Familjeresor till Island

Familjeresor med barn till Island 2023-2024

Dina val: Familjeresor x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Rensa filter

<% tempItems %> resor hittades resa hittades

Sortera efter:
Loading

OM VÅRA FAMILJERESOR MED BARN

Att resa till Island med barn är ett trevligt avbrott från den hektiska vardagen och kan vara ett sätt få tid för återhämtning och vila med din familj. Island är ett land fullt av äventyr och aktiviteter som garanterar kul för både de små och de stora. Föreställ dig att stå på toppen av en vulkan eller bada i en varm källa medans du tittar på midnattssolen tillsammans med din familj.

Överraska din familj med en tur på en islandshäst, en valskådning tur eller ta med dem på en ATV-tur på ett lavafält. Möjligheterna för en minnesvärd familjesemester på Island är oändliga. Det finns så mycket att se och utforska, så det finns ingen risk att dina barn blir uttråkade! Dessutom är Island ett mycket säkert land och fullt förberett för familjer. Tillsammans får ni uppleva sagolik natur och spännande utflykter. 

Horse-riding is fun for kids, Iceland.

VAD ÄR EN FAMILJERESA?

Våra familjeresor till Island inkluderar vanligtvis flyg, transfer, hotell och flexibla aktiviteter med besök till Islands mest kända attraktioner. Alla våra resor är anpassningsbara, så du kan lägga till extranätter och valfria aktiviteter om du vill. 
 
Boendet varierar mellan härliga familjegårdar, gästhem, bondgårdar, hotell och pensionat med frukost inkluderat på de flesta boendena.  

Lägg till barnvänliga aktiviteter, såsom ridning, valsafari, lunne fågelskådning, vandring, lätta glaciär promenader, vattenfallsjakt, forsränning, grottforskning, bad i varma källor, superjeep äventyr, bland många andra. Kom bara ihåg att vissa utflykter och äventyrsaktiviteter har en lägre åldersgräns. Det fantastiska med en familjeresa med barn till Island är att många attraktioner erbjuder gratis eller rabatterade priser för yngre barn.

Bicycling in family, Iceland.

 

6 benefits of a Family holiday

Memories icon

Gemensamma minnen
Att åka på familjesemester till Island gör att du kan skapa minnen och stärka familjebanden.

Brain Icon

Ny kunskap
Barn lär sig bäst genom att göra och genom erfarenhet.

Eye Icon

Kännedom
Familjeresor är ett bra sätt att öppna barns förståelse för världen omkring dem.

Enjoy Icon

Nya upplevelser
Att resa till Island tillsammans med barn ger er som familj enorma möjligheter att utforska nya saker och uppleva nya upplevelser tillsammans.

Family Icon

Dags för familjekul
Tid borta från det dagliga livet kommer att ge dig mer tid att återknyta kontakten och umgås med dina barn.

Elves Icon

Triggande fantasi
Att ta med sina barn på en familjeresa till Island är som att ta dem till ett fantasiland med vikingar, älvor och mystik. Vilka barn gillar inte det?

VI HJÄLPER DIG MED ER FAMILJERESA