Hotel Cabin

Adress: Borgartúni 32, 101 Reykjavik
Område: Reykjavik
Visa karta
Gästbetyg: 77% 376 av 491 rekommenderar (222 recensioner)

Hotell | Enkelt men prisvärt hotell med små rum. Hotellet ligger 15 minuters promenad från centrum. Hotellet är vackert beläget vid Borgartun och har ett lugnt läge med utsikt över den närliggande havsbukten.

Enkelt hotell med lugnt läge och små standardrum
Hotel Cabins filosofi är att erbjuda ett bra boende för dig som hellre lägger pengarna på annat än hotellet när du reser. Här hittar du en bar, ett lounge-område och en restaurang. En trevlig detalj är att hotellet gärna gör i ordning lunchpaket till grupper som ska vara ute hela dagen. För den som hellre vill återvända till hotellet på lunchen finns som sagt en restaurang med salladsbar.

Hotellets gäster tillbringar gärna tid i Laugardalur, ett stort frilufts- och rekreationsområde som är mysigt att vandra omkring i. På området finns Reykjaviks största geotermiskt uppvärmda bassäng som går att bada i året runt, Laugar spa, Reykjviks zoo med de flesta inhemska djurarterna och en botanisk trädgård med imponerande arktiska växter. Här finns även landets största idrotts-arena och en mängd andra sport-ytor så som löparbana och utomhusrink för ishockey.

Till centrum är det 1,3 kilometer. Lite längre bort finns till exempel mäktiga Hallgrímskirkja och landmärket Perlan. Det är lätt att ta sig till och från hotellet med bil längs väg 41 och hotellet erbjuder gratis parkering.

Bra att veta om hotellet
• Avstånd till centrum: 1,3 km
• Gratis wi-fi på hela hotellet.
• Receptionen öppen dygnet runt.
• Flerspråkig personal.
• Hiss finns.
• Rullstolsvänliga rum finns.
• Gratis parkering.

Enkla rum att pusta ut i
Standardrummen är väldigt små och enkla, men har det du behöver för att ta igen dig mellan utflykterna. Superior-rummen är normalstora och ju högre upp rummen ligger, desto bättre är chansen till utsikt.

Alla rum har
• Gratis wi-fi.
• Privat badrum med dusch eller badkar.
• Satellit-TV.
• Telefon.

Restaurang

”Hotellet havde den perfekte beliggenhed, der var dejlig nem gå gang til vandet, halgrimskirken og butikker. Personalet var super søde til at hjælpe os, med diverse bookninger og spørgsmål”

Rekommenderad av Ida
Danmark Danmark (tis 07 nov 2023)

”Der er ikke meget plads på værelse. Men der er en ren seng og prisen er fin.”

Rekommenderad av Susanne
Danmark Danmark (tor 19 okt 2023)

Gästbetyg 77%

(376 av 491 rekommenderar)
Totalupplevelse 3,8 av 5
Standard på hotellet/rummet 3,6 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,6 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Service 4 av 5
Frukost 3,6 av 5

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Antal våningar: 7 Antal rum: 249 Antal barer: 1 Bagageförvaring Hiss Trådlöst internet 24 timmars check-in Värdeförvaring
Byggnadsinformation
Senaste renovering: 2014 Byggår: 1997
Mat & Dryck på plats
Bar Restaurang

Policy

Incheckning (tidigast)
3:00 PM
Utcheckning (senast)
11:00 AM
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails