gullfoss, island

Sightseeing

Ta del av Island på ett lite bekvämare sätt

För dig som är sugen på äventyr lockar det såklart att ge sig ut i vildmarken till fots eller på häst, att tälta och ta dagen som den kommer. Vill du ta del av Islands underverk på ett lite bekvämare vis finns en uppsjö av sightseeingutflykter att välja bland, med eller utan kunnig lokalguide.

Såklart är bussutflykter inte det enda Island erbjuder i sightseeing-väg. Vissa utflykter sker med skoter, super-jeep, fyrhjuling eller helikopter. Oavsett hur du vill färdas hittar du en utflykt på Island som erbjuder rätt färdmedel. Många av dessa turer handlar inte enbart om sightseeing heller; du hittar utflykter som innehåller dagar med scheman fyllda av forsränning, ridning eller glaciärvandring.

Innan du åker rekommenderar vi att du funderar var du vill ha din bas på resan. Reykjavík med dess stadsliv är för många förstahandsalternativet, och bara i huvudstadens närhet finns massor av utflykter att åka med. Ute på landet finns också många lite mindre arrangörer, ofta lokalbor som är uppvuxna med naturen omkring sig. Därmed finns det ingen fråga de inte kan besvara; de hjälper dig att uppleva Island på ett verkligt genuint sätt.

Ägna dig åt sightseeing på Island du också

Här nedan kan titta närmare på våra handplockade utflykter.

<% totalFilter %> filter applicerade