Fosshotel Lind

Adress: Raaudarstigur 18, 105 Reykjavik  visa karta
Område: Reykjavik
Gästbetyg: 95% (19 av 20 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(19 av 20rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4,3 av 5
Frukost 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Godt hotel med god beliggenhed.

Rekommenderad av Britt L. , Danmark (Danmark fre 28 feb 2020)
“Et fint hotel med god service og meget imødekomne og hjælpsomt personale. Hotellet har en meget god beliggenhed midt i byen og tæt på busstoppested til videre transport. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Vosshotel Lind

Rekommenderad av Lasse, Sverige (Sverige sön 15 sep 2019)
“Ordinärt hotell centralt i Rekjavik . Rummet OK ,städningen inte så bra. Bra frukostbuffe Bra service i receptionen mycket hjälpsam personal.”
Totalupplevelse 3 av 5
Standard på hotellet/rummet 3 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

Ett trevligt hotell

Rekommenderad av Ulla, Finland (Finland fre 28 jun 2019)
“Centralt läge, frukosten var riklig och njutbar, hotellets personal var mycket vänlig och hjälpsam. Litet minus för duschen i hotellrummet. Någon form av kar skulle leda duschvattnet bättre till golvbrunnen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Ett bra mellanklass hotell!

Rekommenderad av Lena och Jennifer, Sverige (Sverige ons 27 mar 2019)
“Ett centralt och bra mellanklass hotell. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Service 5 av 5
Frukost 0 av 0

Hotel Lind

Rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige ons 04 nov 2015)
“Relativt enkelt hotel, men rent och snyggt och med bra frukost. Bra läge nära huvudgatan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Sillan, Sverige (Sverige tor 17 sep 2015)
“Ligger nära centrum men ändå lugnt läge. Bra frukost. Rent och fräscht. Hade trebäddsrum, sköna sängar men trångt. För liten garderob för tre damer. Kunde finnas krokar för jackor innanför dörren t ex. Första kvällen beställde vi ett par drinkar och en kopp kaffe i "baren" det tog nästan en halv timme att få, då det var matgäster som skulle betala middagen, kaffet var ljummet när jag äntligen fick det!! Ingen vidare service alltså. Det blev inget mer besök där. Men i helhet är vi nöjda.”
Totalupplevelse 4 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Service 3 av 5
Frukost 4 av 5

Jag saknade ett litet kylskåp och TV med...

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige mån 24 aug 2015)
“Jag saknade ett litet kylskåp och TV med RUV och CNN eller BBC. I övrigt var hotellet trevligt och rent med bra service och perfekt läge i Reykjavik. Rummet hade fin utsikt mot Hallgrimskirkja vilket jag uppskattade mycket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 5 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Service 5 av 5
Frukost 5 av 5

Reykjavik: en saga!

Rekommenderad av Mariam Murad, Sverige (Sverige lör 23 maj 2015)
“Personalen på hotellet Fosshotel Lind var underbara, serviceminded & hjälpsamma. Super go frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Standard på hotellet/rummet 4 av 5
Faciliteter (kök, dusch etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0
Service 0 av 0
Frukost 0 av 0

I närheten av



Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8128.cbischannel-27775.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews