Sand Hotel

Adress: Laugavegur 34, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik centrum
Visa karta
Gästbetyg: 100% 1 av 1 rekommenderar (0 recensioner)

Hotell | På det här hotellet hittar du lyx i hjärtat av Reykjavík. Hotellet är ett känt landmärke i stan som tornar upp sig över Austurvöllur-parken på perfekt avstånd från restauranger, caféer, shopping och muséer. Hotellet är inrett i art deco-stil.

Ett litet lyxhotell med avslappnad atmosfär

Hotel Sand ligger mitt i det Reykajvík som både historiskt och nutida kan räknas till händelsernas centrum. Du som bor i det här avslappnade Boutiquehotellet som ingår i “Small Luxury Hotels of the World” har det vibrerande stadslivet och kulturen runt hörnet. Med sin plats på shoppinggatan Laugavegur, 300 meter från kända Hallgrímskirkja kan du knappast komma mer centralt.

På markplan i hotellet hittar du två verksamheter med historiska anor – Sandholt Bageri och Gudsteinn Eyjólfsson butik för herrmode. Bägge har varit igång i mer än 100 år och satt sin prägel på staden. Hotellet har även en gemensam terrass med utsikt över staden.

Hotellet har en mix av modern design och art déco. Kombinationen visar upp och passar in i det moderna Reykjavík samtidigt som den lyfter fram historien på ett smakfullt sätt.


Bra att veta om hotellet
● Avstånd till Reykjavík: 0 km.
● Gratis wifi på hela hotellet.
● Gratis frukost.
● Flerspråkig personal.
● Hotellet har tillgänglighetsanpassade rum.
● Husdjur ej tillåtna.

Rum med tidlös design och unik konst
Rummen på Hotel Sand bjuder på en avslappnad atmosfär och tidlös design där varje möbel håller hög kvalitet. Varje rum är utsmyckat med originalkonst och de bekvämligheter du kan önska av ett fyrstjärnigt hotell mitt i stan.

Alla rum har
● Gratis wifi.
● Platt-tv.
● Säkerhetsskåp.
● Kylskåp.
● Nespresso-maskin.
● Högtalare med bluetooth.
● Badrum med dusch.
● Vackra trägolv.

Recensioner

Gästbetyg: 100%

(1 av 1 rekommenderar detta boende till en vän)
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal rum: 77 Antal barer: 1 Trådlöst internet Värdeförvaring
Mat & Dryck på plats
Bar
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails