Omdöme  Vulkanresor

Omdömen och betyg - Vulkanresor

Så tycker våra kunder om sin resa

Sedan 1997 har vi haft förmånen att arrangera resor till Island till flera tusentals resenärer per år. Nedan kan du läsa några av våra kunders omdömen om sin resa. Fler omdömen och betyg finner ni i beskrivningen av resan, hotellet eller utflykten. Våra betyg visar det genomsnittliga betyg som lämnats av våra resenärer. Alltså, enbart de som varit med på resan kan sätta betyg och omdömen, och vi hoppas att det är till hjälp när du väljer din resa till Island.

Upplevelser i toppklass

Island runt med hyrbil blev ett minne för livet. Inget trassel någonstans, smidigt att allting var bokat och förbetalt. Färdplanen med förslag på attraktioner var mycket bra att ha i bilen. Vi hade förberett favorit-listan i Waze och hade med en mobilhållare med sugkopp, så navigeringen blev enkel, bara att trycka fram nästa favorit när vi hade besökt en plats. Det hade blivit (alltför) mycket jobb att planera och boka in denna resa på egen hand, toppen att få allting serverat. Har även uppskattat kommunikationen med och informationen från Vulkanresor, trots en pågående pandemi kände vi oss trygga med att allt skulle fungera när vi väl kom iväg.

Familjen Jansson, 01/08/2020
Island runt, 7 nätter 
»

Vilket land!

Vi är såååå nöjda med precis allt! Island är i topp 5 av våra coolaste resmål. Absolut bäst var superjeeptrippen till västra Island (tänkt rutt gick inte pga stängda vägar), där vi hade en fantastik guide som tog oss upp på en glaciär - oförglömligt! Allt annat var också 10 poängare -Blå Lagunen, geyisrar, vattenfall, maten (!!!), Reykjavik som stad , människorna, hotellet, ja, ALLT!

Pia, 12/03/2020
Skräddarsydd resa »

Blå Lagunen, Island.

Spa weekend

Detta var det bästa spa paket vi har varit på. Duktiga massörer och spa anläggningen var kanon vi kommer att komma tillbaka. Blå lagunen är ett kanon ställe. Personalen tog hand om en hur bra som helst. Vi vart insnöade där i ca 3 timmar men kändes bara som någon timme. Dom gjorde det lilla extra bjöd på glass och uppdaterade oss om hur läget var. Sedan så såg dom till att alla kom vidare till sina destinationer vare sig man kom på sin buss eller deras bussar. Mycket bra.

Familjen Ganz, 3/03/2020
Spaweekend i Reykjavik »

Upplev något nytt

För den som vill uppleva något utöver det vanliga som vi ville, är detta en resa man verkligen borde ha på sin bucketlist! Vi kan checka av det nu men det var ändå inte vårt sista besök på Island.

Isabel 27/02/2020
Klassisk weekend »

Res till Island!

Skulle rekommendera en resa till Island till alla som vill ha en upplevelse utöver det vanliga. Häftigast på resan var blue lagoon (kvällstid) och en tur på islandshästar. Hade inte kunnat önska mig mer av denna resa. Maten var också bra, med mysiga café och restauranger.

Elaine 16/02/2020 
Klassisk weekend »

Dettifoss, Island.

Drömresa

Vi åkte hela familjen med mormor morfar och barn och barnbarn. Tack vare er fina service och erfarenhet, fixade ni ihop ett jättebra paket med olika utflykter. Vi var 11 stycken från 5 år till 70 år och alla var väldigt nöjda ! Mormor och morfar i sällskapet har aldrig flugit förut och det var deras drömresa sedan många år tillbaka och deras dröm blev så bra som de hade hoppats! Tack för trevligt bemötande och hjälp med allt inför och under vår resa!

Jonna, 04/10/2019
Weekendresa med svensktalande guide »

Minne för livet!

Tack för en fantastiskt resa! Vi är mer än nöjda och kommer minnas denna resa för livet. Allt med flyg, hyrbil och hotel flöt på hur smidigt som helst. Att få bo både ute på landet och inne i Reykjavik var fantastiskt. Vi fick uppleva Island i sin vackraste strålglans och vi blev förälskade i denna ö. Tack!

Isabelle, 27/09/2019
Isländsk weekend med hyrbil »

Min drömresa

Helt fantastikt landskap så vacker och så annorlunda går liksom inte att beskriva. Denna resa var något över allt annat skulle verkligen vilja hit igen.

Kattis, 20/09/2019
Weekendresa med svensktalande guide »

Islansdshästar, Island.

Spännande resa för hela familjen

Island är magiskt, vilt och vackert! Vi har sett och upplevt så mycket. Vattenfall, kokande vattenhål, gejsrar, ridit islandshäst, badat i Blå Lagunen och upplevt delfiner och vikvalar på nära håll. Vi är glada att vi bokade 5 nätter, färre hade varit för lite.

Karin, 13/09/2019
Barnens Island »

Mycket välplanerat

Tycker att resan ger fantastiska naturupplevelser. Det hade varit svårt att själv veta exakt vad man hade velat göra. Tack vare vulkanresors planering har vi sett så mycket fint på kort tid. Vi vill verkligen rekommendera att resa med vulcan.

Berit V, 13/09/2019
Klassiska Sydkusten & Reykjavik »

Mycket bra reseupplägg

Ett perfekt sätt att få uppleva landets olika delar och att samtidigt få träffa vanliga och alltid vänliga och omtänksamma islänningar. Den isländska guest house-kulkturen var särskilt intressant att få komma i kontakt med.

Cliff, 11/09/2019
Island runt, 7 nätter »

Reykjadalur, Island.

Resa till Sagoö

En otroligt vacker och spännande ö. Fantastiska vyer med vackra vattenfall, ryckande berg m.m. Mängder av får och hästar. Trevliga boende längst resvägen och jätte god mat. Börjar och slutar i Rekjarvik en fin stad med trevliga invånare. En toppen resa som varmt rekommenderas!

Elisabeth, 28/08/2019
Island runt, 7 nätter »

Drömresan

Resan uppfyllde våra drömmar! Spännande natur som öppnade sinnet. Det finns en sådan kraft i hela landskapet och det omgivande, brusande havet. Här upplever man verkligen, att det inte är vi människor, som har makten. Vikingarnas kraft är fortfarande stark. Islänningarnas öppenhet och vänlighet fyllde oss med värme och glädje! Vulkanresors uppläggning var perfekt, en resebyrå vi gärna rekommenderar!

Maggan, 30/07/2019
Island på en vecka »

Landet runt

Vi hade tio finfina dagar juni/juli 2019 med mängder av naturupplevelser i alla typer av väder. Rese- och vägbeskrivningarna var utförliga och lätta att följa, och det fanns varje dag tid över för egna aktiviteter eller avstickare. Med något enstaka undantag bodde vi väldigt bra och allt fungerade fint på hotellen/boenden. Innan resan fick vi dokument som väl beskrev vad som väntade både för resplanen och för våra boenden. Kom ihåg att ta med kläder för alla sorts väder, som precis som många beskriver, kan växla väldigt snabbt. Vi upplevde snöstorm, kraftig blåst och stilla stunder i sol. Kan varmt rekommendera denna resa!

Agneta, 08/07/2019
Island runt, 10 nätter »

Jökulsárlón, Island.

Den klassiska rundresan

Vi var så förväntansfulla inför denna resa och alla förväntningar uppfylldes med råge. Vår guide/chaufför var fantastiskt trevlig. Han var kunnig och engagerad och hade svar på alla våra frågor. Island är ett otroligt vackert land. Det fanns många höjdpunkter, valsafarin, där vi hade lyckan att se sex knölvalar samtidigt, rida Islandshäst, stranden med den svarta lavasanden och grottorna och lunnefåglarna, båtturen på glaciärsjön, med alla sälar som fångade fisk, baden i de varma källorna och de fantastiska vattenfallen. Fina hotell och god mat och som grädde på moset hade vi underbart väder hela veckan, mycket sol och inget regn. Åk inte till månen och inte till öknen, åk till Island, så får du uppleva detta och mycket mer.

Kerstin, 02/07/2019
Den klassiska rundresan »

Upplevelseresa som man bara gillar

En kul och bra paketresa med många fina och intressanta platser och upplevelser som man aldrig kommer att glömma. Bra guidade turer och lagom långa stopp. Vill gärna komma tillbaka och se fler platser. Islänningarna är ett trevligt folk som är väldigt hjälpsamma mot vilsekomna turister.

Kim och Marie, 05/13/2018
Klassisk weekend »

Bucketlist-check!!

Äntligen kom vi iväg på min mans drömresa för att fira hans 40-års dag. Genom Vulkanresor kunde jag boka ALLT flyg, transfer, utflykter, hotell. Så bekvämt och så fantastiskt bra det blev!! Jag som annars har kontrollbehov och vill boka allting själv kunde lugnt luta mig tillbaka och lämna jobbet till proffsen, och Vilken drömresa vi fick!

Katharina, 21/13/2018
Skräddarysdd resa till Island »

Hotspring, Island.

Ett minne för livet

Vi är väldigt nöjda med allt från välorganiserade utflykter med fräscha bussar till fantastisk guidning och precision vad gäller tider för upphämtning till samtliga aktiviteter. Då vi var 10 stycken i åldrarna 6 till 72 var det skönt att få hjälp från hotellet vad gäller upphämtningsinformation och annan info som var til stor hjälp för att vi skulle få en bra vistelse. Den fantastiksa naturen kom till sin fulla rätt när allt var så välorganiserat. Vi skapade oss ett minne för livet.

Anna, 05/04/2018
Skräddarysdd resa till Island »

Perfekt!

Allt fungerade perfekt både innan och under resan. Allt välplanerat och mycket trevligt! Nu vill vi återvända till Island snart!

Sus, 16/04/2018
Klassisk weekend »

Strålande!

Vi hade mycket höga förväntningar inför resan, nästan kanske ouppnåeliga förväntningar?! Men ack nej, alla förväntningarna infriades med råge. En helt magisk upplevelse rakt igenom.

Magnus, 13/04/2018
Weekendresa med svensktalande guide »

Södra Island.

Islandsresa

Ett annorlunda upplevelserikt resmål. Vi är rakt igenom nöjda med Vulkanresor som kunde ge goda råd och ordnade så att resan för mig och familjen blev så optimal och bra som möjligt. Kan varmt rekommenderas!

Carina, 09/05/2018
Klassisk weekend »

Fantastisk upplevelse

Mycket trevligt bemötande från Vulkanresor som hjälpte mig med att planera min drömresa. Allting fungerade perfekt och det bidrog till en av de bästa reseupplevelser jag någonsin har haft.

Manita, 15/05/2018
Flyg och hotell »

Äventyr på Island!

Det har varit vårt drömresmål så länge och äntligen blev det dags att göra verklighet av drömmen. När vi såg en annons från Vulkanresor ringe vi och pratade med en väldigt kunnig person så vi slog till och bokade. Våra dagar på Island blev precis så spännande, äventyrliga och omväxlande som vi hoppats på. Det blev många magiska och sagolika upplevelser i ett väldigt annorlunda land, där naturens krafter hela tiden var ytterst påtagliga. Vi är tacksamma för alla tips och idéer vi fick av Vulkanresor som också medverkade till att vi sparade tid som vi kunde använda till viktigare saker! Det var oerhört skönt att ha förbokade boenden så att man efter de välfyllda dagarna bara kunde köra direkt och kasta sig i en skön säng...

Liselotte, 24/05/2018
Södra Island »

River Jet Island.

Island 2018

Jättebra anordnad resa och väldigt prisvärd. På alla ställen vi sov på var personalen jätte trevliga och väldigt hjälpsamma. De flesta boenden var mysiga och hemtrevliga. Förutom själva resan så var ju alla naturupplevelser fantastiska.

Lena och Kaj 14/06/2018
Island runt, 7 nätter »

Älskar landet

Femte gånger jag var på Island. Två gånger med bil o båt o tre gånger med Vulkan resor. Alla gånger kört runt ön med dess skiftande o spännande natur o trevliga människor.

Inger 19/06/2018
Island runt, 7 nätter »

Island - fantastisk plats

Det finns så mycket att göra och se på Island. Vill åka tillbaka fort. Utforska och njut av naturen, en ridtur på fina islandshästar, upptäck Reykavik med intressanta museer och fantastisk god mat och trevliga islänningar. Vi ses smart igen!

Agneta 23/06/2018
Flyg och hotell »

Landmannalaugar, Island.

Över förväntan!

Har arbetat i över 20 år inom besöksnäringen och aldrig varit på en plats där logistiken fungerar så väl! Super!

Johanna, 02/07/2018
Skräddarysdd resa till Island »

En fantastisk resa

En fantastisk upplevelse. Otroligt vacker natur med fina upplevelser. Allt fungerade perfekt, aldrig varit med om det tidigare

Rosie, 05/08/2018
Klassisk weekend »

Våra resor till Island 2021

Kolla in våra fantastiska resor och boka din drömresa till Island idag!