Hyrbilsresor till Island

Hyrbilsresor till Island 2022

Dina val: Hyrbilsresor x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Rensa filter

<% tempItems %> resor hittades resa hittades

Sortera efter:
Loading

OM VÅRA HYRBILSRESOR TILL ISLAND

Vi har byggt ihop våra hyrbilsresor noggrant genom att välja ut både sträckor och boenden som ska maximera din upplevelse av Island och som fungerar så bra som möjligt med längden på den resa som du väljer. Genom att låta oss ordna allt det praktiska i förväg kan du och ditt sällskap koncentrera er på att uppleva och upptäcka fantastiska Island full ut.

Det är alltid spännande att köra bil i ett nytt land, särskilt ett där vädret kan slå om på nolltid och där vissa vägar kräver fyrhjulsdrift och hög frigångshöjd. Men de flesta resenärer väljer en helt normal hyrbil och håller sig till Islands huvudväg, Ringväg 1, som med sina 139 mil tar er till de viktigaste städerna och sevärdheterna på ett bekvämt sätt. Oavsett vilken typ av roadtrip du har tänkt dig hjälper vi dig med både rätt transportmedel och kunskap.