Weekendresor Island

Weekendresor till Island 2023-2024

Dina val: Weekendresor x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Rensa filter

<% tempItems %> resor hittades resa hittades

Sortera efter:
Loading

OM VÅRA WEEKENDRESOR TILL ISLAND

Maximera din tid med våra weekendresor till Island, en perfekt blandning mellan natur och stad!

Oavsett om det är en 2, 3 eller 4 nätters weekendresa du letar efter, är Reykjavik platsen att besöka, när som helst på året. Denna nordliga lilla huvudstad med 120 000 invånare är det perfekta resmålet för en weekendresa eller en minisemester mitt i veckan med vänner och familj. Dess närhet till naturen och några av världens mest spektakulära naturliga underverk precis runt hörnet gör Reykjavik helt unik.

Gullfoss waterfall in Iceland.

VAD KAN MAN GÖRA PÅ EN WEEKENDRESA TILL ISLAND?

Våra weekendresor till Island fokuserar på Reykjavik och den södra regionen eller en specifik upplevelse som vandring, norrsken, ridning eller spa. På en weekendresa till Island och Reykjavik kommer du att ha tillräckligt med tid att upptäcka Islands häpnadsväckande landskap och sevärdheter under dagen, koppla av i en geotermisk pool på eftermiddagen och njuta ev en god middag på en av Reykjaviks berömda restauranger på kvällen. För de party- och danssugna finns allt från mysiga pubar till danspalats och heta diskotek, där dansen pågår långt in på småtimmarna.

VAD ÄR EN WEEKENDRESA?

Ordet weekend är ett ord som vi lånat från engelskan, och betyder helg (eller veckoslut). En weekendresa kallas också ofta för mini-semester och vanligtvis sträcker sig resan från mitten på veckan till slutet av helgen, t. ex. torsdag till söndag. Våra paket inkluderar vanligtvis flyg, transfer, hotell och utvalda utflykter. Du kan stanna i Reykjavik och utforska staden på egen hand eller boka en standsrundtur med en erfaren guide. Alla våra weekendresor är flexibla och du kan lägga till extranätter och valfria aktiviteter om du vill. Du kan välja mellan flera aktiviteter: grottvandring, snorkling, ridning, valskådning, kajakpaddling, norrskensturer, glaciärvandring, spabehandling och mycket mer.

Reykjavik City Break

6 FÖRDELAR MED EN WEEKENDRESA TILL ISLAND

Happy face

Upplivande
En weekendresa ger dig en chans att ta ett kort avbrott från jobbet och vardagen. Väl hemma igen kommer du känna dig mer upplivad och energisk än innan.

Ikon stars

Få det bästa av två världar
Du behöver inte välja mellan att njuta av staden eller att utforska naturen.

 

Ikon timesaving

Spara tid
Perfekt för dig som vill få ut det mesta av Island på några dagar.

Ikon tools

Flexibilitet
Gör resan till din egen! Du kan välja boende efter smak, tycke och budget och lägga till aktiviteter som passar dina intressen.

Ikon calendar

Kort & enkelt
En weekendresa är perfekt när du behöver miljöombyte och nya upplevelser utan att behöva ta semester en hel vecka.

Ikon photoalbum

Minnesfylld
Tidsgränsen tvingar dig att fokusera på att bara göra de saker du vill, vilket kan skapa fler minnesvärda upplevelser totalt sett.

VI HJÄLPER DIG MED DIN WEEKENDRESA