Skräddarsydd gruppresa till Island

Grupptur på Islandshästar
Forsränning Island
jul, island, vinter, hallgrimskirkja
Grupptur vattenfall Island

Boka er drömresa till Island

Ge er iväg på en enastående resa till Island. Här finner ni den perfekta balansen mellan stadspuls och magiska naturupplevelser. Oavsett om ni reser som familj, vänner eller kollegor har Island något för er. Reykjavik är en livfull metropol där ni kan strosa runt bland mysiga caféer, populära sevärdheter såsom Hallgrimskirka, Perlan, Harpans konserthus och Gamla hamnen eller shoppa i frestande designbutiker.

Strax utanför stadens gränser kan ni uppleva naturens underverk - bada i varma källor, utforska glaciärer, beskåda mäktiga vulkaner eller varför inte ge er ut på en spännande valsafari. På Island är det aldrig långt till nästa äventyr.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Avgångar:

Dagliga direktflyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo eller Helsingfors.
Anslutning kan bokas från övriga orter i Sverige.

Populära aktiviteter

Upptäck vårt breda sortiment av utflykter och aktiviteter.

blå lagunen, island

Blå Lagunen

3-6 timmar | Året runt
blå lagunen, island

Blå Lagunen

Ett besök till den Blå Lagunen är nästan ett måste när ni besöker Island. Lagunen är en ljusblå oas, omgiven av ett kargt, vulkaniskt landskap. Det 38-gradiga vattnet innehåller naturligt aktiva ingredienser såsom välgörande mineralsalter och gröna alger som hjälper dig att slappna av och undfly stressen och pressen i vardagen .Lagunen ligger på vägen mellan Keflaviks flygplats och Reykjavik, många väljer att göra ett stopp till lagunen direkt vid ankomst. Njut av ett underbart bad innan ni åker vidare och checkar in på hotellet. Ni kan också åka till Blå Lagunen direkt från Reykjavik eller i anslutning till hemresan om ni åker hem på eftermiddagen.

gejser, island

Gyllene Cirkeln

6-8 timmar | Året runt
gejser, island

Gyllene Cirkeln

Den Gyllene Cirkeln är en klassisk utflykt som fångar många av de naturens underverk som Island är mest kända för. Ni besöker byn Hveragerði där man odlar frukt och grönsaker i växthus med hjälp av jordvärme. Ni får även upptäcka vulkankratern Kerið och biskopssätet i Skálholt. Turen fortsätter sedan till det vackra vattenfallet Gullfoss och de varma källorna vid Geysir, där källan Strokkur sprutar sin vattenstråle högt mot skyn var sjätte minut. Dagen avslutas med ett besök till Tingvellir nationalpark där vi tar del av områdets vackra natur, intressanta historia och geologi.

valskådning, island

Valskådning

2-3 timmar | Maj - September
valskådning, island

Valskådning

Det finns få platser där den vilda naturen är mer tillgänglig än på Island. Längs hela Islands sydvästra kust lever många olika arter av delfiner och valar, vars graciösa ytkrusningar, hopp och spektakulära dykningar kan bekådas bara en kort båttur från Reykjavik. Island är också en av de få platser på jorden där man har chansen att uppleva världens största djur, blåvalen, när förutsättningarna är de rätta. Utflyktens längd är beroende av hur långt ute valarna befinner sig. Räkna med några timmar av spaning ute till havs. De längre utflykterna går endast under sommarmånaderna Juni-Augusti.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshästar

2-8 timmar | Året runt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandshästar

Då Island haft importförbud för hästar sedan 1100-talet har islandshästen fått sin speciella särprägel. Det är en trygg kamrat som tar dig genom den isländska terrängen och den fantastiska naturen oavsett säsong eller väderförhållanden. En ridtur kan genomföras som en del av ett program eller en egen utflykt, på några timmar till en hel dag, i närheten av Reykjavik och runt större delen av Island. Turerna går längs bergiga sluttningar, branta klippväggar, bland öde lavafält och storslagna raviner. Hästarna fördelas i gruppen efter ryttarnas erfarenheter och vi ser till att deltagarna får den utrustning och de instruktioner som behövs för turen.

 recension-företagsresor-till-island
Vi valde Vulkanresor huvudsakligen av två orsaker, först och främst deras unika kunskaper och erfarenhet med kundanpassade konferensresor till Island, samt att vi kände stor trygghet med Vulkanresor som en aktiv del i vår verksamhetsutveckling. Dessutom kändes resmålet som väldigt spännande.
Vara Kommuns Kommundirektör Gert Norell
Vi har rest med Vulkanresor till Island flertalet gånger och är alltid lika nöjda med den höga servicenivån under såväl planeringen som på plats. Högsta betyg!
Minnesota Communications Emelie Rosén
Bra konferensanläggning, väl utvalda dagsaktiviteter och god mat.
Tryggt, stabilt och engagerat är vår upplevelse av Vulkanresor som leverantör.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vill bara säga tack, väldigt bra och välorganiserad resa.
Det fanns absolut ingenting som inte klickade. Allt från bussa , inträden, mat, aktiviteter och konferens gick problemfritt.
Att dessutom fått möjlighet att besöka ett så vackert och annorlunda land var ett minne för livet.
Så återigen, Tack!
Jenny Jansson, Supply Chain Manager på Sigicom

Vi hjälper dig med din resa