Om Vulkanresor AB

Om oss - Vulkanresor AB

VI JOBBAR MED UPPLEVELSEN AV ISLAND

Vi är specialiserade på resor till Island och har marknadens bredaste utbud. Genom att noggrant välja ut och sätta ihop resorna vill vi maximera upplevelsen av Island för privatpersoner, grupper och företag. Våra resenärer väljer från ett brett utbud av resor som de själva kan anpassa – direkt på vår webb eller tillsammans med vår personal.

 

ATT RESA MED OSS

Många av våra resenärer gillar att planera och boka själva på vår webb. Andra tycker om den personliga kontakten med vår personal som själva gjort resorna, bott på hotellen och kan prata om Island i timmar. Oavsett vilket har vi gjort det enkelt att upptäcka Island både från vår webb och genom vår personal. Vi tar ett helhetsansvar för våra resor: från flyg, hotell och transfer till hyrbilar och aktiviteter. Tack vare att vi arbetar direkt med handplockade leverantörer på plats kan våra resenärer fokusera på upplevelsen. Dessutom kan vi hålla konkurrens-kraftiga priser.

 

ATT RESA SOM GRUPP MED OSS

Vi har länge hjälpt grupper att uppleva Island. Vi arrangerar helhetslösningar för konferens, kickoff eller andra gruppresor. Längs vägen har vi utvecklat en känsla för att anpassa resorna efter varje grupps förutsättningar och behov. Därför ger vi våra grupper en personlig kontakt som ser till att alla får ut så mycket som möjligt av resan.

 

KLIMATKOMPENSERADE FLYGRESOR

Att resa med Vulkanresor ska vara en upplevelse som fungerar friktionsfritt - men det ska också vara hållbart. Därför har vi valt att klimatkompensera alla flygresor med Vulkanresor genom GreenSeat. Samma mängd CO2 samt växthusgaser som släpps ut i atmosfären av just er resa, kommer förhindras att släppas ut någon annanstans i världen när du väljer en resa med oss.
Läs mer om hållbara resor med Vulkanresor här.

 

VI ÄR IATA-CERTIFIERADE

Tack vare att vi är IATA-certifierade utfärdar vi själva flygbiljetter. För våra resenärer innebär det snabbare och bättre service, t.ex. vid inställda flyg eller förändringar i tidtabeller.

 

VI HAR RESEGARANTI & VI ÄR MEDLEM I SRF

Resegarantin skyddar dig mot ekonomiska förluster om din paketresa blir inställd eller avbruten. 
Här är en länk till Kammarkollegiet som visar att vi har ställt lagstadgad resegaranti.

 

OM FÖRETAGET

Vulkanresor AB grundades 1997 och är en del av Vulkan Travel Group. Tillsammans är vi 12 anställda som förra året hjälpte omkring 7000 resenärer att uppleva Island. Vi är den största researrangören till Island från Skandinavien.

 

Vulkanresor AB 
Org.nr: 556538-2685 
Västra Norrlandsgatan 10 D 
903 27 Umeå.

Våra kontor

STOCKHOLM

Mäster Samuelsgatan 60, vån 8.
111 21 Stockholm
Vänligen boka tid innan besök.


 

UMEÅ

Västra Norrlandsgatan 10 D
Box 436, 901 09 Umeå
Vänligen boka tid innan besök.

Mer om oss