Kundservice, vardagar 8-17:  08 - 612 43 70
Din varukorg

Hem
Paketresor
Hotell
Hyrbilar
Utflykter
Grupp och Konferensresor
Islandsguiden
Om oss
Startsida för Paketresor
Flyg och hotell
Weekendresor
Flyg & hyrbil
Bilrundresor
Rundresor med guide
Ridresor
Resor från Göteborg
Norrskensresor
Vinterresor
Veckoresor
Familjeresor
Sparesor
Stopover Island - USA
Skräddarsydda resor
Kontakta oss
Vi hjälper dig att boka och planera din islandsresa. Välkommen att kontakta oss!
Vill du att vi
ska kontakta dig?
Namn:
E-post:
Telefonnummer:
Meddelande:

Skicka

Spaweekend i Reykjavik

Det är svårt att tänka sig en bättre plats för avkoppling än Reykjavík. Här finns flera fina spafaciliteter, skön atmosfär och varma bad under bar himmel. På den här resan får ni ett program speciellt framtaget för rekreation, med besök och behandling på Laugar Spa, Nordens största Spa. Ni badar i den Blå Lagunen, vars vatten har en unik sammansättning av mineraler och alger med en välgörande effekt på huden.Avgångar 2018: Året runt; söndag-fredag.

Direktflyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors. Anslutningsflyg kan bokas från övriga orter i Sverige.
sida1 Kundbetyg: 4,7 sida2
Läs betyg om resan


I paketet ingår:

 • Flyg t/r Island inkl. skatter och bagage.
 • 3 eller 4 nätter på hotell i Reykjavík.
 • Frukost ingår där så är angivet.
 • Transfer från/till flygplats.
 • 2-rätters middag på restaurang Sjavargrillid.
 • Inträde till Laugar Spa, inkl valfri behandling.
 • Utflykt till den Blå Lagunen med bad.
 • Personlig rådgivning från vår personal i Sverige.
 • Isländsk reseguide från Promote Iceland (pdf).
 • Reseskydd via den statliga resegarantin.

Tillval:

 • På Laugar Spa får ni välja en valfri behandling. Välj mellan zonterapi och olika massagebehandlingar. Läs mer nedan.
 • Om ni väljer ett 4 nätters paket - Välj mellan ridturer, valskådningssafari, bussutflykt till Gyllene Cirkeln, glaciärvandring mm - se nedan.
 • Avbeställningsskydd vid sjukdom.
Bokning
Spaweekend i Reykjavik, 3/4 nätter

fr. 8 250:-

fr. 10 780:-

fr. 7 920:-

fr. 8 030:-

25 Maj - 14 Jun

15 Jun - 14 Aug

15 Aug - 30 Sep

01 Okt - 31 Dec

BOKA
 

Om våra priser
Våra priser visar ett pris per person, baserat på del i dubbelrum. I våra paket använder vi alltid de lägsta tillgängliga priserna för flyg, hotell och aktiviteter. Då priserna varierar beroendet på hur mycket som är bokat så kan det vara förmånligt att jämföra flera olika datum.


 

 

 

Beskrivning dag för dag
Dag 1 | Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk

Avresa från Sverige på morgonen eller eftermiddagen. Flygresan till Island tar 3 timmar. Transfer från flygplatsen tar cirka 50 minuter och går ända fram till ert hotell. När ni checkat in kan ni bekanta er med staden eller ert hotell några timmar innan det är dags för middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk.

Restaurangen är charmig och maten håller hög klass. På restaurangen väljer ni mellan fyra tvårättermiddagar; fisk eller lamm med olika förrätter. Alternativet bestäms på plats!

Reykjavìk
Dag 2 | Upptäck Reykjavik & Spabehandling på Laugar Spa

På förmiddagen har ni tillfälle att bekanta er med Reykjavik, som lämpar sig väl för en mysig promenad, besök på museum eller shopping. På eftermiddagen besöker ni Laugar Spa som ligger i hjärtat av Reykjavik och är nordens största spaanläggning. Här finns skönhets- och massagesalong, fitnesscenter, utomhusbassänger, inomhusbassäng och ett exklusivt spa.


På Laugar Spa får ni en valfri av 12 olika behandlingar, från 60-90 minuter långa. Välj mellan zonterapi, olika massagebehandlingar och ansiktsbehandling - läs mer nedan.

Laugar Spa
Dag 3 | Tur till den Blå Lagunen

Dagens höjdpunkt är en utflykt till utomhusbadet Blå Lagunen som ligger ca 45 minuter utanför Reykjavík.Blå Lagunen är en inbjudande varm oas i det karga isländska lavalandskapet. Kontrasterna förvånar när du sjunker ner i det 38 grader varma och ångande vattnet i utomhusbadet.

Lagunen får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter. På platsen finns även en inomhuslagun och en geotermisk bastu. Vid ankomst bjuds ni på en välkomstdrink för att sedan njuta av ett unikt och avkopplande bad. Varma i kroppen åker ni tillbaka till Reykjavík. Kvällen är fri för egna upptäckter i huvudstaden.

Blå Lagunen
Dag 4 | Reykjavik på egen hand - tillvalda utflykter (reslängd 4 nätter)

Sista dagen spenderas i Reykjavík, världens nordligaste huvudstad. På egen hand, i egen takt får ni strosa omkring i staden. Vi föreslår att ni börjar med ett besöka till Hallgrimskyrkan, där ni kan gå upp i kyrktornet för att se Reykjavik från ovan (mot en liten kostnad). För er som vill prova på någon av våra andra spektakulära aktiviteter, finns flera olika förslag, exempelvis valskådning.

Huvudstaden kryllar av intressanta museum, designbutiker och restauranger. Det isländska köket håller mycket hög klass och inspireras av landets vackra natur så avsluta gärna resan med en utsökt middag på någon av Reykjavík många restauranger.

Reykjavik
Sista dagen | Hemresa

I anslutning till flygets avgång hämtas ni upp på ert hotell av en minibuss som tar er till flygplatsen.

 

 

 

Spabehandlingar på Laugar Spa 

Ett urval av populära utflykter som kan läggas till Dag 4

Vulkan Resor AB innehar IATA-licens och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Resor | Min sida | Sitekarta
© Vulkan Resor AB - Webmaster: Ulf Nordström