Boka hotell i Reykjavik - Island

Hotell, island, reykjavik

.

Karta över våra hotell i Reykjavik

DÄRFÖR SKA DU BOKA HOTELL MED VULKANRESOR!

 

 

Mängder av kundbetyg från verkliga resenärer

I oktober 2009 började vi med kundbetyg på våra utflykter, paketresor och hotell. Sedan dess så har vi samlat in tusentals betyg från verkliga resenärer. Vi publicerar sedan alla de betyg som kommer in, och sorterar inte bort de dåliga. Kundbetyget visar sedan det genomsnittliga betyget som våra gäster har gett hotellet.

 

Korrekt information

Vi försöker alltid ge så korrekt information som möjligt om hotellen. Allt för att du som kund ska kunna göra ett val som sedan motsvarar dina förväntningar. Hotellen är uppdelade efter hotellklasser och utöver det så har vi beskrivit varje hotell mer ingående efter vår egna kunskap och kundernas omdömen. Hotellklassificeringen följer i sin tur den officiella Isländska klassificeringen, med undantag i vissa fall där vi har valt att sätta en lägre klass på hotellet.

 

Inga mellanhänder

Vi samarbetar direkt med hotellen på Island, helt utan mellanhänder. Det innebär att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser på alltifrån billiga hotell, lägenhetshotell och vandrarhem, till de absolut bästa hotellen på Island.