spa, weekend, island, reykjavik
reykjavik, island
restaurang, reykjavik, island
laugar-spa-island
blå lagunen, island
reykjavik, island

Spaweekend i Reykjavik

3-4 Nätter fr. 7 805:-
4.7/5 | 40st Omdömen

Avgångar: Året runt
3-4 Nätter
fr. 7 805:-

25 Jul - 14 Aug   fr. 10 930:-

15 Aug - 30 Sep   fr. 8505:-

01 Okt - 31 Dec    fr. 7 805:-


Det är svårt att tänka sig en bättre plats för avkoppling än Reykjavík. Här finns flera fina spafaciliteter, skön atmosfär och varma bad under bar himmel. På den här resan får ni ett program speciellt framtaget för rekreation, med besök och behandling på Laugar Spa, Nordens största Spa. Ni badar i den Blå Lagunen, vars vatten har en unik sammansättning av mineraler och alger med en välgörande effekt på huden. Mer detaljerad information om resan hittar du under dagsbeskrivningen längre ner på sidan.

Flyg
Direktflyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors.
Anslutningsflyg kan bokas från övriga orter i Sverige.

Om våra priser
Våra priser visar ett pris per person, baserat på del i dubbelrum. I våra paket använder vi alltid de lägsta tillgängliga priserna för flyg, hotell och aktiviteter. Då priserna varierar beroendet på hur mycket som är bokat så kan det vara förmånligt att jämföra flera olika datum

Resans höjdpunkter:

Bad i den Blå Lagunen
Valfri behandling på Laugar Spa
Middag på Sjavargrillid

Ingår och tillval

I paketet ingår:

Flyg t/r Island inkl. skatter och bagage
3 eller 4 nätter på hotell i Reykjavík
Frukost ingår där så är angivet
Transfer till och från flygplatsen
2-rätters middag på restaurang Sjavargrillid
Inträde till Laugar Spa, inkl valfri behandling
Utflykt till den Blå Lagunen med bad
Comfort inträde till Blå Lagunen
Lån av handduk, tofflor och badrock
En fri dryck under badet
Personlig rådgivning från vår personal i Sverige
Reseskydd via den statliga resegarantin

Tillval:

Extra utflykter under dag 4
Avbeställningsskydd

Dagsbeskrivning

Dag
Dag 1

Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk

Avresa från Sverige på morgonen eller eftermiddagen. Flygresan till Island tar 3 timmar. Transfer från flygplatsen tar cirka 50 minuter och går ända fram till ert hotell. När ni checkat in kan ni bekanta er med staden eller ert hotell några timmar innan det är dags för middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk. 

Restaurangen är charmig och maten håller hög klass. På restaurangen väljer ni mellan fyra tvårättermiddagar; fisk eller lamm med olika förrätter. Alternativet bestäms på plats!

reykjavik, island
Dag
Dag 2

Upptäck Reykjavik & Spabehandling på Laugar Spa

På förmiddagen har ni tillfälle att bekanta er med Reykjavik, som lämpar sig väl för en mysig promenad, besök på museum eller shopping. På eftermiddagen besöker ni Laugar Spa som ligger i hjärtat av Reykjavik och är nordens största spaanläggning. Här finns skönhets- och massagesalong, fitnesscenter, utomhusbassänger, inomhusbassäng och ett exklusivt spa.

På Laugar Spa får ni en valfri av 12 olika behandlingar, från 60-90 minuter långa. Välj mellan zonterapi, olika massagebehandlingar och ansiktsbehandling - läs mer nedan.

laugar, spa, island
Dag
Dag 3

Tur till den Blå Lagunen

Dagens höjdpunkt är en utflykt till utomhusbadet Blå Lagunen som ligger ca 45 minuter utanför Reykjavík.Blå Lagunen är en inbjudande varm oas i det karga isländska lavalandskapet. Kontrasterna förvånar när du sjunker ner i det 38 grader varma och ångande vattnet i utomhusbadet. 

Lagunen får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter. På platsen finns även en inomhuslagun och en geotermisk bastu. Vid ankomst bjuds ni på en välkomstdrink för att sedan njuta av ett unikt och avkopplande bad. Varma i kroppen åker ni tillbaka till Reykjavík. Kvällen är fri för egna upptäckter i huvudstaden.

blå lagunen, island
Dag
Dag 4

Reykjavik på egen hand - tillvalda utflykter (reslängd 4 nätter)

Sista dagen spenderas i Reykjavík, världens nordligaste huvudstad. På egen hand, i egen takt får ni strosa omkring i staden. Vi föreslår att ni börjar med ett besöka till Hallgrimskyrkan, där ni kan gå upp i kyrktornet för att se Reykjavik från ovan (mot en liten kostnad). För er som vill prova på någon av våra andra spektakulära aktiviteter, finns flera olika förslag, exempelvis valskådning. 

Huvudstaden kryllar av intressanta museum, designbutiker och restauranger. Det isländska köket håller mycket hög klass och inspireras av landets vackra natur så avsluta gärna resan med en utsökt middag på någon av Reykjavík många restauranger.

reykjavik, island
Dag
Sista dagen

Hemresa

I anslutning till flygets avgång hämtas ni upp på ert hotell av en minibuss som tar er till flygplatsen.

Tillval

<% totalFilter %> filter applicerade

Omdöme av resan

lavagrottor, island
I två dagar latade vi oss, besökte Nordens största SPA och Blå Lagunen. Sista dagen snorklade vi i två-gradigt vatten mellan kontinentalplattorna vilket var en galen upplevelse! Tack var torrdräkterna var det inte kallt men man bör inte göra sin jungfrusnorkling där. En av oss red med Eldhestar i stället, med varm soppa och varmt bad efteråt. Alla var väldigt nöjda!
Titti
4.7 | 40st Omdömen | Visa alla omdömen och betyg

Vi hjälper dig med din resa