollegiet som visar att vi har ställt lagstadgad resegaranti.

 

 

OM FÖRETAGET

Vulkanresor AB grundades 1997 och är en del av Vulkan Travel Group. Tillsammans är vi 14 anställda som förra året  hjälpte omkring 9 000 resenärer att uppleva Island. Vi är den största researrangören till Island från Skandinavien.

 

 

Vulkanresor AB 
Org.nr: 556538-2685 
Västra Norrlandsgatan 10 D 
903 27 Umeå.

VÅRA KONTOR

STOCKHOLM

Mäster Samuelsgatan 60, vån 8.
111 21 Stockholm
Vänligen boka tid innan besök.


 

UMEÅ

Västra Norrlandsgatan 10 D
Box 436, 901 09 Umeå
Vänligen boka tid innan besök.

Mer om oss

DÄRFÖR SKA DU RESA MED OSS!

 

 

350 handplockade resor, hotell, hyrbilar & utflykter

Vi har marknadens största utbud av paketresor till Island. Alla resor går att boka på vår webb och vi paketerar alltid med bästa tillgängliga priser från flygbolag och hotell.

 

Personlig rådgivning före, under och efter resan

Våra resenärer får en personlig kontakt som gör det lättare att få snabba svar. Den personliga kontakten har själv upplevt Island och kan svara på frågor om både stort och smått.

 

Vi har konkurrenskraftiga priser

Tack vare att vi jobbar direkt med handplockade leverantörer på plats kan vi hålla konkurrenskraftiga priser.