Hyrbilsresor till Island

Bilrundresor till Island 2023

Dina val: Bilrundresor x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Rensa filter

<% tempItems %> resor hittades resa hittades

Sortera efter:
Loading

UPPTÄCK ISLAND UNDER EN BILRUNDRESA

Island är ett land av kontraster, och det finns otaliga sätt att utforska det på. Ett av de mest populära sätten att uppleva landet är att göra en bilrundresa. Det ger dig den frihet och flexibilitet som du inte får när du reser i grupp. Att göra en bilrundresa till Island är ett fantastiskt äventyr, oavsett årstid. En bilrundresa eller även kallad kör själv-tur innebär att du är din egen guide och chaufför, men med fördelen av att ha en väl utformad resplan och förbokat boende varje dag. Du bestämmer tempot, vad du ska besöka och var och när du ska ta pauser längs vägen. Stanna för foto- eller matpaus och gör egna upptäckter när du vill längs rutten. Vi tar hand om detaljerna: bokning av flyg, hyrbil och boende. Vi kommer också att förse dig med en detaljerad resplan med rekommendationer för sevärdheter, körtips, valfria aktiviteter, praktiska- och säkerhetsråd.

Self drive tours in highlands Iceland.

ATT KÖRA RUNT ISLAND ÄR ETT ÄVENTYR I SIG SJÄLV

Det finns få platser i världen som Island som erbjuder så många naturliga underverk på ett så litet område, vilket gör att du kan njuta många av dem på relativt kort tid. Detta i sin tur ger mer tid för extra aktiviteter och avkoppling. Från vägen kan du förundras av Islands häpnadsväckande och ständigt föränderliga terräng, från vulkaniska toppar till stora lavafält, forsande vattenfall och vackra kuststräckor. Du har dessutom möjlighet att lägga till spännande valfria aktiviteter längst vägen. Att resa handlar inte bara om att förflytta sig från en plats till en annan. Det handlar om att utforska och göra egna upptäckter längs vägen. Vårt motto är att upplev Island! Nöj dig inte med att bara titta! Upplev allt som Island erbjuder dig. Med all sin dramatiska natur och saker att göra och utforska, kan du vara säker på att din bilrundresa till Island kommer att bli en upplevelse för livet.

Self drive tour in winterly wonderland, Iceland.

6 FÖRDELAR MED EN BILRUNDRESA TILL ISLAND

Freedom Icon

Frihet
Du kan resa i din egen takt och bestämma vad du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats eller attraktion.

Northern lights Icon

Flexibilitet
Du bestämmer när och hur länge du vill resa. Du kan också anpassa din resplan efter dina behov och intressen.

Personalization Icon

Personalisering
Gör bilrundresan till Island till din egen och lägg till valfria aktiviteter.

Northern lights Icon

Välplanerad och stressfri
Du kommer att ha förbokat boende varje dag och en professionellt utformad resplan med all nödvändig information för att göra din bilrundresa till Island både bekväm och stressfri.

Icon-pig

Billigare
Bilrundresor på egen hand tenderar att vara billigare än gruppresor med guide eftersom du är din egen guide.

Expert Icon

Experttips
Våra bilrundresor kommer med den extra fördelen att du kan få experttips och personlig rådgivning från våra islandsspecialister före, under och efter din resa.

VI HJÄLPER DIG MED DIN BILRUNDRESA