Frost & Fire Hotel

Adress: Hverhamar , 820 Hveragerdi
Område:
Visa karta
Gästbetyg: 100% 1 av 1 rekommenderar (2 recensioner)

Hotell | Frost and Fire Hotel i Hveragerði ligger på stranden av floden Varma i en vacker miljö mitt bland bubblande varma källor.

Hotellet är öppet året runt. Här kan ni koppla av från den vardagliga rutinen eller träffas för att prata affärer. Pensionatet erbjuder allt du behöver.

I separata lokaler i närheten av receptionen finns fullt utrustade mötesrum att hyra. Våra gäster kan ta en uppfriskande simtur i vår 12-meters simbassäng, vitalisera kropp och själ i bastun, ta ett uppfriskande utomhusdusch och sedan koppla av i jacuzzin vid flodens strand.

Alla rum är omsorgsfullt utformade för bekvämlighet och välbefinnande. Alla 14 dubbelrum har eget badrum, tv och internetuppkoppling. Extra sängar kan installeras i nio av rummen. Alla är också utrustade med eleganta och bekväma möbler och inredning med modern Isländsk konst.
Verk av ledande isländska konstnärer av nittonhundratalet pryder väggarna i rummet. Åtta rum är avsedda för speciella artister och namn efter dem: målarna Arnar Herbertsson, Bragi Ásgeirsson, Georg Gudni Hauksson, Johanna Kristín Yngvadóttir, Jon Engilberts, Karl Kvaran, Oskar Magnusson och Thorvaldur Skulason.

Från rummen har man utsikt över floden Varma, varma källor, berget Reykjafjall och dalen Reykjadalur, Grændalur och Gufudalur ovan Hveragerði. Varje rum visar en egen del av floden och är full av isländsk konst mitt i härlighet isländska naturen.


Hveragerði är en liten och vänlig stad på södra Island, 45 km från Reykjavík och 90 km från Keflavík flygplats. Turismen växer snabbt i och omkring Hveragerði, där det varma geotermiska området i stadens centrum är öppen för besökare på vardagar 13:00-18:00 under sommaren och enligt överenskommelse vid andra tider för grupper. Södra Island Tourist Information Centre ligger i Hveragerði tillsammans med ett köpcentrum och en mängd olika butiker som säljer ett brett sortiment av varor.

Restaurang

”Hotellet kunde ha fått bättre betyg om dom hållit reda på vilka allergiframkallande produkter som fanns / inte fanns i maten. En miss i köket ledde till att två barnbarn med allergiska reaktioner hamnade på sjukhus. ”

Rekommenderad av Anonym
Sverige Sverige (tis 05 apr 2016)

”Fina varma pooler i anslutning till gästhemmet och speciellt fint med den lite större (längre) poolen. Skulle gärna haft mer tid på morgonen för bad (vi hade ridning inbokat). Fina rum med intressant konst och bra frukost. Bra läge.”

Rekommenderad av jag
Sverige Sverige (ons 23 sep 2009)

Gästbetyg 100%

(1 av 1 rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 4 av 5

Faciliteter och service

Generella faciliteter
Konferensrum
Mat & Dryck på plats
Bar Restaurang
Build: 2024-04-29 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails